• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsin😍🥰 sizi takipte olacagim her birinizi öperim☺️☺️
Doğru zaman geldiğinde rabbim kucağını dolduracaktır eminim dualarım seninle Allah yolunda güç ve sabır versin sana inşallah 🙏🏻

Kizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsin😍🥰 sizi takipte olacagim her birinizi öperim☺️☺️
Üzülme canm herseyın bir zamanı var.. Rabbim en kısa zamanda kucagını doldursun

Kujumm inşlh bir sonrakine pozitifi alırsın üzüldüm ama güçlü kalabilmene de sevindm sen hep pızitif ol🌹❤️

ilk başta yüksekse vücut ilaçların etkisiyle kendini gebe hissedip tutmuyormuş gibi bişiler biliyorum ama emin değilim. 5 gün öncesinden progeston başlıyorlar ama istenilen seviye mi geliyor ancak acaba.. bir daha ki doktoru görmemde sorarım ben de..
Ben de sorucam. Bide şöyle bi durum var. Dondurulmuş transfer oluyoruz. Yani o ay yine yumurta üretiyoruz ve o çatlıyor. Çatlayınca yumurtanın çıktığı folikül, sarı cisime dönüşüp gebelik için yeterli olacak progesteronu üretiyor. Taze transferde durum böyle değil. Folikülün içini tamamen boşaltıyorlar yumurtayı çekmek için. Yani progesteron üretmiyor olabilir. Donmuş transferde niye progesteron alıyoruz bunu da sorucam.

Benim 33 çıktı son gün yapılan kan testimde.5 gün önce progesteron iğne vurulmadan 0,38di.Hatta transfer günü de iğnemi vurdular.Bence orada başka bir ölçüte bakıyorlardır.Ya da belki önceki kayıplar ya da embriyonun günü vs önemlidir 🤷🏻‍♀️
Demek ki yükseltmeye çalışıyorlar. Kendinden yüksek olunca ilaç veremediklerinden de iptal ediyorlar. Başka hiçbir açıklaması olamaz.

Hadi ya senden çok umutluydum canım neyse hayırlısı olsun inşallah birdaha ki sefere

3 tane kaldı canım. Bugün transfer oldum. Doktor 2 tane yapacaktı istemedim. 1 olsun diğerlerini dondurun eğer tutmazsa o zaman ikisini düşünebilirim dedim. Artık 3. Gün mü 5. Gün mü dondururlar bilmiyorum. Embriyologla beraber karar verecekler. Kalan 2 yumurtadan 1 i iyiymiş, diğeri o kadar değilmiş. Embriyolog bekleyip 5 e gitmek istiyir,doktor da riske atmayip şimdiden dondurmak istiyor. Aralarında karar verip beni bilgilendirecekler.
Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻🥰 duruma göre doktorla embriyolog en iyisini yapıyor tutsunda yeterki biri ikisi farketmez. İlk transfer için 1 yaptırdığın iyi olmuş eğer olumsuz Bi durum olursa ikisini alırsın. Bende de öyle yaptılar. Benimde adetin 5. Günümdeyim 2 güne kan vercem sıfırlanışına bakıp ona göre konuşacaklar heralde 2. Adette çağırırlar. Seyehat yasakları da gelicek nasıl gidicez sorunsuz bilmem aynı ilde olması güzel ya valla üşeniyom artık 😁

Hayırlısı olsun vardır Allah'ın bir bildiği ne yapalım olsun yine denersin 🥰🙏🏻

Kızlar. Bnim ilk kanım
9. Gün 408 çıktı
İkinci kanım 11.gun 721 çıktı. Bugün 13.gun kan vermeye gidiyorum. Artış tam iki katı değil.
Doktor buyuzden mi 3.kanj istedi. Kimyasal yada dış gebelik filan olabilir mi. İçim içimi yiyo kac gündür 😓
Sanmam senşn normal görünüyor canım benim 64 den 85 e çıktığımda yine umutlu artış var demişlerdi çok az artmıştı oysaki zaten kimyasal oldu. Sen iyisin bence moral bozma 🙏🏻😊

Hayırlı olsun canım iyi yapmışsın inşallah güzel haberler alırsın 🙏🏻🥰 duruma göre doktorla embriyolog en iyisini yapıyor tutsunda yeterki biri ikisi farketmez. İlk transfer için 1 yaptırdığın iyi olmuş eğer olumsuz Bi durum olursa ikisini alırsın. Bende de öyle yaptılar. Benimde adetin 5. Günümdeyim 2 güne kan vercem sıfırlanışına bakıp ona göre konuşacaklar heralde 2. Adette çağırırlar. Seyehat yasakları da gelicek nasıl gidicez sorunsuz bilmem aynı ilde olması güzel ya valla üşeniyom artık 😁
Hayırlı olsun canım. Gerçekten insan git gel useniyor. Ben kendime iğne yapamadığım için her akşam Lotus,metrolife oralarda takılıyorum. O bile bir süre sonra yoruyor. Artık kanka olacagim az kaldı 🤣

Canim sen sonra degerlerine baktirdinmiydi katlaniyormuydu tam geriye bakamadim yazilarada.. bitane embryo koymuslar sana baktimda az once yani ikiz olma sansi oluyomuki tek embryodan ? Mucize gibi birsey olur oyle olursa hadi hayirlisi inshaAllah saglikli olsun da yeterki 🙏🏻❤️
Onun 2 embriyoydu yaaaa 😍😁

Hayırlı olsun canım. Gerçekten insan git gel useniyor. Ben kendime iğne yapamadığım için her akşam Lotus,metrolife oralarda takılıyorum. O bile bir süre sonra yoruyor. Artık kanka olacagim az kaldı 🤣
Ay sorma valla. Benim kızkardeşim yenidoğan hemşiresi onu getirmiştim yanıma yapıyordu ama sonra gitti mecburen. Bende Bi metrolife bi lotus oralarda gezindim iğneye😁😁 metrolifede zayıf kapalı Bi hemşire var onun eli hafif tavsiye ederim 😁 kan verince de lotus ta ver

canım bendede rahim dinlendirme yapıldı ama herhangi bir ücret ödemedik gerçekten çok saçmaymış insanları nasıl sömüreceklerini şaşırmışlar
Benim de embriyolarım donduruldu ve 2 ay bekledim ama rahim dinlendirme dedikleri bu değil sanırım. Çünkü tüp bebek ücret listesinde rahim dinlendirme diye bir bedel var ve onu ödemedik. Sanırım bu rahim dinlendirme dedikleri ilaçlı ve takip gerektiren bir tedavi

Back