• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sanmam senşn normal görünüyor canım benim 64 den 85 e çıktığımda yine umutlu artış var demişlerdi çok az artmıştı oysaki zaten kimyasal oldu. Sen iyisin bence moral bozma 🙏🏻😊
Doktor kimyasaldan şüpheleniyor heralde. Bilmiyorum sevinip üzülmek çok zormuş. Sende inşallah hemen bu ay tekrar tedaviye başlarsın ve pozitifi görürsün canım.

Aman bana da fitil ve iğne kanamaya neden olabilir dedi Hemşire 😀 inşallah seninki doğrudur öyle alıyorum ben sonucu öğrenmedim henüz 6.gün yapmak istemiyorum idrar testi
Ditil ve iğne 17 gundur kullanıyorum ilk defa kahverengi akıntım oldu🤷🏻‍♀️ Hiç duymamıştım bunu yerleşme kanamasından bahsedıyo herkes genel olarak

Ben de bekliyorum canım, düşükten sonraki 2. Adetimdi bu, sanırım 3. Ye yaparlar. Doktor muayeneden sonra karar verecekmiş, kist var mı yok mu bakacak, ben kiste biraz meyilliyim, 2 aya bir çıkar mutlaka yumurtalık kisti, o yüzden korkuyorum süreç uzayacak diye, hayırlısı olsun hakkımızda, bebeğimiz gelsin de bekleriz sıkıntı değil
Siizn düşük olduğu için belki 3. Adette alırlar bana da daha net birşey denmedi 2. Ya da 3. Demişlerdi ama iki güne kan vercem tekrar sorucam konuşacaklarmış zaten. Diğer embriyoların da kimyasal olmasından korkuyorum aynı zamanda donduruldu çünkü hepsi. Kist için soğan kürü diyorlar öncesinde içsen mi acaba

Doktor kimyasaldan şüpheleniyor heralde. Bilmiyorum sevinip üzülmek çok zormuş. Sende inşallah hemen bu ay tekrar tedaviye başlarsın ve pozitifi görürsün canım.
İnşAllah bu ay başlamadı bir daha ki ay sanırım bakalım olsunda yeterki. İnsan kimyasal olunca üzülüyor hevesi kursağında kalıyo ama kötü düşünmeyin siizn değer güzel çünkü 🙏🏻 inşallah artar diğer kan tahlilinizde

İnşAllah bu ay başlamadı bir daha ki ay sanırım bakalım olsunda yeterki. İnsan kimyasal olunca üzülüyor hevesi kursağında kalıyo ama kötü düşünmeyin siizn değer güzel çünkü 🙏🏻 inşallah artar diğer kan tahlilinizde
İnşallah.
Allah isteyen herkese versin. Tüm anne olmak isteyenlere. Hele tüp bebek anneleri. Valla yine iyi baş ediyoruz

Canim sen sonra degerlerine baktirdinmiydi katlaniyormuydu tam geriye bakamadim yazilarada.. bitane embryo koymuslar sana baktimda az once yani ikiz olma sansi oluyomuki tek embryodan ? Mucize gibi birsey olur oyle olursa hadi hayirlisi inshaAllah saglikli olsun da yeterki 🙏🏻❤️
Yok kız o iş öyle değil son anda çift embriyo koydular bana. Doktor da ikinci kana gerek yok dedi keseye çağırdı bugün yine kan istedi 😂 iki tane kesemsi bir seyler gördü ama kanda da doğrulayalım dedi ikisi de 3 mm😊

Değerlerimi bilmiyorum doktor ani bi yükselme oldu dedi 2 günde 4 de katladı bi anda anlam veremedim şimdi de yoğun kahverengi akıntım var akıntı gibi degil kanama gibi ama çok yoğun 😢
canim benim arkadasimda tup bebek oldu onun surekli kanamalari oluyordu kahverengi felan yani suan 1 yasini gecti hemen uzulme bir doktorunla gorus canim insh hayirli haber alirsin 🙏🏻 Bazi kadinlarda olqbiliyormus kanama vesayre

