• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yazarsam bilin ki keseyi görmüşümdür ortalıkta yoksam kese mese gozukmemistir moralim bozulmuştur 😂
Öyle bir şey olmayacak inşallah ama yinede gir şimdi az geç kalsan biz olmadı sanıp karalar bağlarız olmazsa da söyle lütfen pozitif haberlere birlikte seviniyoruz negatiflere de birlikte üzülürüz dünyanın sonu degil her şeyin bir vakti var hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻❤️

Dış gebeliklerde yüksek olur diyorlar Allah korusun :KK43: Şu an öyle bir agrım var işte bacaklarım bile agrıyor doktorum agrı olur diye düşündü ki agrı kesici verdi demek ki normal diyorum ama bilemedim bu arada agrı kesiciyi alsam mı acaba ? :KK43:
ağrı kesici alma bence. rahim büyüyor seninki o ağrıdır. ağlıyordum ben ağrıdan. dış gebelik nasıl oluyor ama onu bilmiyorum..

Öyle bir şey olmayacak inşallah ama yinede gir şimdi az geç kalsan biz olmadı sanıp karalar bağlarız olmazsa da söyle lütfen pozitif haberlere birlikte seviniyoruz negatiflere de birlikte üzülürüz dünyanın sonu degil her şeyin bir vakti var hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻❤️
Ay sorma burda negatif haber görünce dünyam başıma yıkılıyor resmen. Kendim negatif alsaydım belki de aman yine deneriz diyecektim.

İyiyim cnm sen nasılsın. Biraz işlere daldım dünden beri pek bakamadım. Sende durumlar nasıl embriyoların durumu ne inşallah güzel ilerliyordur🙏🏻
3 tane kaldı canım. Bugün transfer oldum. Doktor 2 tane yapacaktı istemedim. 1 olsun diğerlerini dondurun eğer tutmazsa o zaman ikisini düşünebilirim dedim. Artık 3. Gün mü 5. Gün mü dondururlar bilmiyorum. Embriyologla beraber karar verecekler. Kalan 2 yumurtadan 1 i iyiymiş, diğeri o kadar değilmiş. Embriyolog bekleyip 5 e gitmek istiyir,doktor da riske atmayip şimdiden dondurmak istiyor. Aralarında karar verip beni bilgilendirecekler.

Merhaba, ikinci transfer hazırlığında neler yapılıyor, doktor herhangi bir test istedi mi sizden, hormon değerlerinize bakıldı mı, prolaktine falan, ne tür ilaçlar verdi. Ben de ikinci hazırlığındayım, cyclo progynova kullanıyorum, kist falan olmazsa ocakta inşallah transferim
Bende ikinci transfer hazırlıktayım. Adetim 4. Günü bugün ama henüz net bişey denmedi 2. Adet daha iyi olur dediler

Kacıncı gun embrıyosuydu? Kaçla başladı degerın canım? Evet kahverengı normalmiş kırmızıya donerse problem oluyo dıs gebelik gecırdın sanırım
5. gün dondurulmuş embriyoydu. 9. gün kan testi günümdü ve 6 çıkmıştı ilk değerim. dış gebelik değildi. normal rahimdeydi kese ve plesenta.

ağrı kesici alma bence. rahim büyüyor seninki o ağrıdır. ağlıyordum ben ağrıdan. dış gebelik nasıl oluyor ama onu bilmiyorum..
Rahim dışı bir yere yerleşiyor bebek var ama büyümesi imkansız yani mecburen sonlandırılıyor geç farkedilirse çok riskli bir durum :/

Ay sorma burda negatif haber görünce dünyam başıma yıkılıyor resmen. Kendim negatif alsaydım belki de aman yine deneriz diyecektim.
Bana da öyle oluyor İnan ki hayırlısı Allahtan 🤲🏻 ne yapalım elimizden gelen bir tek bu birbirimize destek olalım bu süreçte unutmaaaa haber bekliyorum :KK17: Hayırlı haberler ile gel:halay::dua:

Back