• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Abla bilmiyorum ki o zmana kadar dengeliyor demek ki ben aynı gün başkası da transfer olacaktı ona yapmadılar çünkü onun ki 12 mi ne çıkmıştı iptal oldu transfer
Çok enteresting 🤔 dr bidaha ne zaman gel dedi? Saat işini konuştun mu 😁

Merhaba arkadaşlar bende 18 Kasım da transfer oldum 5. Gün blast oldu rahim dinlendirme yöntemi kullanıldı pozitifi gördüm çok şükür
Bugün 13. Gün sonucumu da aldım
10. Gün: 295
12. Gün:1142
13. Gün: 1577
Bu şekilde değerleri yüksek olup keseyi gören kalbi dinleyen var mı ? Açıkçası biraz korkuyorum
Tek embriyo transferine göre biraz yüksek değerler ama doktorum şu an için korkulacak bir şey yok diyor ayı 14 dünde kontrol var inşallah keseyi görürüm 🤗

Eki Görüntüle 2731707 kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı 😔😔  transferin 6 ve 8. Günleri
2 katı denmesi aslında yuvarlak hesap için asıl oran 1.5 katı derler sen hiç stres yapma bence gayet iyi katlanmış değerin 😍

Yok etmedi asiri yogundu kan testime gore baslattilar ialci doktoru bile goremedim cerenle konustum direk😂😂
Yemin ederim aynısı oldu. Ama bana dedi ki , dr hanım opudan cikicak birazdan. Ben de dedim alacagimi aldim, soracagimi sordum, gidiyim ufak ufak 😂 kesin sana da demiştir tabii. O da ayak yani. Yürü git diyemiyo açık açık. Çaktırmadan yolluyo😂😂😂

Back