Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynrn benim o gun gittigimde asiri kalabalikti sabahtan beri 50 hastaya baktik dedi baya da beklettiler dahada bekletemeyelim ben konusayim dedi oyle

Oh maşallah ne güzel değerler
Bence hiç korkmayın içinizi ferah tutun belki de bölünüp çift olmuştur
İşimiz zor evet değer az artsa az diyoruz çok artsa bir sorun mu var diyoruz ama herkesin bir olmuyor ilerlemesi..

Bende 6. Gün dayanamayıp test yapıp silik çizgi görenlerdenim atmıştım hatta buraya fotosunu bugün de yani 7. Gün kan verdim 37 çıktı değerim
Darısı transfer sonucu bekleyen herkesin başına
Katlanarak devam eder inslalh canim 25 kasımda mi oldun bende oyle olmustum☺

Aynrn benim o gun gittigimde asiri kalabalikti sabahtan beri 50 hastaya baktik dedi baya da beklettiler dahada bekletemeyelim ben konusayim dedi oyle
Bana da şimdi gelicek dedi. Şimdi gelicekse madem niye herşeyi anlattın yavrucum reçeteyi de tutuşturdu elime. Dr arkamdan su dökmeye gelicekti zannedersem cok yogunlar ya takılıyorum. Seviyorum ikisini de

Bana da şimdi gelicek dedi. Şimdi gelicekse madem niye herşeyi anlattın yavrucum reçeteyi de tutuşturdu elime. Dr arkamdan su dökmeye gelicekti zannedersem cok yogunlar ya takılıyorum. Seviyorum ikisini de
Aynen asiri yogunlar Allah kolaylik versin ama guzelde para aliyorlardir yani

Çok teşekkürler inşallah öyledir sağlıklı sıhhatli olsun da ben her şekilde razıyım Bugün açık kahve rengi akıntım oldu geçti o yüzden dış gebelik riski geldi aklıma ne bileyim kalbini dinlemeden rahat edemeyeceğim gibi duruyor :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…