- Konu Sahibi pembiss123
- #15.181
aynısını ben de düşünüyordum nasıl yaptıracağızzzzzKızlar benim haftasonu da progestan iğnem var.Acilde yaptıracağım ama sokağa çıkma yasağı da var nasıl olacak ki acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısını ben de düşünüyordum nasıl yaptıracağızzzzzKızlar benim haftasonu da progestan iğnem var.Acilde yaptıracağım ama sokağa çıkma yasağı da var nasıl olacak ki acaba?
Anladım canım sagol sendede olmuştu sanki Senınde 3. Gun emb dıye hatrlıyorum kacıncı gun kanaman oldu?Anladım canım normal kan olmadıktan sonra korkmayın diyorlar
Öyle bir şey olmayacak inşallah ama yinede gir şimdi az geç kalsan biz olmadı sanıp karalar bağlarız olmazsa da söyle lütfen pozitif haberlere birlikte seviniyoruz negatiflere de birlikte üzülürüz dünyanın sonu degil her şeyin bir vakti var hakkımızda hayırlısı olsunYazarsam bilin ki keseyi görmüşümdür ortalıkta yoksam kese mese gozukmemistir moralim bozulmuştur
Ay hadi inşallah umutlu değilim ama doktora soru sormak için gidiyormuş gibi hissediyorum kendimiKeseye gitmeden önce bende öyle yazmıştım canım inşallah göreceksin
Eveet 3. Gün embriyosu 11. Gün olmuştu 3 4 gün sürdü canımAnladım canım sagol sendede olmuştu sanki Senınde 3. Gun emb dıye hatrlıyorum kacıncı gun kanaman oldu?
ağrı kesici alma bence. rahim büyüyor seninki o ağrıdır. ağlıyordum ben ağrıdan. dış gebelik nasıl oluyor ama onu bilmiyorum..Dış gebeliklerde yüksek olur diyorlar Allah korusun Şu an öyle bir agrım var işte bacaklarım bile agrıyor doktorum agrı olur diye düşündü ki agrı kesici verdi demek ki normal diyorum ama bilemedim bu arada agrı kesiciyi alsam mı acaba ?
Ay sorma burda negatif haber görünce dünyam başıma yıkılıyor resmen. Kendim negatif alsaydım belki de aman yine deneriz diyecektim.Öyle bir şey olmayacak inşallah ama yinede gir şimdi az geç kalsan biz olmadı sanıp karalar bağlarız olmazsa da söyle lütfen pozitif haberlere birlikte seviniyoruz negatiflere de birlikte üzülürüz dünyanın sonu degil her şeyin bir vakti var hakkımızda hayırlısı olsun
3 tane kaldı canım. Bugün transfer oldum. Doktor 2 tane yapacaktı istemedim. 1 olsun diğerlerini dondurun eğer tutmazsa o zaman ikisini düşünebilirim dedim. Artık 3. Gün mü 5. Gün mü dondururlar bilmiyorum. Embriyologla beraber karar verecekler. Kalan 2 yumurtadan 1 i iyiymiş, diğeri o kadar değilmiş. Embriyolog bekleyip 5 e gitmek istiyir,doktor da riske atmayip şimdiden dondurmak istiyor. Aralarında karar verip beni bilgilendirecekler.İyiyim cnm sen nasılsın. Biraz işlere daldım dünden beri pek bakamadım. Sende durumlar nasıl embriyoların durumu ne inşallah güzel ilerliyordur
Değerin yüksek ya canım görme ihtimalin var görmesen de sıkıntı yok daha erken yaniAy hadi inşallah umutlu değilim ama doktora soru sormak için gidiyormuş gibi hissediyorum kendimi
Bende ikinci transfer hazırlıktayım. Adetim 4. Günü bugün ama henüz net bişey denmedi 2. Adet daha iyi olur dedilerMerhaba, ikinci transfer hazırlığında neler yapılıyor, doktor herhangi bir test istedi mi sizden, hormon değerlerinize bakıldı mı, prolaktine falan, ne tür ilaçlar verdi. Ben de ikinci hazırlığındayım, cyclo progynova kullanıyorum, kist falan olmazsa ocakta inşallah transferim
Receteni gösterince sorun olmaz. Rahat rahat gidebilirsinKızlar benim haftasonu da progestan iğnem var.Acilde yaptıracağım ama sokağa çıkma yasağı da var nasıl olacak ki acaba?
Bu vicdansız doktor beni heveslendirdi şimdi görmesem üzülürüm valla biliyorum kendimiDeğerin yüksek ya canım görme ihtimalin var görmesen de sıkıntı yok daha erken yani
5. gün dondurulmuş embriyoydu. 9. gün kan testi günümdü ve 6 çıkmıştı ilk değerim. dış gebelik değildi. normal rahimdeydi kese ve plesenta.Kacıncı gun embrıyosuydu? Kaçla başladı degerın canım? Evet kahverengı normalmiş kırmızıya donerse problem oluyo dıs gebelik gecırdın sanırım
İnşAllah görürsün canım da doktor sana izah eder zatenBu vicdansız doktor beni heveslendirdi şimdi görmesem üzülürüm valla biliyorum kendimi
Rahim dışı bir yere yerleşiyor bebek var ama büyümesi imkansız yani mecburen sonlandırılıyor geç farkedilirse çok riskli bir durum :/ağrı kesici alma bence. rahim büyüyor seninki o ağrıdır. ağlıyordum ben ağrıdan. dış gebelik nasıl oluyor ama onu bilmiyorum..
inşallah öyle bişey değildir canım. iyi düşün iyi olsunRahim dışı bir yere yerleşiyor bebek var ama büyümesi imkansız yani mecburen sonlandırılıyor geç farkedilirse çok riskli bir durum :/
Bana da öyle oluyor İnan ki hayırlısı Allahtan ne yapalım elimizden gelen bir tek bu birbirimize destek olalım bu süreçte unutmaaaa haber bekliyorum Hayırlı haberler ile gelAy sorma burda negatif haber görünce dünyam başıma yıkılıyor resmen. Kendim negatif alsaydım belki de aman yine deneriz diyecektim.
Sağol canım İnan Her gün dua ediyorum hem tedavi gören ve isteyen tüm kardeşlerim için hem de kendim için Rabbim hayırlısını nasip etsininşallah öyle bişey değildir canım. iyi düşün iyi olsun
Ay bir haftadır başıma öyle ilginç şeyler geldi ki. Inşallah guzel bi haber alırım bugünİnşAllah görürsün canım da doktor sana izah eder zaten
Inşallah inşallaaaahhhBana da öyle oluyor İnan ki hayırlısı Allahtan ne yapalım elimizden gelen bir tek bu birbirimize destek olalım bu süreçte unutmaaaa haber bekliyorum Hayırlı haberler ile gel