• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet canım olablir dış gebelikten boş gebelikten hala korkuyorum hayrlısı olsun hakkımızda
Daha keseyı göremedın mı kuzum ? Ne zaman pozitifi aldgnı hatrlamıyorum ama.. cok oluyomuş dıs gebelik tüp bebekte ama genel olarak buralarda karsıma cıkmadı genelde goruyolar keseyı falan canım. Benımde bazen karnım agrıyo ödum kopuyo o zaman ya dış gebelıkten

Daha keseyı göremedın mı kuzum ? Ne zaman pozitifi aldgnı hatrlamıyorum ama.. cok oluyomuş dıs gebelik tüp bebekte ama genel olarak buralarda karsıma cıkmadı genelde goruyolar keseyı falan canım. Benımde bazen karnım agrıyo ödum kopuyo o zaman ya dış gebelıkten
Dış gebelik tüpte oluşursa öle karın ağrısı vs değil bildiğin bağırtıyor ağrıdan dayanılmaz ağrılar onlar o noktada zaten acillik oluyorsun.yani bıçak gibi ağrıları oluyor.

Kızlar. Bnim ilk kanım
9. Gün 408 çıktı
İkinci kanım 11.gun 721 çıktı. Bugün 13.gun kan vermeye gidiyorum. Artış tam iki katı değil.
Doktor buyuzden mi 3.kanj istedi. Kimyasal yada dış gebelik filan olabilir mi. İçim içimi yiyo kac gündür 😓

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın 😢 Benimde 12. Gün 4 de katladı değerim o yüzden korkuyorum çok kanamam yok ama adet agrısına benzer ağrılarım var hayırlısı artık :KK43:
Canım senin kan degerlerin nasildi? Kaç kez ve hangi günlerinde verdin kan testlerini?

Dış gebelik tüpte oluşursa öle karın ağrısı vs değil bildiğin bağırtıyor ağrıdan dayanılmaz ağrılar onlar o noktada zaten acillik oluyorsun.yani bıçak gibi ağrıları oluyor.
Bu dediğin agrılar pozitifi gordukten sonra ne kadar zaman sonra oluyo canım?

Kızlar. Bnim ilk kanım
9. Gün 408 çıktı
İkinci kanım 11.gun 721 çıktı. Bugün 13.gun kan vermeye gidiyorum. Artış tam iki katı değil.
Doktor buyuzden mi 3.kanj istedi. Kimyasal yada dış gebelik filan olabilir mi. İçim içimi yiyo kac gündür 😓
Ben internette en az %70 artıs diye duydum senınde yıne artmış kuzum şimdi verdiğin kan testı daha doğrular herseyi

Dün keseyi gördüm ben çok şükür canım

Kızlar. Bnim ilk kanım
9. Gün 408 çıktı
Uzulme canm hıc bir sıkıntı olmaz allahın izniyle.. Tam katlayamamıs ama artmış masallah

Ben de 30unda test yaptırdım 9.gunumdu 791 cıktı hicbir şeye gerek yok 3 gün sonra keseye gel dedi bana da.
Canim sen sonra degerlerine baktirdinmiydi katlaniyormuydu tam geriye bakamadim yazilarada.. bitane embryo koymuslar sana baktimda az once yani ikiz olma sansi oluyomuki tek embryodan ? Mucize gibi birsey olur oyle olursa hadi hayirlisi inshaAllah saglikli olsun da yeterki 🙏🏻❤️

Back