• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Cok teşekkür ederim canim evet bir evladım var rabbim ona hayirli saglikli omurler nasip etsin birde kardesi olursa cok guzel olucak insallah yas 34 😀
Evet bende bazilarinin benzeri oldugunu biliyorum zaten oglumdada progestan ve kan sulandirici kullandim doguma kadar 3 dusugum oldugu icin bundadq kullanicam farkli olarak progestan igne ve haplar var bakalim hangisine devam dicek
Rabbim saglicakla hatirlisiyla bebeklerimizi bize bagislasin
Zorlu surec tup bebek sureci
Amin güzel ömürleri olsun tabii 🤲🏻 Olur Olur bir kardeş daha Allah’ın izniyle yüreğini ferah tut daha yaşın genç ☺️
Hemde ne zorlu.. bilmiyorum burada bir evin var mı ama ben annemde kalıyordum bu süreçte eşimin ailesi hep Fransa’da burada kendi annem var sadece oda Tekirdağ’da yaşıyor hastane İstanbul’da gide gele yolları eskittim ama her şeye değdi Elhamdulillah 🙂

bana transfer günü progesteron değeri bakıldı 20 lerde geldi doktorum beklediğimin biraz aşağısında diye günde bir defa iğne yaptırıyordum onu ikiye çıkardı 2 defa progestan yaptırıyorum kalçadan
@halemg okur musun yukarıyı? Transfer günü 20'ye düşük demiş dr. Kendinden yüksek olunca niye kabul etmiyorlar? Buyur burdan yak.

Amin güzel ömürleri olsun tabii 🤲🏻 Olur Olur bir kardeş daha Allah’ın izniyle yüreğini ferah tut daha yaşın genç ☺️
Hemde ne zorlu.. bilmiyorum burada bir evin var mı ama ben annemde kalıyordum bu süreçte eşimin ailesi hep Fransa’da burada kendi annem var sadece oda Tekirdağ’da yaşıyor hastane İstanbul’da gide gele yolları eskittim ama her şeye değdi Elhamdulillah 🙂
Evet brnde annemlerdegim koyde yasiyorlar ben samsunda yaptiriyorum 2bucuk saat birde koy yollari arazi gibi maşallah bu yollara gore iyi tuttu bu bebek dedim cok sukur rabbime isteuen herkese nasip etsin rabbim

@hamelg canım o dediğin iğnelerin Adı prolutex
Ne kadar kullanacağına doktorun karar veriyor maalesef SGK karşılamıyor üstelik çok pahalı

Kizlar izmirde tedavi görüp cok memnun kalan var mi acaba? Ben bir dahaki denemeyi kismet olursa izmire annemin babamin yanina gidip öyle denemeyi düsünüyorum. Tecrübelerinize talibim 🥰🤗🤗

Kızlar matofin ilaç kullanan varmı insülin direnci için başlanmıştı bugün doktor 7 haftada kalp atışı duyunca bırakıyoruz dedi ilaci ve büyük ihtimal sende gebelik şekeri çıkar dedi. Bu ilacı arastrdim bazılarına 12. Haftaya kadar kullandirmislar bir yakınımda ilacı bırakınca gelişimi durdu bebeğin ne yapsam şaşırdım her ihtimale karşı dahiliyeden randevu aldım birde onun görüşünü alayım bırakmadan ilacı diye

Eksik etiketlemişim 🤭 20'ye az demiş işte. Demek ki yüksek olması sıkıntı değil.
bildiğim kadarıyla regl dönemi 1ce altı olması gerekiyor 10-15 üstüde yumurtlama oldugunu gösteriyor transfer için dahada yüksek sonuc beklenıyr demekki.biZim kaç çıkacak acaba?

bildiğim kadarıyla regl dönemi 1ce altı olması gerekiyor 10-15 üstüde yumurtlama oldugunu gösteriyor transfer için dahada yüksek sonuc beklenıyr demekki.biZim kaç çıkacak acaba?
Insanlarin yüksek diye transferlerini ertelemisler. 0,7 0,6 olanlara çok güzel demiş dr. Beynim yanmak üzere 🤯 yarın dr'a giden yok mu kızlar bi sorsaniza yav 😁

Insanlarin yüksek diye transferlerini ertelemisler. 0,7 0,6 olanlara çok güzel demiş dr. Beynim yanmak üzere 🤯 yarın dr'a giden yok mu kızlar bi sorsaniza yav 😁
Ama regl iken gidilıyor ya ozamn 1in altında olmasını istiyorlarmıs bu değerler hazırlığa başlarken istenen değerler.transfer zamanı beklenen seviye 30-40felan galiba 20ye az dediyse.

Evet brnde annemlerdegim koyde yasiyorlar ben samsunda yaptiriyorum 2bucuk saat birde koy yollari arazi gibi maşallah bu yollara gore iyi tuttu bu bebek dedim cok sukur rabbime isteuen herkese nasip etsin rabbim
Vallahi aynı durumdayız burası da hep köy yolu gibi 😅 dediğin gibi iyi tuttu ☺️ Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Back