• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Prolutex te göbekten yapılıyor.:KK66: seninki nasıl rahat yapabiliyormusun iğneyi
Benimki zaten hazır cam tüplerde şırıngaya çekilip vuruyorum yapılması kolay ama sabah akşam vurmak insanı cidden bıktırıyo 9. Haftadayım doktorum10.haftada keseriz dedi kanamam olunca bi hafta daha uzattı 11. Haftaya kadar çıkarttı geçmiyo zaman o kadar bıktım ki bu ilaçlardan sorma

Benimki zaten hazır cam tüplerde şırıngaya çekilip vuruyorum yapılması kolay ama sabah akşam vurmak insanı cidden bıktırıyo 9. Haftadayım doktorum10.haftada keseriz dedi kanamam olunca bi hafta daha uzattı 11. Haftaya kadar çıkarttı geçmiyo zaman o kadar bıktım ki bu ilaçlardan sorma
ah bebegm ya;( insan önce gebe kalayım die uğraşıyor sonrada can tatlı işte iğne ilaç bıktırıyor;( bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.valla bende transferi geçtim iğnelerin ilacın derdine düştüm;( keşke bizde diper kadınlar gibi geze dolaşa ilaçsız geçirebilseydik ama napalım bizimde kaderimiz buymuş.gıpta ediyorum normal hamilelik yaşıyanlara🥲

ah bebegm ya;( insan önce gebe kalayım die uğraşıyor sonrada can tatlı işte iğne ilaç bıktırıyor;( bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.valla bende transferi geçtim iğnelerin ilacın derdine düştüm;( keşke bizde diper kadınlar gibi geze dolaşa ilaçsız geçirebilseydik ama napalım bizimde kaderimiz buymuş.gıpta ediyorum normal hamilelik yaşıyanlara🥲
Bırak yaaa en iyisi bile tepeden bakıyo doğal hamilelik değil diye kim dost kim düşman belli oluyo bizim kısmetimizde bu varmış çok şükür tuttu uğraşıp emek berip tutmasaydı napıcaktık allah iyi anne baba olacakların kucaklarını boş bırakmasın inşallah her isteyenede vermesin

Bırak yaaa en iyisi bile tepeden bakıyo doğal hamilelik değil diye kim dost kim düşman belli oluyo bizim kısmetimizde bu varmış çok şükür tuttu uğraşıp emek berip tutmasaydı napıcaktık allah iyi anne baba olacakların kucaklarını boş bırakmasın inşallah her isteyenede vermesin
aminnn.doğal yada değil nasip eden Allah.bnde oyüzden ailem ve yaknlarm dısında kimseyle paylaşmıyorum bu süreci.derdi veren bizmişiz gibi aa olmuyormu cocugun lafını yokmu sözünü artık kaldıramıyorum bende.sonucta parada versen satın alabileceğin birşey değil evlat.ne çektiğimizi ne anlasınlar ki.Allah zor sınavımızın güzeel mükafatlarını versin🥰:KK200:

aminnn.doğal yada değil nasip eden Allah.bnde oyüzden ailem ve yaknlarm dısında kimseyle paylaşmıyorum bu süreci.derdi veren bizmişiz gibi aa olmuyormu cocugun lafını yokmu sözünü artık kaldıramıyorum bende.sonucta parada versen satın alabileceğin birşey değil evlat.ne çektiğimizi ne anlasınlar ki.Allah zor sınavımızın güzeel a
aminnn.doğal yada değil nasip eden Allah.bnde oyüzden ailem ve yaknlarm dısında kimseyle paylaşmıyorum bu süreci.derdi veren bizmişiz gibi aa olmuyormu cocugun lafını yokmu sözünü artık kaldıramıyorum bende.sonucta parada versen satın alabileceğin birşey değil evlat.ne çektiğimizi ne anlasınlar ki.Allah zor sınavımızın güzeel mükafatlarını versin🥰:KK200:
Aminnn allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm iyi insanlara

Ama transferden önce son kontrole gidince progesteron başlıyolar yavrum. O nasıl oluyo 😳
Herkesin tarzı çok farklı. Ben de opu olduğum gün progestan hap,5 tane progestan iğne,estrofem,monodok antibiyotik,prednol başladım. Transfer günü de coraspirin ve oxsapar mi ne öyle birşey verecekler

Herkesin tarzı çok farklı. Ben de opu olduğum gün progestan hap,5 tane progestan iğne,estrofem,monodok antibiyotik,prednol başladım. Transfer günü de coraspirin ve oxsapar mi ne öyle birşey verecekler
Madem ilk bebek tuunsun diye progesteronun düşük olması lazım, niye basliyolar erkenden? Sıfır mantık.

