• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yemin ederim aynısı oldu. Ama bana dedi ki , dr hanım opudan cikicak birazdan. Ben de dedim alacagimi aldim, soracagimi sordum, gidiyim ufak ufak 😂 kesin sana da demiştir tabii. O da ayak yani. Yürü git diyemiyo açık açık. Çaktırmadan yolluyo😂😂😂
Aynrn benim o gun gittigimde asiri kalabalikti sabahtan beri 50 hastaya baktik dedi baya da beklettiler dahada bekletemeyelim ben konusayim dedi oyle🤣🤣

Merhaba arkadaşlar bende 18 Kasım da transfer oldum 5. Gün blast oldu rahim dinlendirme yöntemi kullanıldı pozitifi gördüm çok şükür
Bugün 13. Gün sonucumu da aldım
10. Gün: 295
12. Gün:1142
13. Gün: 1577
Bu şekilde değerleri yüksek olup keseyi gören kalbi dinleyen var mı ? Açıkçası biraz korkuyorum
Tek embriyo transferine göre biraz yüksek değerler ama doktorum şu an için korkulacak bir şey yok diyor ayı 14 dünde kontrol var inşallah keseyi görürüm 🤗
Oh maşallah ne güzel değerler
Bence hiç korkmayın içinizi ferah tutun belki de bölünüp çift olmuştur 😍
İşimiz zor evet değer az artsa az diyoruz çok artsa bir sorun mu var diyoruz ama herkesin bir olmuyor ilerlemesi..

Bende 6. Gün dayanamayıp test yapıp silik çizgi görenlerdenim atmıştım hatta buraya fotosunu 🤗bugün de yani 7. Gün kan verdim 37 çıktı değerim
Darısı transfer sonucu bekleyen herkesin başına 🙏
Katlanarak devam eder inslalh canim 25 kasımda mi oldun bende oyle olmustum☺

Aynrn benim o gun gittigimde asiri kalabalikti sabahtan beri 50 hastaya baktik dedi baya da beklettiler dahada bekletemeyelim ben konusayim dedi oyle🤣🤣
Bana da şimdi gelicek dedi. Şimdi gelicekse madem niye herşeyi anlattın yavrucum 🤓 reçeteyi de tutuşturdu elime. Dr arkamdan su dökmeye gelicekti zannedersem 😂😂😂 cok yogunlar ya takılıyorum. Seviyorum ikisini de ♥️😊

Bana da şimdi gelicek dedi. Şimdi gelicekse madem niye herşeyi anlattın yavrucum 🤓 reçeteyi de tutuşturdu elime. Dr arkamdan su dökmeye gelicekti zannedersem 😂😂😂 cok yogunlar ya takılıyorum. Seviyorum ikisini de ♥️😊
Aynen asiri yogunlar Allah kolaylik versin ama guzelde para aliyorlardir yani🤣🤣

Oh maşallah ne güzel değerler
Bence hiç korkmayın içinizi ferah tutun belki de bölünüp çift olmuştur 😍
İşimiz zor evet değer az artsa az diyoruz çok artsa bir sorun mu var diyoruz ama herkesin bir olmuyor ilerlemesi..
Çok teşekkürler inşallah öyledir sağlıklı sıhhatli olsun da ben her şekilde razıyım ☺️ Bugün açık kahve rengi akıntım oldu geçti o yüzden dış gebelik riski geldi aklıma ne bileyim kalbini dinlemeden rahat edemeyeceğim gibi duruyor :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun ☺️

Back