Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ne güzel inşallah hayırlı haberler alırsınız sizde

Cok teşekkür ederim canim evet bir evladım var rabbim ona hayirli saglikli omurler nasip etsin birde kardesi olursa cok guzel olucak insallah yas 34
Evet bende bazilarinin benzeri oldugunu biliyorum zaten oglumdada progestan ve kan sulandirici kullandim doguma kadar 3 dusugum oldugu icin bundadq kullanicam farkli olarak progestan igne ve haplar var bakalim hangisine devam dicek
Rabbim saglicakla hatirlisiyla bebeklerimizi bize bagislasin
Zorlu surec tup bebek sureci

Çıldırmandan korkuyorum

Ona nazaran diyosun hımmof artık düşünmwk istemiyorum 1 aylık gebiş olcaz daha sevinemedim endişelenmekten artık rabbime isyan. Gibide geliyo
Aynen öyle valla sürekli düşünmekten sevinemiyoruz bile. Bırak sevinmeyi hamile olduğuma da hala ikna olmuş değilim.

Ona nazaran diyosun hımmof artık düşünmwk istemiyorum 1 aylık gebiş olcaz daha sevinemedim endişelenmekten artık rabbime isyan. Gibide geliyo
Al bnden de okadar.emim olmadan anneme soylemiyim kalp atışını duyiyim öyle soyliyim dedim snra başıma kan artışı olayı çıktı. Dedimki eğer kan katlanirsa soylicem anneme. Kalbi beklemicem. Dediğin gibi. Sevinemiyiruz bile. Smdi böyleyse 9 ay nasıl geçer.

Böyle pozitif olduğun müddetçe güzel haberi alacağına inanıyorum. Bidaha ki denemende kısmet olur inşaallah yada denemene kalmadan kendiliğinden gelir dediğin gibi herşey olacağına varır. Belli mi olur

Başka terleri bilmiyorum ama bahçeci de var malesef. Yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…