- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.981
Çok enterestingAbla bilmiyorum ki o zmana kadar dengeliyor demek ki ben aynı gün başkası da transfer olacaktı ona yapmadılar çünkü onun ki 12 mi ne çıkmıştı iptal oldu transfer
Konuştum abla bana dediki bebek sabırsız olacak heraldeÇok enterestingdr bidaha ne zaman gel dedi? Saat işini konuştun mu
Ben gidip kan veriyorum. Hiç sormuyorum ne alemdeyim diyeBende şimdi baktım progesteron 0.590 E2 de 479
Basladim canim digeri bitmisti iyi gayet simdilik hissetmiyorum birsey zaten digeri cok kokuyorduBu hayatımbaşladın mı kullanmaya? Rahatsız etti mi diğeri gibi? Ben çok rahat kullanıyorum.
Bende hic bilmiyordum e2 progesteran vs kac cikti diye sormadim bile gayet guzel dedi transfere 5 gun kala bi daha da test yapmadilarBen gidip kan veriyorum. Hiç sormuyorum ne alemdeyim diyehormonel hiç sıkıntı yaşamadım. Ondan rahatım herhalde.
Anasına çekmiş deseydinKonuştum abla bana dediki bebek sabırsız olacak heralde9 aralıkta gideceğim abla
Kalp atışını duydunuz mu ?
transfer öncesi adetliyken gittin ya, muayeme etti mi dr seni? Sana sorucam hep unuttum.Bende hic bilmiyordum e2 progesteran vs kac cikti diye sormadim bile gayet guzel dedi transfere 5 gun kala bi daha da test yapmadilar
Kesinlikle abla eşim diyor ki hocam rica ediyorm bize sabah saatlere randevu verin akşama kadar mahvetti beni dediAnasına çekmiş deseydin
Bunda hiç koku falan yok ya ilaç gibi de gelmiyor bana yutarken.Basladim canim digeri bitmisti iyi gayet simdilik hissetmiyorum birsey zaten digeri cok kokuyordu
Yok etmedi asiri yogundu kan testime gore baslattilar ialci doktoru bile goremedim cerenle konustum direktransfer öncesi adetliyken gittin ya, muayeme etti mi dr seni? Sana sorucam hep unuttum.
Aynen aynen iyi gayet buBunda hiç koku falan yok ya ilaç gibi de gelmiyor bana yutarken.
Hadi hadi kendi de sabırsızlanıyo da topu sana atıyo. Uyanık bu erkekler anacımKesinlikle abla eşim diyor ki hocam rica ediyorm bize sabah saatlere randevu verin akşama kadar mahvetti beni dedi
Elisa diyecektim pardonKızlar bişi sormak istiyorum elsa testleri kaç günde çıkıyor
2 katı denmesi aslında yuvarlak hesap için asıl oran 1.5 katı derler sen hiç stres yapma bence gayet iyi katlanmış değerinEki Görüntüle 2731707 kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı transferin 6 ve 8. Günleri
Yemin ederim aynısı oldu. Ama bana dedi ki , dr hanım opudan cikicak birazdan. Ben de dedim alacagimi aldim, soracagimi sordum, gidiyim ufak ufakYok etmedi asiri yogundu kan testime gore baslattilar ialci doktoru bile goremedim cerenle konustum direk
Aynen öyle abla çatladı oysaki akşama kadarHadi hadi kendi de sabırsızlanıyo da topu sana atıyo. Uyanık bu erkekler anacım
Onlar da heyecanlanıyorlar işte napsınlarAynen öyle abla çatladı oysaki akşama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?