- Konu Sahibi pembiss123
- #15.201
Yerleşme kanaması olup kimyasal goren var mı kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Gun embrıyolarında bu gunlerde oluyo heralde bnmde 12. GunumEveet 3. Gün embriyosu 11. Gün olmuştu 3 4 gün sürdü canım
Ben yanlış anladım o zaman canım5. gün dondurulmuş embriyoydu. 9. gün kan testi günümdü ve 6 çıkmıştı ilk değerim. dış gebelik değildi. normal rahimdeydi kese ve plesenta.
Evet canım olablir dış gebelikten boş gebelikten hala korkuyorum hayrlısı olsun hakkımızda3. Gun embrıyolarında bu gunlerde oluyo heralde bnmde 12. Gunum
Daha keseyı göremedın mı kuzum ? Ne zaman pozitifi aldgnı hatrlamıyorum ama.. cok oluyomuş dıs gebelik tüp bebekte ama genel olarak buralarda karsıma cıkmadı genelde goruyolar keseyı falan canım. Benımde bazen karnım agrıyo ödum kopuyo o zaman ya dış gebelıktenEvet canım olablir dış gebelikten boş gebelikten hala korkuyorum hayrlısı olsun hakkımızda
Dış gebelik tüpte oluşursa öle karın ağrısı vs değil bildiğin bağırtıyor ağrıdan dayanılmaz ağrılar onlar o noktada zaten acillik oluyorsun.yani bıçak gibi ağrıları oluyor.Daha keseyı göremedın mı kuzum ? Ne zaman pozitifi aldgnı hatrlamıyorum ama.. cok oluyomuş dıs gebelik tüp bebekte ama genel olarak buralarda karsıma cıkmadı genelde goruyolar keseyı falan canım. Benımde bazen karnım agrıyo ödum kopuyo o zaman ya dış gebelıkten
Canım senin kan degerlerin nasildi? Kaç kez ve hangi günlerinde verdin kan testlerini?Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın Benimde 12. Gün 4 de katladı değerim o yüzden korkuyorum çok kanamam yok ama adet agrısına benzer ağrılarım var hayırlısı artık
Bu dediğin agrılar pozitifi gordukten sonra ne kadar zaman sonra oluyo canım?Dış gebelik tüpte oluşursa öle karın ağrısı vs değil bildiğin bağırtıyor ağrıdan dayanılmaz ağrılar onlar o noktada zaten acillik oluyorsun.yani bıçak gibi ağrıları oluyor.
Sagol canim sanada sende insh kafana takma bence seninkilerde iyi gibi korkulacak birsey yok bence canim degerlerin iyiAmin Gözün Aydın canım sağlıcakla gelsin :) senin değerlerin çok güzel maşallah benim ki pek normal değil o yüzden korkuyorum biraz
Ben internette en az %70 artıs diye duydum senınde yıne artmış kuzum şimdi verdiğin kan testı daha doğrular herseyiKızlar. Bnim ilk kanım
9. Gün 408 çıktı
İkinci kanım 11.gun 721 çıktı. Bugün 13.gun kan vermeye gidiyorum. Artış tam iki katı değil.
Doktor buyuzden mi 3.kanj istedi. Kimyasal yada dış gebelik filan olabilir mi. İçim içimi yiyo kac gündür
Dün keseyi gördüm ben çok şükür canımDaha keseyı göremedın mı kuzum ? Ne zaman pozitifi aldgnı hatrlamıyorum ama.. cok oluyomuş dıs gebelik tüp bebekte ama genel olarak buralarda karsıma cıkmadı genelde goruyolar keseyı falan canım. Benımde bazen karnım agrıyo ödum kopuyo o zaman ya dış gebelıkten
Pozitifi erken yaptim idrarda 24 unde gozuktu hafif silik.. ben normalde kan testini 28 sinde yapmam gerekiyordu ondan itibaren sayiyorlar 3 hafta sonraya yni 18 ine aldim randevuPozitifi gordukten 2 hafta sonramı keseye cagrdı canım?
Uzulme canm hıc bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.. Tam katlayamamıs ama artmış masallahKızlar. Bnim ilk kanım
9. Gün 408 çıktı
İkinci kanım 11.gun 721 çıktı. Bugün 13.gun kan vermeye gidiyorum. Artış tam iki katı değil.
Doktor buyuzden mi 3.kanj istedi. Kimyasal yada dış gebelik filan olabilir mi. İçim içimi yiyo kac gündür
Tam sevinemedim bile. Kanın çıkmasını hastanede beklicem ztenBen internette en az %70 artıs diye duydum senınde yıne artmış kuzum şimdi verdiğin kan testı daha doğrular herseyi
İnşallah ya. Aklımdan bin türlü şey geciyo.Uzulme canm hıc bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.. Tam katlayamamıs ama artmış masallah
7.hafta başında oldu tüpü patlattığı için.çok geç tespit edildi maalesefBu dediğin agrılar pozitifi gordukten sonra ne kadar zaman sonra oluyo canım?
Valla 6. Haftaya girdim bu bizim kaderimiz hep aklımızdan biseyler gecıo hıc bir sekılde sonu yok.. Dua et ve pozitif ol canmİnşallah ya. Aklımdan bin türlü şey geciyo.
Canim sen sonra degerlerine baktirdinmiydi katlaniyormuydu tam geriye bakamadim yazilarada.. bitane embryo koymuslar sana baktimda az once yani ikiz olma sansi oluyomuki tek embryodan ? Mucize gibi birsey olur oyle olursa hadi hayirlisi inshaAllah saglikli olsun da yeterkiBen de 30unda test yaptırdım 9.gunumdu 791 cıktı hicbir şeye gerek yok 3 gün sonra keseye gel dedi bana da.