• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bizzat ben kimyasal geçirdim ama hiç Bi fark yok belirtilerinde anlaşılmaz. Adet ağrısı gibi ağrı hissettim göğüş şişliği falan oldu ama kimyasala ilgili değil bence hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz çünkü ilaçlar aynı 😁 sen bence içini ferah tut artışın çok güzel olmuş o yüzden güzel ilerliyor doktor ondan gerek duymamıştır 😊🙏🏻
Kimyasalda yerleşme kanaması oldu mu canım ya

Bizzat ben kimyasal geçirdim ama hiç Bi fark yok belirtilerinde anlaşılmaz. Adet ağrısı gibi ağrı hissettim göğüş şişliği falan oldu ama kimyasala ilgili değil bence hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz çünkü ilaçlar aynı 😁 sen bence içini ferah tut artışın çok güzel olmuş o yüzden güzel ilerliyor doktor ondan gerek duymamıştır 😊🙏🏻

Cidden ne zor sireclermis allah hepimizin yardimcisi olsun seninde bi an once cok guzel degerlerle hamileligini goruruz insallah❤️

Çok değişik ha farklı yerlerde farklı saatlerde yaptırdım bu kadar fark eder mi ki? 2000lerde olması lazımdı
Canim bende duymustum farkli yerlerde yaptiranlarda kafalari karismisti.. sen dha umudunu kesme Rabbim buyuk bak yavrun etkilenmesin uzulme fazla takiyor insan ister istemezde moralini yuksek tut yinede ❤️

Baska yerde de mi yaptirdin bi daha canim 1400lerde bisi yazmistin en son onu görmüstüm
Yok gülüm 9.gün testiyle bugünkü test farklı yerlerde yapıldı. Ilk değer 791 ikinci değer 1537 cıktı. Bu kadar fark olur mu ki iki labaratuvar arasında?

Yok gülüm 9.gün testiyle bugünkü test farklı yerlerde yapıldı. Ilk değer 791 ikinci değer 1537 cıktı. Bu kadar fark olur mu ki iki labaratuvar arasında?
Yok canim fark olur da bu kadar fark olmaz. Yani ayni yerde de yaptirsan 100 asagi 100 yukari olurdu bence en fazla. Emin olmak istiyorsan yine yaptir istersen

Back