- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.001
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşKızlar çok şükür keseyi gördüm bendeinşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
Amin Allah razı olsun rabbim tez zman da sizlerede nasip etsinTebrik ederim sağlıkla kucağınıza da alırsınız inş
Aynrn benim o gun gittigimde asiri kalabalikti sabahtan beri 50 hastaya baktik dedi baya da beklettiler dahada bekletemeyelim ben konusayim dedi oyleYemin ederim aynısı oldu. Ama bana dedi ki , dr hanım opudan cikicak birazdan. Ben de dedim alacagimi aldim, soracagimi sordum, gidiyim ufak ufakkesin sana da demiştir tabii. O da ayak yani. Yürü git diyemiyo açık açık. Çaktırmadan yolluyo
Bende ertesi gün cikmisti develtte yaptirdigimdaElisa diyecektim pardon
Haklısın sormamak lazım yoksa herşeyi kafaya takıyorsunBen gidip kan veriyorum. Hiç sormuyorum ne alemdeyim diyehormonel hiç sıkıntı yaşamadım. Ondan rahatım herhalde.
Enteresan valla neyse hayırlı haberler alalım da gerisi önemli değilVücut yüksek olursa embriyoyu kabul etmiyormuş. Transferden önce başlatıyolar
Canım sen yasemin hocaya mı gidiyordunKesinlikle abla eşim diyor ki hocam rica ediyorm bize sabah saatlere randevu verin akşama kadar mahvetti beni dedi
Oh maşallah ne güzel değerlerMerhaba arkadaşlar bende 18 Kasım da transfer oldum 5. Gün blast oldu rahim dinlendirme yöntemi kullanıldı pozitifi gördüm çok şükür
Bugün 13. Gün sonucumu da aldım
10. Gün: 295
12. Gün:1142
13. Gün: 1577
Bu şekilde değerleri yüksek olup keseyi gören kalbi dinleyen var mı ? Açıkçası biraz korkuyorum
Tek embriyo transferine göre biraz yüksek değerler ama doktorum şu an için korkulacak bir şey yok diyor ayı 14 dünde kontrol var inşallah keseyi görürüm
Hayırlı olsun canım kat kat ilerlesin inşallahBende 6. Gün dayanamayıp test yapıp silik çizgi görenlerdenim atmıştım hatta buraya fotosunubugün de yani 7. Gün kan verdim 37 çıktı değerim
Darısı transfer sonucu bekleyen herkesin başına
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım kat kat ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun canım kat kat ilerlesin inşallah
Katlanarak devam eder inslalh canim 25 kasımda mi oldun bende oyle olmustum☺Bende 6. Gün dayanamayıp test yapıp silik çizgi görenlerdenim atmıştım hatta buraya fotosunubugün de yani 7. Gün kan verdim 37 çıktı değerim
Darısı transfer sonucu bekleyen herkesin başına
Bana da şimdi gelicek dedi. Şimdi gelicekse madem niye herşeyi anlattın yavrucumAynrn benim o gun gittigimde asiri kalabalikti sabahtan beri 50 hastaya baktik dedi baya da beklettiler dahada bekletemeyelim ben konusayim dedi oyle
Bilmemek ayıp değil, en güzel şey bu hayattaEnteresan valla neyse hayırlı haberler alalım da gerisi önemli değil
Elisa testi ne ola kiBende ertesi gün cikmisti develtte yaptirdigimda
Aynen asiri yogunlar Allah kolaylik versin ama guzelde para aliyorlardir yaniBana da şimdi gelicek dedi. Şimdi gelicekse madem niye herşeyi anlattın yavrucumreçeteyi de tutuşturdu elime. Dr arkamdan su dökmeye gelicekti zannedersem cok yogunlar ya takılıyorum. Seviyorum ikisini de
Al benden de okadarBilmemek ayıp değil, en güzel şey bu hayattakafan rahat oluyo oh miss. Ama içimdeki o meraklı cadıyı susturamıyorum
Çok teşekkürler inşallah öyledir sağlıklı sıhhatli olsun da ben her şekilde razıyımOh maşallah ne güzel değerler
Bence hiç korkmayın içinizi ferah tutun belki de bölünüp çift olmuştur
İşimiz zor evet değer az artsa az diyoruz çok artsa bir sorun mu var diyoruz ama herkesin bir olmuyor ilerlemesi..
Bu sey degilmi hani ilk tedaviden once istediler aids anti hiv falanElisa testi ne ola ki
Bu yorgunluğu unuttyracak kadar kazandikları kesinAynen asiri yogunlar Allah kolaylik versin ama guzelde para aliyorlardir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?