Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu arada yazmamışım her şey yolunda normal vs yazıyorsa gönlünüzü ferah tutun

Ben merkezle konustum uzun uzun.anlattım bütün durumu.drunuzla görüştünüzmü die sordu bende dedim dr muayene edip gidiyor konusmak pek mumkun olmuyor dedm.ben sizin için görüşücem drla dedi.yarın zaten randevum var dedm gelince beni arayın dedi.bakalım yrn konuscaz farklı bir tedavide direticem kadına üstüne basa basa söyledim umarım anlamıstr ilaç hassasiyetimin olduğunu.acillik olcam en son onu istiyorlar deli olcam ya

Allah var ikiz gebelikten korkuyordum risklerinden dolayı. Gönlümden tek geçiyordu. Ama yine de üzüldüm işte insanoğlu napcan hep daha fazlasını istiyor
Hep daha fazlasini istemek degil bu canim analik sen kabullendin benimsedin bile cok normal istemen

haberini bekliyorum o halde. hemen dönse doktorun keşke. inş bişi olmamıştır. dönme işini erteleyebiliyorsan riske atma bence bugün ertele bir hafta daha

doktor dönüşü geç yaptı bir de diyor ki kontrol ettir sanki hiç aklımıza gelmedi nasıl sinirlendirdi beni neyse gittim kadın doğuma baya bekledim doktorlar çıkmış kanamam var deyince geldi bi tanesi baktı keseyide görmüş oldum böylelikle kendimi yorup stres yaptığımı söyledi ki öylede.. coraspini içme dedi başka bi ilaç verdi dış gebelik yok çok şükür kanamada riskli seviyede değilmiş az da olsa içim rahatladı seyahat için de ağır kaldırıp kendini aşırı yormadıkça bir sorun yok dedi bir de rahimde bir duvar var dedi gösterdi riskli degil şu an ama ileride olabilir takip edilmesi gerekiyormuş ben de haberler böyle

Çok sevindim canım çok şükür Senin her fırsatta yatıp dinlenmen lazım. Kanama bölgesi varsa da artmaması için belki progesteron iğne 2 doz falan verebilirler. Çok dikkat et sakın yorulma ve sakın unutup ağır falan kaldırma Bu kanama bölgesi de bir süre sonra kendi kendine kapanacaktır

İnşallah öyle olur . Prolutex kullanıyorum zaten sabah akşam artı bi ilaç olarak Duphastone tablet verdi yarın onu alıp başlayacağım inşallah

İnşallah öyle olur . Prolutex kullanıyorum zaten sabah akşam artı bi ilaç olarak Duphastone tablet verdi yarın onu alıp başlayacağım inşallah
Cok şükür canim rabbim birdaha yasatmasin
Gidicekmisin peki
Ilaclari sorgulattinmi orda varmi
Bende almanyada yasiyorum pazartesi kalp atisindan sonra ucagim var birde birbucuk yasinda oglum var bakalim nasil gecicek yolculuk
Stresliyim
Kanamam hic olmadi simdilik hersey yolunda
Ama bakalim hayirlisi

Canim okadar sevindimki bu guzel bir haber yinede, bebegin seninledir insh fransaya gittiginde kaldigin yerde bir arastir iyi bir gynaecologa git Emeklerin sonucta takip ettir canim hayirlisi olsun hakkinda

Genelde ilaclar oluyor ama ben stokladim valla smdi gevurlarin isi belli olmaz.. birde rapor alirsaniz iyi olur yaninizda bulunsun ilaclar icin belki sorabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…