• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Keselerim biri gelişmeyecek orası kesinleşti o zaman. Bari kimyasal olmasa.
Yok kuzumm korkma kimyasal bu kadar yüksek degerlerden düsmez bildigim kadariyla yani öyle okumustum. Allahtan ümit hic bir kesilmez ama sen her türlüsüne hazirla canim kendini, senin de dedigin gibi bi tane olsun bizim olsun 👌 yeter ki saglikli olsun

Benim de 0.6 33 yaş sadece 1 yumurtam gitti 5. Güne sizden kaç yumurta toplandı
ben ilk denememiz haziran ayında yaptırdım. 4 yumurta toplandı hepsi embriyo haline geldi. 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikisinin transferi yapıldı ama sonuç negatif.
şimdi tekrar deniyoruz. iğnelere başladık. şimdi de mikroçip ve embriyo glue önerdi şansımızı yükseltelim diye ama yaptırmış kşmseyi bulamıyorum. ne etkisi oldu? sonuçta bunun için ekstra 5 bin tl ödeme yapmam gerekiyor. biraz yaşayanlardan fikir istedim ama yok sanırım.

sizin ilk denememe mi? ne zaman yaptırdınız?

Yok kuzumm korkma kimyasal bu kadar yüksek degerlerden düsmez bildigim kadariyla yani öyle okumustum. Allahtan ümit hic bir kesilmez ama sen her türlüsüne hazirla canim kendini, senin de dedigin gibi bi tane olsun bizim olsun 👌 yeter ki saglikli olsun
Allah var ikiz gebelikten korkuyordum risklerinden dolayı. Gönlümden tek geçiyordu. Ama yine de üzüldüm işte insanoğlu napcan hep daha fazlasını istiyor😂

Merhaba kizlar.
Hsg filmi cektirdim ilk defa. Raporda hersey yolunda gozukuyor fakat bilmedigimden soruyorum. Rapora goremi sadece yorumlaniyor, yoksa cekilen filme de bakiliyormu?? Yani filmde rahimde sekil bozuklugu falan olup olmadigi raporda yazarmi. Simdiden cvplariniz icin tesekkur ederim 😊

Merhaba kizlar.
Hsg filmi cektirdim ilk defa. Raporda hersey yolunda gozukuyor fakat bilmedigimden soruyorum. Rapora goremi sadece yorumlaniyor, yoksa cekilen filme de bakiliyormu?? Yani filmde rahimde sekil bozuklugu falan olup olmadigi raporda yazarmi. Simdiden cvplariniz icin tesekkur ederim 😊
merhaba mutlaka filme bakıp yorum yapar doktor

Ahahaha evt tarzımız baya bi aynı:KK66:)) çok takılan evhamlı biri değilim.ama araştırmayı öğrenmeyi seviyorum didiklerm yani😂sırf iğne yememek için neler yaparım bi bilsen😂😂
Ben de fitilden hiç hoşlanm
zaten dr ben darlayınca sordu düzenli regl görüyorsun demi die bende evt hocam duzenlı her ayda yumurtluom sorun yok dedim😂ya benm tek sorun tüplerim biri yok biride bağlandı.benm hormonlarm vr ya basmayın bana hormon die bağırasm geldi🥸
Evet ya bende de ne fizyolojik ne hormonel nede tüplerle alakalı sorun yok. Ama suni bir işlem mecbur fazla yumurta olsun diye iğne kullanıyoruz 🙇‍♀️ ben bi konuşucam bakalım ne dicek. Donmuş ya, gerek var mi diye.

ben ilk denememiz haziran ayında yaptırdım. 4 yumurta toplandı hepsi embriyo haline geldi. 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikisinin transferi yapıldı ama sonuç negatif.
şimdi tekrar deniyoruz. iğnelere başladık. şimdi de mikroçip ve embriyo glue önerdi şansımızı yükseltelim diye ama yaptırmış kşmseyi bulamıyorum. ne etkisi oldu? sonuçta bunun için ekstra 5 bin tl ödeme yapmam gerekiyor. biraz yaşayanlardan fikir istedim ama yok sanırım.

sizin ilk denememe mi? ne zaman yaptırdınız?
Benim evet 1 oğlum var o kendiliğinden oldu sonra biz korunduk 2. Çocuğu istediğimizde olmadığını öğrendik 2 yıl tedavi gördük sadece amh düşük onun dışında herhangi bir sorun tespit edilemedi doktor en sonunda tüp bebek dedi 19 kasımda transfer ettirdim zaten 1 embrom olmuştu oda tuttu şükür pozitif sonucu gördüm inş devam oda gelir🤲 tutmasaydı herşeyi baştan yapacaktım. Dediğiniz şeyleri bende duymadım hangi hastaneye gidiyordunuz

Back