- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.221
Doğru zaman geldiğinde rabbim kucağını dolduracaktır eminim dualarım seninle Allah yolunda güç ve sabır versin sana inşallahKizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsinsizi takipte olacagim her birinizi öperim
Üzülme canm herseyın bir zamanı var.. Rabbim en kısa zamanda kucagını doldursunKizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsinsizi takipte olacagim her birinizi öperim
2 3 hafta gorunuyomuş zatenPozitifi erken yaptim idrarda 24 unde gozuktu hafif silik.. ben normalde kan testini 28 sinde yapmam gerekiyordu ondan itibaren sayiyorlar 3 hafta sonraya yni 18 ine aldim randevu
Kujumm inşlh bir sonrakine pozitifi alırsın üzüldüm ama güçlü kalabilmene de sevindm sen hep pızitif olKizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsinsizi takipte olacagim her birinizi öperim
Aaaa cok gecmiş olsun7.hafta başında oldu tüpü patlattığı için.çok geç tespit edildi maalesef
Ben de sorucam. Bide şöyle bi durum var. Dondurulmuş transfer oluyoruz. Yani o ay yine yumurta üretiyoruz ve o çatlıyor. Çatlayınca yumurtanın çıktığı folikül, sarı cisime dönüşüp gebelik için yeterli olacak progesteronu üretiyor. Taze transferde durum böyle değil. Folikülün içini tamamen boşaltıyorlar yumurtayı çekmek için. Yani progesteron üretmiyor olabilir. Donmuş transferde niye progesteron alıyoruz bunu da sorucam.ilk başta yüksekse vücut ilaçların etkisiyle kendini gebe hissedip tutmuyormuş gibi bişiler biliyorum ama emin değilim. 5 gün öncesinden progeston başlıyorlar ama istenilen seviye mi geliyor ancak acaba.. bir daha ki doktoru görmemde sorarım ben de..
Demek ki yükseltmeye çalışıyorlar. Kendinden yüksek olunca ilaç veremediklerinden de iptal ediyorlar. Başka hiçbir açıklaması olamaz.Benim 33 çıktı son gün yapılan kan testimde.5 gün önce progesteron iğne vurulmadan 0,38di.Hatta transfer günü de iğnemi vurdular.Bence orada başka bir ölçüte bakıyorlardır.Ya da belki önceki kayıplar ya da embriyonun günü vs önemlidir
Bunun için çok üzüldüm7.hafta başında oldu tüpü patlattığı için.çok geç tespit edildi maalesef
Hadi ya senden çok umutluydum canım neyse hayırlısı olsun inşallah birdaha ki sefereKizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsinsizi takipte olacagim her birinizi öperim
Ben de bunu düşündüm bir de taze ile dondurulmuş transfer arasında da fark olabilirDemek ki yükseltmeye çalışıyorlar. Kendinden yüksek olunca ilaç veremediklerinden de iptal ediyorlar. Başka hiçbir açıklaması olamaz.
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın inşallah güzel haberler alırsın3 tane kaldı canım. Bugün transfer oldum. Doktor 2 tane yapacaktı istemedim. 1 olsun diğerlerini dondurun eğer tutmazsa o zaman ikisini düşünebilirim dedim. Artık 3. Gün mü 5. Gün mü dondururlar bilmiyorum. Embriyologla beraber karar verecekler. Kalan 2 yumurtadan 1 i iyiymiş, diğeri o kadar değilmiş. Embriyolog bekleyip 5 e gitmek istiyir,doktor da riske atmayip şimdiden dondurmak istiyor. Aralarında karar verip beni bilgilendirecekler.
Hayırlısı olsun vardır Allah'ın bir bildiği ne yapalım olsun yine denersinKizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsinsizi takipte olacagim her birinizi öperim
Sanmam senşn normal görünüyor canım benim 64 den 85 e çıktığımda yine umutlu artış var demişlerdi çok az artmıştı oysaki zaten kimyasal oldu. Sen iyisin bence moral bozmaKızlar. Bnim ilk kanım
9. Gün 408 çıktı
İkinci kanım 11.gun 721 çıktı. Bugün 13.gun kan vermeye gidiyorum. Artış tam iki katı değil.
Doktor buyuzden mi 3.kanj istedi. Kimyasal yada dış gebelik filan olabilir mi. İçim içimi yiyo kac gündür
Hayırlı olsun canım. Gerçekten insan git gel useniyor. Ben kendime iğne yapamadığım için her akşam Lotus,metrolife oralarda takılıyorum. O bile bir süre sonra yoruyor. Artık kanka olacagim az kaldıHayırlı olsun canım iyi yapmışsın inşallah güzel haberler alırsınduruma göre doktorla embriyolog en iyisini yapıyor tutsunda yeterki biri ikisi farketmez. İlk transfer için 1 yaptırdığın iyi olmuş eğer olumsuz Bi durum olursa ikisini alırsın. Bende de öyle yaptılar. Benimde adetin 5. Günümdeyim 2 güne kan vercem sıfırlanışına bakıp ona göre konuşacaklar heralde 2. Adette çağırırlar. Seyehat yasakları da gelicek nasıl gidicez sorunsuz bilmem aynı ilde olması güzel ya valla üşeniyom artık
Onun 2 embriyoydu yaaaaCanim sen sonra degerlerine baktirdinmiydi katlaniyormuydu tam geriye bakamadim yazilarada.. bitane embryo koymuslar sana baktimda az once yani ikiz olma sansi oluyomuki tek embryodan ? Mucize gibi birsey olur oyle olursa hadi hayirlisi inshaAllah saglikli olsun da yeterki
Aaah ozaman ya yanlis gordum yada da tabelada tek embryo yaziyor cok sevindim yaaaOnun 2 embriyoydu yaaaa
Ay sorma valla. Benim kızkardeşim yenidoğan hemşiresi onu getirmiştim yanıma yapıyordu ama sonra gitti mecburen. Bende Bi metrolife bi lotus oralarda gezindim iğneyeHayırlı olsun canım. Gerçekten insan git gel useniyor. Ben kendime iğne yapamadığım için her akşam Lotus,metrolife oralarda takılıyorum. O bile bir süre sonra yoruyor. Artık kanka olacagim az kaldı
Ben Medipol'de yaptırıyorum. 1 embriyo da olsa 10 embriyo da olsa aynı ücreti alıyorlar ve ilk ödemede 5 yıllık dondurma parası ödüyoruz.ben bahçeci de değilim ama embriyo dondurma ücreti senelik alınmıyor mu
Kimler pozitif kimle çift kimler tek karıştırıyom ben deAaah ozaman ya yanlis gordum yada da tabelada tek embryo yaziyor cok sevindim yaaa
Benim de embriyolarım donduruldu ve 2 ay bekledim ama rahim dinlendirme dedikleri bu değil sanırım. Çünkü tüp bebek ücret listesinde rahim dinlendirme diye bir bedel var ve onu ödemedik. Sanırım bu rahim dinlendirme dedikleri ilaçlı ve takip gerektiren bir tedavicanım bendede rahim dinlendirme yapıldı ama herhangi bir ücret ödemedik gerçekten çok saçmaymış insanları nasıl sömüreceklerini şaşırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?