Ya bende bir çok dr un doç prof hepsini dinledm okudum ilaçla iğnenin jelin hiçbirfarkı olmadığını söylüyorlar.bu kdr çok iğne ilaç aynı anda vermelerini pek anlayamıyorum .hormonsal ve regl bozukluğu olmayan durumlarda da ya prosedür geregı,yada ilaç piayasasında dönen rant tan mı die düşünmeden edemiyorum.
Bilemiyorum ki neden bu kadar ilaç veriyorlar. Ama okuduğum kadarıyla bizim vücut transferden sonra doğal bi süreç olmadığı için progestron vs üretmiyormuş, tabi doğal siklus yöntemi denenmediyse. Doktorlar çok şansa bırakmıyor işi. Yani ilaç işi yorsa da dua ediyosun işte bi şey olmasın, sağlıklı olsun diye. Gözüne gelmiyor her zaman kullanılan ilaçlar.

Ne saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?
ilk başta yüksekse vücut ilaçların etkisiyle kendini gebe hissedip tutmuyormuş gibi bişiler biliyorum ama emin değilim. 5 gün öncesinden progeston başlıyorlar ama istenilen seviye mi geliyor ancak acaba.. bir daha ki doktoru görmemde sorarım ben de..

Çok enteresting 🤔 dr bidaha ne zaman gel dedi? Saat işini konuştun mu 😁
Benim 33 çıktı son gün yapılan kan testimde.5 gün önce progesteron iğne vurulmadan 0,38di.Hatta transfer günü de iğnemi vurdular.Bence orada başka bir ölçüte bakıyorlardır.Ya da belki önceki kayıplar ya da embriyonun günü vs önemlidir 🤷🏻‍♀️

kızlar günaydın, benim bugün 5. günüm ve erken gebelik testiyle yaptım idrarı ama negatif. 5. gün negatif çıkıp, 6. gün pozitifi gören var mı?
yaptığım test çok hassas beta hcg 6 iken bile göstermişti...
Var var ben dün baya okudum 6.günde kana ancak karışıyormuş idrara daha da geç.Canını sıkma bence 7.güne kadar sabret mutlaka.Ben yapmadım bak çok yapsam mı diye düşündüm biliyorsun aynı gün transferimiz ama 4. 5. Gün görülmesi gerçekten düşük ihtimalmiş.Yabancı bir doktor hatta ve hatta 8. Günden sonra kan değerleriyle oynamaya başlar vs yazmıştı🌟

Arkadaşlar merhaba biraz konuyla alakasısz olucak ama sizlere sormak istiyorum rahim dinlendirme yapıldığı zaman bahçecide 1750 lira gibi ödeme alıyor. sizcede saçma değilmi yani sonuçta emriyo dondurması için bi para ödüyoruz rahim dinlendirmede bildiğim kadarıyla bi işem de yapılmıyo başka hastanelerde de böyle bir ödeme alınıyorumu?

Var var ben dün baya okudum 6.günde kana ancak karışıyormuş idrara daha da geç.Canını sıkma bence 7.güne kadar sabret mutlaka.Ben yapmadım bak çok yapsam mı diye düşündüm biliyorsun aynı gün transferimiz ama 4. 5. Gün görülmesi gerçekten düşük ihtimalmiş.Yabancı bir doktor hatta ve hatta 8. Günden sonra kan değerleriyle oynamaya başlar vs yazmıştı🌟
evet ben de şimdi topikleri okuyordum. 6. günden sonra silik çıkmaya başladığını çok söyleyen varmış.. bi sitede de ortalama 6. günde kanda salınmaya başlıyor 5. ya da 7. günde de yeni salınabilir diyordu kişiden kişiye değişiyor demekki yarın sabah yine yapacağım

Back