• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar bende 18 Kasım da transfer oldum 5. Gün blast oldu rahim dinlendirme yöntemi kullanıldı pozitifi gördüm çok şükür
Bugün 13. Gün sonucumu da aldım
10. Gün: 295
12. Gün:1142
13. Gün: 1577
Bu şekilde değerleri yüksek olup keseyi gören kalbi dinleyen var mı ? Açıkçası biraz korkuyorum
Tek embriyo transferine göre biraz yüksek değerler ama doktorum şu an için korkulacak bir şey yok diyor ayı 14 dünde kontrol var inşallah keseyi görürüm 🤗
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah 🤲 ayın 14'ünde keseyi çok rahat görürsün 👍

Hadi hadi kankamdan kaçmaz böyle şeyler. Az çok tanıştık 😁 benim e nabız çıldırdı. Ağustostan sonraki tahlilleri göstermiyor. tlf.dan işlerimi hallediyorum napim. Barkod no falan istiyorum. Ordan bakıyorum.
🤣🤣aynen ya birbirimizi gormeden arkadas olduk cok şükür 🤗🤗Aa niyeki ama bazi tahliller islenmiyo bende uyuz oluyorum saglik ocagindakiler falan islenmiyo

gittim bgn dra folık coraspirin bide dekort die bir hap verdi.transfer snrası için ilaç duyarlılıgımdan bahsettim bilhassa progestan kullanamıcamı söyledim oda her vücut kaldırmaz onu dedi sana göbekten yapılanı vercem dedi.iğneden kaçarı yok dedi.bu göbekten yapılanı ne kdr süre kullanılıyor bilgin varmı?
Prolutexi devlet ödemiyor içinde 7 tane ampul var ve 177 lira. Açıkçası ben şu anda cirnone jel bulmaya çalışıyorum çünkü başta oksapar ile beraber göbeğime yaptım günde 3 iğne ediyor göbeğim acıyor artık. Ne kadar süre kullanacağını doktor belirliyor. Benim doktorum 8. haftaya kadar dedi ancak kişiden kişiye değişiyor sanırım. İlaç duyarlılığı derken alerjin filan mı var?

Kızlar bu arada biz kalbi duyduk😌 birkaç gündür mide bulantısı, aynı anda mide yanması, kabızlık, gaz, idrar yaparken yanma bi arada olunca beter oldum. Şimdilik biraz rahatladım en azından sürekli bulanmıyor midem. Estrofemi bıraktım, prolutexe 8. Haftaya kadar devam. Tüp bebek doktorum gebe takibi yapmıyor. Yarın yeni doktorumla randevu var bakalım🤗 diğer ilaçlara o karar verecekmiş.

Prolutexi devlet ödemiyor içinde 7 tane ampul var ve 177 lira. Açıkçası ben şu anda cirnone jel bulmaya çalışıyorum çünkü başta oksapar ile beraber göbeğime yaptım günde 3 iğne ediyor göbeğim acıyor artık. Ne kadar süre kullanacağını doktor belirliyor. Benim doktorum 8. haftaya kadar dedi ancak kişiden kişiye değişiyor sanırım. İlaç duyarlılığı derken alerjin filan mı var?
alerji değilde ilaçların çoğunun yan etkilerini yaşıyorum seyrek görülen yan etkiler de dahil.buda bazen acillik yapıyor beni ağrıkesici antibiyotik hormon ilacı farketmeksizin.vücudum ilaçlara kötü tepkiler veriyor kötü bir durum maalesef.birde o jeli kullanınca iğneye gerek kalmıyor mu?

alerji değilde ilaçların çoğunun yan etkilerini yaşıyorum seyrek görülen yan etkiler de dahil.buda bazen acillik yapıyor beni ağrıkesici antibiyotik hormon ilacı farketmeksizin.vücudum ilaçlara kötü tepkiler veriyor kötü bir durum maalesef.birde o jeli kullanınca iğneye gerek kalmıyor mu?
Çok geçmiş olsun, umarım tranafer sonrası herhangi bir yan etki yaşamazsınız. Normalde hep jel veriyorlarmış ancak piyasadan kalktığı için bana prolutex verildi. Doktor herhangi bir fark yok dedi benim için bulabiliyorsan iğne yerine jel kullan dedi. Ama tabi sizin vücut nasıl tepki verir bilemiyorum. Prolutex de kötü değil ama bir süre sonra yordu beni, göbeğin vurulan yerlerini sertleştiriyor iğne girmiyor oralara.

