- 26 Ekim 2020
- 1.489
- 1.476
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.401
Asıl filme bakıyorlar canım rapora pek önem vermiyorlarYani yarina kadar tedirgin olucam
Filmde neye bakiliyor acaba biliyormusnz
Şekil bozukluğu tüplerdeki tıkanıklık vs her şey yazıyor,umarım güzel sonuçlar alırsınızYani yarina kadar tedirgin olucam
Filmde neye bakiliyor acaba biliyormusnz
Bu arada yazmamışım her şey yolunda normal vs yazıyorsa gönlünüzü ferah tutunMerhaba kizlar.
Hsg filmi cektirdim ilk defa. Raporda hersey yolunda gozukuyor fakat bilmedigimden soruyorum. Rapora goremi sadece yorumlaniyor, yoksa cekilen filme de bakiliyormu?? Yani filmde rahimde sekil bozuklugu falan olup olmadigi raporda yazarmi. Simdiden cvplariniz icin tesekkur ederim
Anlamanın tek yolu 2 gün sonra aynı yerde kan vermekDaha cıkmadı benımama guvenemem ki acaba labda mı sorun var degerım mi artmadı hangisi
Ben merkezle konustum uzun uzun.anlattım bütün durumu.drunuzla görüştünüzmü die sordu bende dedim dr muayene edip gidiyor konusmak pek mumkun olmuyor dedm.ben sizin için görüşücem drla dedi.yarın zaten randevum var dedm gelince beni arayın dedi.bakalım yrn konuscaz farklı bir tedavide direticem kadına üstüne basa basa söyledim umarım anlamıstr ilaç hassasiyetimin olduğunu.acillik olcam en son onu istiyorlar deli olcam yaBen de fitilden hiç hoşlanm
Evet ya bende de ne fizyolojik ne hormonel nede tüplerle alakalı sorun yok. Ama suni bir işlem mecbur fazla yumurta olsun diye iğne kullanıyoruzben bi konuşucam bakalım ne dicek. Donmuş ya, gerek var mi diye.
Benim pozitif yazmıştım sana canım
Tupler acikmista yapisi vs icin yorum yapmadilar. Yarin ogrencem insllah bi sorun yokturAsıl filme bakıyorlar canım rapora pek önem vermiyorlar
Tüplerin açık olup olmadığına yapısına bakıyorlar
Evet yaziyor cok tesekkur ederim bilgilendirme icinBu arada yazmamışım her şey yolunda normal vs yazıyorsa gönlünüzü ferah tutun
Hep daha fazlasini istemek degil bu canim analikAllah var ikiz gebelikten korkuyordum risklerinden dolayı. Gönlümden tek geçiyordu. Ama yine de üzüldüm işte insanoğlu napcan hep daha fazlasını istiyor
Bir sorun yoktur İnş canımTupler acikmista yapisi vs icin yorum yapmadilar. Yarin ogrencem insllah bi sorun yoktur
haberini bekliyorum o halde. hemen dönse doktorun keşke. inş bişi olmamıştır. dönme işini erteleyebiliyorsan riske atma bence bugün ertele bir hafta daha
Doktor sorun olmaz uçak yolculuğu dedi canım sadece ağır kaldırma dedi işteCanim bende yurtdisinda yasiyorum bilet sirketini bir ara durumlari abart erteleme gibi bi durumun varsa iyi olur bu halde zor olur senin icin..
Ben prolutex kullanıyorum zaten sabah akşam. Akşam ki iğnemi şimdi vurdum bakalım lekelenmeler ne durumda olacakSen progestan iğne vuruldunmu kanaman başladığında, inşallah kötü birşey yoktur. Benim kahverengi kanamamda doktor vermişti. Akşam başladı ertesi günün akşamı bitti.
Hayırlısı olsun üzme kendini her şer de bir hayır vardır sağlıklı sıhhatli olsun da bi tane olsunGülüm kan yeterince yükselmemiş ya doktor muhtemelen tek devam edecek dedi
Çok sevindim canım çok şükürdoktor dönüşü geç yaptı bir de diyor ki kontrol ettir sanki hiç aklımıza gelmedi nasıl sinirlendirdi beni neyse gittim kadın doğuma baya bekledim doktorlar çıkmış kanamam var deyince geldi bi tanesi baktı keseyide görmüş oldum böylelikle kendimi yorup stres yaptığımı söyledi ki öylede.. coraspini içme dedi başka bi ilaç verdi dış gebelik yok çok şükür kanamada riskli seviyede değilmiş az da olsa içim rahatladı seyahat için de ağır kaldırıp kendini aşırı yormadıkça bir sorun yok dedi bir de rahimde bir duvar var dedi gösterdi riskli degil şu an ama ileride olabilir takip edilmesi gerekiyormuş ben de haberler böyle
İnşallah öyle olur . Prolutex kullanıyorum zaten sabah akşam artı bi ilaç olarak Duphastone tablet verdi yarın onu alıp başlayacağım inşallahÇok sevindim canım çok şükürSenin her fırsatta yatıp dinlenmen lazım. Kanama bölgesi varsa da artmaması için belki progesteron iğne 2 doz falan verebilirler. Çok dikkat et sakın yorulma ve sakın unutup ağır falan kaldırma Bu kanama bölgesi de bir süre sonra kendi kendine kapanacaktır
Cok şükür canim rabbim birdaha yasatmasinİnşallah öyle olur . Prolutex kullanıyorum zaten sabah akşam artı bi ilaç olarak Duphastone tablet verdi yarın onu alıp başlayacağım inşallah
Canim okadar sevindimki bu guzel bir haber yinede, bebegin seninledir insh fransaya gittiginde kaldigin yerde bir arastir iyi bir gynaecologa gitdoktor dönüşü geç yaptı bir de diyor ki kontrol ettir sanki hiç aklımıza gelmedi nasıl sinirlendirdi beni neyse gittim kadın doğuma baya bekledim doktorlar çıkmış kanamam var deyince geldi bi tanesi baktı keseyide görmüş oldum böylelikle kendimi yorup stres yaptığımı söyledi ki öylede.. coraspini içme dedi başka bi ilaç verdi dış gebelik yok çok şükür kanamada riskli seviyede değilmiş az da olsa içim rahatladı seyahat için de ağır kaldırıp kendini aşırı yormadıkça bir sorun yok dedi bir de rahimde bir duvar var dedi gösterdi riskli degil şu an ama ileride olabilir takip edilmesi gerekiyormuş ben de haberler böyle
Genelde ilaclar oluyor ama ben stokladim valla smdi gevurlarin isi belli olmaz.. birde rapor alirsaniz iyi olur yaninizda bulunsun ilaclar icin belki sorabilirlerCok şükür canim rabbim birdaha yasatmasin
Gidicekmisin peki
Ilaclari sorgulattinmi orda varmi
Bende almanyada yasiyorum pazartesi kalp atisindan sonra ucagim var birde birbucuk yasinda oglum var bakalim nasil gecicek yolculuk
Stresliyim
Kanamam hic olmadi simdilik hersey yolunda
Ama bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?