- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
- #15.421
Selam canlar bişe sorcam beni doktor yarın kese için çağardı sizler kaöıncı günde gittiniz erken gibi geliyo bana 19. Günüm oluyo transferin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Embriyo glue yi @noskiarkadasimiz yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam?ben ilk denememiz haziran ayında yaptırdım. 4 yumurta toplandı hepsi embriyo haline geldi. 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikisinin transferi yapıldı ama sonuç negatif.
şimdi tekrar deniyoruz. iğnelere başladık. şimdi de mikroçip ve embriyo glue önerdi şansımızı yükseltelim diye ama yaptırmış kşmseyi bulamıyorum. ne etkisi oldu? sonuçta bunun için ekstra 5 bin tl ödeme yapmam gerekiyor. biraz yaşayanlardan fikir istedim ama yok sanırım.
sizin ilk denememe mi? ne zaman yaptırdınız?
Gayet normal.. 17 sinde bile gitseniz görebilirsinz diye hesap yaptım ben. Kendime göre yanii. Kaldı ki sizin hcg yüksek maşallahSelam canlar bişe sorcam beni doktor yarın kese için çağardı sizler kaöıncı günde gittiniz erken gibi geliyo bana 19. Günüm oluyo transferin
Bnim 19.gunde kalp atışına çağırdı doktorum.Selam canlar bişe sorcam beni doktor yarın kese için çağardı sizler kaöıncı günde gittiniz erken gibi geliyo bana 19. Günüm oluyo transferin
Trabzon da ktü tıp ta olacak inşallah..Nerede hangi il acaba
Maşallah canım benimde düşüklerim var belki ondan çaağrdı tamda bilmiyorum ama normalmiş demekkiBnim 19.gunde kalp atışına çağırdı doktorum.
Bugün artışı görmek için kan verdim tekrar. Sonucun çıkmasını bekledim orda. Doktorla görüştüm.
Bnim tuplerimden biri yapışık ti. Onun için emin olmak istemiş dr. İkinci kan da tam iki katı çıkmayınca. Ama bugün katlanmış halini gördük. Çok şükür. Bugün benim 13.gunum ama kese göründü. Minicik küçücüktu![]()
Benimde bir kızım var 17 yaşında, normal yollarla oldu. Şimdi olmuyorBenim evet 1 oğlum var o kendiliğinden oldu sonra biz korunduk 2. Çocuğu istediğimizde olmadığını öğrendik 2 yıl tedavi gördük sadece amh düşük onun dışında herhangi bir sorun tespit edilemedi doktor en sonunda tüp bebek dedi 19 kasımda transfer ettirdim zaten 1 embrom olmuştu oda tuttu şükür pozitif sonucu gördüm inş devam oda gelirtutmasaydı herşeyi baştan yapacaktım. Dediğiniz şeyleri bende duymadım hangi hastaneye gidiyordunuz
Anladım canım çok teşekkür ederimGayet normal.. 17 sinde bile gitseniz görebilirsinz diye hesap yaptım ben. Kendime göre yanii. Kaldı ki sizin hcg yüksek maşallah![]()
Evet kesinlikle sonucta bir islem yapilmiyor hassas bi konu oldugu icin somurebildikleri kadar somuruyolarcanım bendede rahim dinlendirme yapıldı ama herhangi bir ücret ödemedik gerçekten çok saçmaymış insanları nasıl sömüreceklerini şaşırmışlar
Hahahah kesinlikle katılıyorum size...Napıyorlarmış rahmi alıp 5 yıldızlı otelde tatil mi yaptırıyorlarmış?
Ama dondurma.icin de ayri bi ucrette talep ediyolar. Cok ayip ve vicdamsizlik bu yaptiklariEvet ben de Bahçeci’deyim başka yerde duymadım bu uygulamayı.1 aylık rahim dinlendirmede aslında embriyoların dondurulma ücreti gibi bir şey açıklamışlardı bizeİşte nereden ne tuttururlarsa
Ya evet ama maddi acidan alamadim iki kutu fazladan ptogestan aldim onu sordum orda varmis ama bakalim doktor yazicakmiGenelde ilaclar oluyor ama ben stokladim valla smdi gevurlarin isi belli olmaz.. birde rapor alirsaniz iyi olur yaninizda bulunsun ilaclar icin belki sorabilirler
Amin sağolasın canımCok şükür canim rabbim birdaha yasatmasin
Gidicekmisin peki
Ilaclari sorgulattinmi orda varmi
Bende almanyada yasiyorum pazartesi kalp atisindan sonra ucagim var birde birbucuk yasinda oglum var bakalim nasil gecicek yolculuk
Stresliyim
Kanamam hic olmadi simdilik hersey yolunda
Ama bakalim hayirlisi
Benimkide Ümraniye medicana, doktorum dışardan burayla anlaşması varmış. Laboratuvar çok iyi o yüzden güveniyorum dedi.Benimde bir kızım var 17 yaşında, normal yollarla oldu. Şimdi olmuyor
Sizinki tam mucize örneği olmuş. Bir yumurta bir deneme direk gol olmuş :) çok güzel. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben Çorlu da Kemal Yıldız gittiğim Dr ancak işlemleri Beylikdüzü medicana da yapıyor. Bu işlemler orada yapılacak yani. Karar verebilirsem tabi :)
Canim kese icin olabiliyor kendiminkiyle hesapladim ama kalp atisi henuz olmazSelam canlar bişe sorcam beni doktor yarın kese için çağardı sizler kaöıncı günde gittiniz erken gibi geliyo bana 19. Günüm oluyo transferin
Canim okadar sevindimki bu guzel bir haber yinede, bebegin seninledir insh fransaya gittiginde kaldigin yerde bir arastir iyi bir gynaecologa gitEmeklerin sonucta takip ettir canim hayirlisi olsun hakkinda
Sağol canım benim amin inşallah benimledirCanim okadar sevindimki bu guzel bir haber yinede, bebegin seninledir insh fransaya gittiginde kaldigin yerde bir arastir iyi bir gynaecologa gitEmeklerin sonucta takip ettir canim hayirlisi olsun hakkinda
Amin inshaAllah canim dikkat et sag selamet varirsin evineSağol canım benim amin inşallah benimledirŞimdiden randevularımı aldım ilaçlarımı aldım evime gittiğimde Allah’ın izniyle her şey daha güzel olacak büyük ölçüde stresim azalacak biliyorum
Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin
![]()
Kalp atışı demedi canım kese kontrolüne gel dediCanim kese icin olabiliyor kendiminkiyle hesapladim ama kalp atisi henuz olmaz
Benim 12.günüm, bugün gördüm. Ama kan düşük cıktı. Bence sen de görürsün.Kalp atışı demedi canım kese kontrolüne gel dedi