- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.941
Artık o kadarını da dr ayarlayacakhergün mü 12.haftaya kdr![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık o kadarını da dr ayarlayacakhergün mü 12.haftaya kdr![]()
Kızlar benim cuma progesterona bakacaklarmış ona göre çarşamba transfer dediler. Progesteron kaç olmalı ki bilen var mı?Niye sıkıntılı olsun? Hepsi aynı şeyin laciverti işte![]()
Benim bildiğim grip olmaman lazım kulak ağrısını duymadım canım.Kızlar birşey sorucam ya yarın istanbula gidicem zar zor ayarladım izni ama kaç gündür kulağım ağrıyor geçmedi bi türlü dünden beridir ağlıyorum transfer ayın 8 i bu yüzden iptal olur mu
Acilen dr'a görün. Ya enfeksiyon varsa? SıkıntıO kadar da hasta olmamak için dikkat ettim ya çok kızıyotum kendime çok![]()
Uydurma bir oran olabilir mi? Nerden bilecek ki daha ilk kese muayenemi yapmıyor adamlar. En cok pozitif sonucu biz veriyoruz diyorlar ama, o bebek doğuyor mu bilmiyoruzKesinlikle benim de aklıma bu geldi biliyo musun.. herhalde ilettiğimiz pozitif beta hcg sonucu tarihini kaydedip tahmini doğum zamanını hesaplayıp o sıra bizi arayıp doğurdun mu diye sormayacaklardırama ilk muayenede eve canlı bebek götürme oranımız şudur budur diye bahsetmişlerdi, anlam veremedim ona hala.
Nasıl yani ovulasyon testi mi bu? Bence gebelik testi yap. Lh kiti bu. Ve bir kadinin vücudunda lh her zaman vardır. Iki çizgi çıkması çok normal.Bende şaşırdım yemek yedikten sonra yaptım hemen zaten ovulasyon testide doğru sonuç gösteriyor haberiniz olsun diyorlardı inanmıyordum
Amin inslalah canimİkimizinde aynıymış canım allah kucağımıza almayı nasip etsin bizede her isteyenede
Kabızlık için incir ye canım iyi geliyorValla ne yalan söyleyeyim hiçbir belirtim yok doğru düzgün adet öncesi gibi göğüslerim ağrıyor kasıklarım arada sızlıyor işim gereği sürekli dışardayım ama o yüzden üşüttüğüm içinde sızlıyor olabilir bide transferden beri aşırı kabızlık sorunum var yani o kadar ama bu sıkıntılar dediğim gibi bende hep oluyordu ondan hamilelik belirtisi olarak hiç algılamadım
gebelik testi canım yaptığım . Dün evde yoktu bende ovulasyon yapmıştım meraktan Oda aşırı koyu çıkıyor yumurta çatlama günüymüş gibiNasıl yani ovulasyon testi mi bu? Bence gebelik testi yap. Lh kiti bu. Ve bir kadinin vücudunda lh her zaman vardır. Iki çizgi çıkması çok normal.
Bana bundan böyle kofi hanım diyeceksinizKofi buranın dr uprof kofi
![]()
Iyi bari sevindim. Gebelik de olabilirdi tabii yine de ama olmayada bilirdi. Sonradan üzülecektin boş yereBu
gebelik testi canım yaptığım . Dün evde yoktu bende ovulasyon yapmıştım meraktan Oda aşırı koyu çıkıyor yumurta çatlama günüymüş gibi
Ahhhh tablo gibi maşallahYapmistim canim ilki 6.gun digerleri bugun
Kız girdiğin ilk eczaneden niye aliyosun? Sor soruş. Birine gir azcık indirim yapın, ben uzun süre kullanicam, sizden alırım falan de. Aaaa ama kızıyorumBen 250 ye aliyorum hepsiz nerden aliylrsunuz bana baya pahali denk gelms
Ahhhh tablo gibi maşallah![]()
Bende normalde teyzemden aliyordum da korona oldular onlarda ailecek bende ilk girdigimden aldim ama arada baya fark var yani ezcanelerde cok farkediyo fiyatKız girdiğin ilk eczaneden niye aliyosun? Sor soruş. Birine gir azcık indirim yapın, ben uzun süre kullanicam, sizden alırım falan de. Aaaa ama kızıyorum![]()
Ooo ben 150'ye alırım o zamanRastgele bi eczaneden almistim.canim satis 177 dedi 170 e verdi
Olur hayatım çalışma var herhalde. Tabii ki olucak. Hissettiriyo kendini minikinslalah devami gelir bugun baya adet agrim var gunu oldugu icin galina
Ne güzel işte bekletmemisMerhaba,Opu’dan sonra 6.gün regl oldum.Erken mi bilemedim.Bu durumu yaşayanlar var mı?
Inslalah canimOlur hayatım çalışma var herhalde. Tabii ki olucak. Hissettiriyo kendini minik![]()