Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsin sizi takipte olacagim her birinizi öperim
Doğru zaman geldiğinde rabbim kucağını dolduracaktır eminim dualarım seninle Allah yolunda güç ve sabır versin sana inşallah

Kizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsin sizi takipte olacagim her birinizi öperim
Üzülme canm herseyın bir zamanı var.. Rabbim en kısa zamanda kucagını doldursun

Kujumm inşlh bir sonrakine pozitifi alırsın üzüldüm ama güçlü kalabilmene de sevindm sen hep pızitif ol

Ben de sorucam. Bide şöyle bi durum var. Dondurulmuş transfer oluyoruz. Yani o ay yine yumurta üretiyoruz ve o çatlıyor. Çatlayınca yumurtanın çıktığı folikül, sarı cisime dönüşüp gebelik için yeterli olacak progesteronu üretiyor. Taze transferde durum böyle değil. Folikülün içini tamamen boşaltıyorlar yumurtayı çekmek için. Yani progesteron üretmiyor olabilir. Donmuş transferde niye progesteron alıyoruz bunu da sorucam.

Demek ki yükseltmeye çalışıyorlar. Kendinden yüksek olunca ilaç veremediklerinden de iptal ediyorlar. Başka hiçbir açıklaması olamaz.

Hadi ya senden çok umutluydum canım neyse hayırlısı olsun inşallah birdaha ki sefere

Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın inşallah güzel haberler alırsın duruma göre doktorla embriyolog en iyisini yapıyor tutsunda yeterki biri ikisi farketmez. İlk transfer için 1 yaptırdığın iyi olmuş eğer olumsuz Bi durum olursa ikisini alırsın. Bende de öyle yaptılar. Benimde adetin 5. Günümdeyim 2 güne kan vercem sıfırlanışına bakıp ona göre konuşacaklar heralde 2. Adette çağırırlar. Seyehat yasakları da gelicek nasıl gidicez sorunsuz bilmem aynı ilde olması güzel ya valla üşeniyom artık

Hayırlısı olsun vardır Allah'ın bir bildiği ne yapalım olsun yine denersin

Sanmam senşn normal görünüyor canım benim 64 den 85 e çıktığımda yine umutlu artış var demişlerdi çok az artmıştı oysaki zaten kimyasal oldu. Sen iyisin bence moral bozma

Hayırlı olsun canım. Gerçekten insan git gel useniyor. Ben kendime iğne yapamadığım için her akşam Lotus,metrolife oralarda takılıyorum. O bile bir süre sonra yoruyor. Artık kanka olacagim az kaldı

Onun 2 embriyoydu yaaaa

Hayırlı olsun canım. Gerçekten insan git gel useniyor. Ben kendime iğne yapamadığım için her akşam Lotus,metrolife oralarda takılıyorum. O bile bir süre sonra yoruyor. Artık kanka olacagim az kaldı
Ay sorma valla. Benim kızkardeşim yenidoğan hemşiresi onu getirmiştim yanıma yapıyordu ama sonra gitti mecburen. Bende Bi metrolife bi lotus oralarda gezindim iğneye metrolifede zayıf kapalı Bi hemşire var onun eli hafif tavsiye ederim kan verince de lotus ta ver

canım bendede rahim dinlendirme yapıldı ama herhangi bir ücret ödemedik gerçekten çok saçmaymış insanları nasıl sömüreceklerini şaşırmışlar
Benim de embriyolarım donduruldu ve 2 ay bekledim ama rahim dinlendirme dedikleri bu değil sanırım. Çünkü tüp bebek ücret listesinde rahim dinlendirme diye bir bedel var ve onu ödemedik. Sanırım bu rahim dinlendirme dedikleri ilaçlı ve takip gerektiren bir tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…