Yok kız o iş öyle değil son anda çift embriyo koydular bana. Doktor da ikinci kana gerek yok dedi keseye çağırdı bugün yine kan istedi 😂 iki tane kesemsi bir seyler gördü ama kanda da doğrulayalım dedi ikisi de 3 mm😊
Canimm cok sevindim gercekten cok sukur icin rahatlamistir biraz da olsa🥰 artik kalp atislarini dinlemekte sira.. darisi bizlere insh🙏🏻

Bu progesteronun en önemli amaçlarından biride rahim kasılmalarını en aza indirerek embriyonun tutunmasına yardımcı olmak içinmiş şeklinde hacettepe de anlatmıştı hemşire bana hatta kabızlığınız da bu yüzden oluyor bağırsak hareketinide etkiliyor demişti. Ben ilk transferimde aşırı şişkinlik ve kabızlık yaşamıştım o zaman sormuştum tabi tek amacı bu değildir progesteronun eminim ki.

Canimm cok sevindim gercekten cok sukur icin rahatlamistir biraz da olsa🥰 artik kalp atislarini dinlemekte sira.. darisi bizlere insh🙏🏻
Yok ya ne rahatlaması doktor 10 saat baktı keseye benzer bir sey görüyorum dedi. Gec bi de alttan bakayim dedi baktı baktı baktı. Bunlar keseye benziyor ama takip etcez bi de kana tekrar bakalım dedi 😂 geçen başka hastanede kan vermiştim şimdi düşük çıkacak moralim daha çok bozulacak😂

canim benim arkadasimda tup bebek oldu onun surekli kanamalari oluyordu kahverengi felan yani suan 1 yasini gecti hemen uzulme bir doktorunla gorus canim insh hayirli haber alirsin 🙏🏻 Bazi kadinlarda olqbiliyormus kanama vesayre
İnşallah öyle bir şeydir bir kez yoğun geldi şu an azaldı leke leke oluyor devam ediyor ama yoğunluğu geçti ağrılar hafiften devam ediyor inşallah önemsiz bir şeydir biraz umut verdi dediğin ben de duymuştum böyle olanlar varmış inşallah benim de öyle olur :(

Siizn düşük olduğu için belki 3. Adette alırlar bana da daha net birşey denmedi 2. Ya da 3. Demişlerdi ama iki güne kan vercem tekrar sorucam konuşacaklarmış zaten. Diğer embriyoların da kimyasal olmasından korkuyorum aynı zamanda donduruldu çünkü hepsi. Kist için soğan kürü diyorlar öncesinde içsen mi acaba
Evet canım hormonlar kendinden geçmiş zaten bu ay olazmış yani☺️ Ben de biraz dinlenmiş oldum iyi oldu aslında, tekrar o sürece girip aynı stresi yaşamaktan korkuyorum açıkçası, yine mi düşük yaparım telaşı sardı şimdiden, o yüzden tedavi uzadıkça istemsizce bir ohh çekiyorum😬 umarım bu gerginlikleri tatlı bir tebessümle hatırlayacağımız günleri de görürüz🤗

Yok ya ne rahatlaması doktor 10 saat baktı keseye benzer bir sey görüyorum dedi. Gec bi de alttan bakayim dedi baktı baktı baktı. Bunlar keseye benziyor ama takip etcez bi de kana tekrar bakalım dedi 😂 geçen başka hastanede kan vermiştim şimdi düşük çıkacak moralim daha çok bozulacak😂
Canım tebrik ederim, herkesin içine ikiz doğmuştu zaten senle ilgili🥰 hayırlısı olsun sağlıklı olsun tek çift farketmez, Allah neyi layık görüyorsa o olsun🤗 hep öyle diyorlar yaa, düşük tapmadan önce keseye benzer minik bişey görüyorum demişti doktor bana da, yani ne olabilir rahmin içinde o gördüğün şey, başka neye benziyor olabilir, bunca yıllık doktorsun daha kese neye benzer öğrenemedin mi diyesi geliyor insanın😂 usg fotolarını alsaydın biz burda daha iyi yorumlarız, benzetiriz biz o minikleri keseye sen merak etme🤗

Back