Çok geçmiş olsun, umarım tranafer sonrası herhangi bir yan etki yaşamazsınız. Normalde hep jel veriyorlarmış ancak piyasadan kalktığı için bana prolutex verildi. Doktor herhangi bir fark yok dedi benim için bulabiliyorsan iğne yerine jel kullan dedi. Ama tabi sizin vücut nasıl tepki verir bilemiyorum. Prolutex de kötü değil ama bir süre sonra yordu beni, göbeğin vurulan yerlerini sertleştiriyor iğne girmiyor oralara.
Öncelikle hamileymişin tebrik ederim.🥰iğnelere gelince evet opu öncesi iğnelerde benmde öle olmustu iğne girmemeye başlamıştı.jel de kaşıntı ve tahriş yapabiliyormuş.ama acıdan iyimidir bilemiyorum.prolutex te hem pahalı hemde uzunca bir zaman kullanılması gerekiyor çok sinir bozucu tabi.oksapara daha ne kdr devam ediceksin?

Kızlar slm.bir sorum var size bu transferden sonra verilen progestan iğnesinin göbekten yapılanı varmış onun adı ne?birde bu iğnelere hamile kalınınca ne kdr süre devam ediliyor ssk raporsuz hastanede yazdırılabiliyormu.hepsine bir cvp vereni prof ilan edicem😍🥰😅
Benim kullandığım progesteran dex 25 ml göbekten yapılanı bu sgk geçmiyo

Öncelikle hamileymişin tebrik ederim.🥰iğnelere gelince evet opu öncesi iğnelerde benmde öle olmustu iğne girmemeye başlamıştı.jel de kaşıntı ve tahriş yapabiliyormuş.ama acıdan iyimidir bilemiyorum.prolutex te hem pahalı hemde uzunca bir zaman kullanılması gerekiyor çok sinir bozucu tabi.oksapara daha ne kdr devam ediceksin?
Çok teşekkürler😍 inşallah yakın zamanda senin de mutlu haberlerini alırız. Jeli iki aşılamamda ve bu transfer öncesi, sonrası başlangıçta kullandım. Tahriş oluyor evet ama ne yapayım. Zaten progestan diye bir hap var onu da fitil olarak kullanıyorum. Günde 2-3 kez çamaşırımı değiştiriyorum. Kaşıntı olmadı bende. Hem sgk da karşılıyor jeli. Haftada 2 kutu prolutex nerden baksan 350 lira. Bu arada estrofem, oksapar, coraspirin, eğer verirse progestan 200 mg ı sağlık ocağında ya da normal kadın doğumcuya yazdırabiliyorsun bilgin olsun🤗

Çok teşekkürler😍 inşallah yakın zamanda senin de mutlu haberlerini alırız. Jeli iki aşılamamda ve bu transfer öncesi, sonrası başlangıçta kullandım. Tahriş oluyor evet ama ne yapayım. Zaten progestan diye bir hap var onu da fitil olarak kullanıyorum. Günde 2-3 kez çamaşırımı değiştiriyorum. Kaşıntı olmadı bende. Hem sgk da karşılıyor jeli. Haftada 2 kutu prolutex nerden baksan 350 lira. Bu arada estrofem, oksapar, coraspirin, eğer verirse progestan 200 mg ı sağlık ocağında ya da normal kadın doğumcuya yazdırabiliyorsun bilgin olsun🤗
çok tşk ederim cnm bende mrk ediyrdm hangilerini yazdırabilirim diye.ama kntrole cagırdıklarında bende jel isticem yabi aynı görevi görüyorsa bende iğne olmaya tercih ederim tabikide parasından ziyade dediğin gibi haftalarca iğne olmak hiç kolay değil helede benm için😞

çok tşk ederim cnm bende mrk ediyrdm hangilerini yazdırabilirim diye.ama kntrole cagırdıklarında bende jel isticem yabi aynı görevi görüyorsa bende iğne olmaya tercih ederim tabikide parasından ziyade dediğin gibi haftalarca iğne olmak hiç kolay değil helede benm için😞
rica ederim canım, jel bulunmuyor yalnız piyasadan kaldırılmış😒 tanıdık eczacı vs. varsa farklı illerden soruşturabilirsin. Gözünü korkutmak gibi olmasın, iğneye çok kolay diyenler de var ben biraz canı tatlıyım herhalde🤭

rica ederim canım, jel bulunmuyor yalnız piyasadan kaldırılmış😒 tanıdık eczacı vs. varsa farklı illerden soruşturabilirsin. Gözünü korkutmak gibi olmasın, iğneye çok kolay diyenler de var ben biraz canı tatlıyım herhalde🤭
Ya bende bir çok dr un doç prof hepsini dinledm okudum ilaçla iğnenin jelin hiçbirfarkı olmadığını söylüyorlar.bu kdr çok iğne ilaç aynı anda vermelerini pek anlayamıyorum .hormonsal ve regl bozukluğu olmayan durumlarda da ya prosedür geregı,yada ilaç piayasasında dönen rant tan mı die düşünmeden edemiyorum.

Back