Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Embriyo glue yi @noskiarkadasimiz yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam?

Selam canlar bişe sorcam beni doktor yarın kese için çağardı sizler kaöıncı günde gittiniz erken gibi geliyo bana 19. Günüm oluyo transferin
Gayet normal.. 17 sinde bile gitseniz görebilirsinz diye hesap yaptım ben. Kendime göre yanii. Kaldı ki sizin hcg yüksek maşallah

Selam canlar bişe sorcam beni doktor yarın kese için çağardı sizler kaöıncı günde gittiniz erken gibi geliyo bana 19. Günüm oluyo transferin
Bnim 19.gunde kalp atışına çağırdı doktorum.
Bugün artışı görmek için kan verdim tekrar. Sonucun çıkmasını bekledim orda. Doktorla görüştüm.
Bnim tuplerimden biri yapışık ti. Onun için emin olmak istemiş dr. İkinci kan da tam iki katı çıkmayınca. Ama bugün katlanmış halini gördük. Çok şükür. Bugün benim 13.gunum ama kese göründü. Minicik küçücüktu

Maşallah canım benimde düşüklerim var belki ondan çaağrdı tamda bilmiyorum ama normalmiş demekki

Benimde bir kızım var 17 yaşında, normal yollarla oldu. Şimdi olmuyor
Sizinki tam mucize örneği olmuş. Bir yumurta bir deneme direk gol olmuş :) çok güzel. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
ben Çorlu da Kemal Yıldız gittiğim Dr ancak işlemleri Beylikdüzü medicana da yapıyor. Bu işlemler orada yapılacak yani. Karar verebilirsem tabi :)

Genelde ilaclar oluyor ama ben stokladim valla smdi gevurlarin isi belli olmaz.. birde rapor alirsaniz iyi olur yaninizda bulunsun ilaclar icin belki sorabilirler
Ya evet ama maddi acidan alamadim iki kutu fazladan ptogestan aldim onu sordum orda varmis ama bakalim doktor yazicakmi
Ilaclar vok para tutuyor burda orda kan sulandiriciya hic para odemiyorum progestan fitile odemedim hic
Muhtemelen onada odeme varsa tabiki haplari devam kullanicazmi bilmiyorum duphaston ve estrofem kullaniyorum onlar varmi bilmiyorum

Amin sağolasın canım
evet mecburen gidicem artık dönmem gerekiyor ilaçları sorgulattım aynı ilaçta var bazılarının benzeri var ama içerik aynı sorun olmaz Allah’ın izniyle :)
Stres gerçekten çok zararlı ben de 2-3 gündür yoğun stres altındayım belki de o yüzden oldu bilmiyorum. Sen elinden geldiği kadar yapma sakin ol bol dua et ben de edicem senin için :) bir tane evladın varmış zaten Allah bağışlasın inşallah bu evladının da kalp atışlarını duyarsın ve sağlıcakla gelir dünyaya :)

Benimkide Ümraniye medicana, doktorum dışardan burayla anlaşması varmış. Laboratuvar çok iyi o yüzden güveniyorum dedi.

Canim okadar sevindimki bu guzel bir haber yinede, bebegin seninledir insh fransaya gittiginde kaldigin yerde bir arastir iyi bir gynaecologa git Emeklerin sonucta takip ettir canim hayirlisi olsun hakkinda
Canim okadar sevindimki bu guzel bir haber yinede, bebegin seninledir insh fransaya gittiginde kaldigin yerde bir arastir iyi bir gynaecologa git Emeklerin sonucta takip ettir canim hayirlisi olsun hakkinda
Sağol canım benim amin inşallah benimledir Şimdiden randevularımı aldım ilaçlarımı aldım evime gittiğimde Allah’ın izniyle her şey daha güzel olacak büyük ölçüde stresim azalacak biliyorum Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin

Amin inshaAllah canim dikkat et sag selamet varirsin evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…