Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Abla bilmiyorum ki o zmana kadar dengeliyor demek ki ben aynı gün başkası da transfer olacaktı ona yapmadılar çünkü onun ki 12 mi ne çıkmıştı iptal oldu transfer
Çok enteresting dr bidaha ne zaman gel dedi? Saat işini konuştun mu

Merhaba arkadaşlar bende 18 Kasım da transfer oldum 5. Gün blast oldu rahim dinlendirme yöntemi kullanıldı pozitifi gördüm çok şükür
Bugün 13. Gün sonucumu da aldım
10. Gün: 295
12. Gün:1142
13. Gün: 1577
Bu şekilde değerleri yüksek olup keseyi gören kalbi dinleyen var mı ? Açıkçası biraz korkuyorum
Tek embriyo transferine göre biraz yüksek değerler ama doktorum şu an için korkulacak bir şey yok diyor ayı 14 dünde kontrol var inşallah keseyi görürüm

Eki Görüntüle 2731707 kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı  transferin 6 ve 8. Günleri
2 katı denmesi aslında yuvarlak hesap için asıl oran 1.5 katı derler sen hiç stres yapma bence gayet iyi katlanmış değerin

Yok etmedi asiri yogundu kan testime gore baslattilar ialci doktoru bile goremedim cerenle konustum direk
Yemin ederim aynısı oldu. Ama bana dedi ki , dr hanım opudan cikicak birazdan. Ben de dedim alacagimi aldim, soracagimi sordum, gidiyim ufak ufak kesin sana da demiştir tabii. O da ayak yani. Yürü git diyemiyo açık açık. Çaktırmadan yolluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…