- 24 Nisan 2019
- 132
- 95
- 18
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.461
Amin güzel ömürleri olsun tabiiCok teşekkür ederim canim evet bir evladım var rabbim ona hayirli saglikli omurler nasip etsin birde kardesi olursa cok guzel olucak insallah yas 34
Evet bende bazilarinin benzeri oldugunu biliyorum zaten oglumdada progestan ve kan sulandirici kullandim doguma kadar 3 dusugum oldugu icin bundadq kullanicam farkli olarak progestan igne ve haplar var bakalim hangisine devam dicek
Rabbim saglicakla hatirlisiyla bebeklerimizi bize bagislasin
Zorlu surec tup bebek sureci
@halemg okur musun yukarıyı? Transfer günü 20'ye düşük demiş dr. Kendinden yüksek olunca niye kabul etmiyorlar? Buyur burdan yak.bana transfer günü progesteron değeri bakıldı 20 lerde geldi doktorum beklediğimin biraz aşağısında diye günde bir defa iğne yaptırıyordum onu ikiye çıkardı 2 defa progestan yaptırıyorum kalçadan
Selam bugün benim 16. Günümdü lekelenme yüzünden kontrole gittim ama keseyide görmüş oldum kişiye göre değişir mi bilememSelam canlar bişe sorcam beni doktor yarın kese için çağardı sizler kaöıncı günde gittiniz erken gibi geliyo bana 19. Günüm oluyo transferin
Spa merkezinde dinlendiriyolarlar rahimlerimiziNapıyorlarmış rahmi alıp 5 yıldızlı otelde tatil mi yaptırıyorlarmış?
Evet brnde annemlerdegim koyde yasiyorlar ben samsunda yaptiriyorum 2bucuk saat birde koy yollari arazi gibi maşallah bu yollara gore iyi tuttu bu bebek dedim cok sukur rabbime isteuen herkese nasip etsin rabbimAmin güzel ömürleri olsun tabiiOlur Olur bir kardeş daha Allah’ın izniyle yüreğini ferah tut daha yaşın genç
Hemde ne zorlu.. bilmiyorum burada bir evin var mı ama ben annemde kalıyordum bu süreçte eşimin ailesi hep Fransa’da burada kendi annem var sadece oda Tekirdağ’da yaşıyor hastane İstanbul’da gide gele yolları eskittim ama her şeye değdi Elhamdulillah
Hızına yetişemiyorum koficanBenim sağım solum belli olmaz haloşcum
drum değilde ben karar vercem kararlıyım@hamelg canım o dediğin iğnelerin Adı prolutex
Ne kadar kullanacağına doktorun karar veriyor maalesef SGK karşılamıyor üstelik çok pahalı
beni bir doğru etiketleseniz görcemde@halemg okur musun yukarıyı? Transfer günü 20'ye düşük demiş dr. Kendinden yüksek olunca niye kabul etmiyorlar? Buyur burdan yak.
Eksik etiketlemişimbeni bir doğru etiketleseniz görcemdekaç olması lazımmış acep?
Yeni yaptırdık hatta sonuçları çıkmadı. Düzen laboratuvar şişli İstanbul. 292 tlyakın tarihte sperm dna hasar testi yaptıran var mı varsa fiyat konusunda bilgi verebilirmi lütfen
bildiğim kadarıyla regl dönemi 1ce altı olması gerekiyor 10-15 üstüde yumurtlama oldugunu gösteriyor transfer için dahada yüksek sonuc beklenıyr demekki.biZim kaç çıkacak acaba?Eksik etiketlemişim20'ye az demiş işte. Demek ki yüksek olması sıkıntı değil.
Insanlarin yüksek diye transferlerini ertelemisler. 0,7 0,6 olanlara çok güzel demiş dr. Beynim yanmak üzerebildiğim kadarıyla regl dönemi 1ce altı olması gerekiyor 10-15 üstüde yumurtlama oldugunu gösteriyor transfer için dahada yüksek sonuc beklenıyr demekki.biZim kaç çıkacak acaba?
Ama regl iken gidilıyor ya ozamn 1in altında olmasını istiyorlarmıs bu değerler hazırlığa başlarken istenen değerler.transfer zamanı beklenen seviye 30-40felan galiba 20ye az dediyse.Insanlarin yüksek diye transferlerini ertelemisler. 0,7 0,6 olanlara çok güzel demiş dr. Beynim yanmak üzereyarın dr'a giden yok mu kızlar bi sorsaniza yav
Aynen öyle valla sürekli düşünmekten sevinemiyoruz bile. Bırak sevinmeyi hamile olduğuma da hala ikna olmuş değil
Bilmiyorum ki canım yaAl bnden de okadar.emim olmadan anneme soylemiyim kalp atışını duyiyim öyle soyliyim dedim snra başıma kan artışı olayı çıktı. Dedimki eğer kan katlanirsa soylicem anneme. Kalbi beklemicem. Dediğin gibi. Sevinemiyiruz bile. Smdi böyleyse 9 ay nasıl geçer.
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam bugün benim 16. Günümdü lekelenme yüzünden kontrole gittim ama keseyide görmüş oldum kişiye göre değişir mi bilemem
Vallahi aynı durumdayız burası da hep köy yolu gibiEvet brnde annemlerdegim koyde yasiyorlar ben samsunda yaptiriyorum 2bucuk saat birde koy yollari arazi gibi maşallah bu yollara gore iyi tuttu bu bebek dedim cok sukur rabbime isteuen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?