• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kesinlikle benim de aklıma bu geldi biliyo musun.. herhalde ilettiğimiz pozitif beta hcg sonucu tarihini kaydedip tahmini doğum zamanını hesaplayıp o sıra bizi arayıp doğurdun mu diye sormayacaklardır😂 ama ilk muayenede eve canlı bebek götürme oranımız şudur budur diye bahsetmişlerdi, anlam veremedim ona hala.
Uydurma bir oran olabilir mi? Nerden bilecek ki daha ilk kese muayenemi yapmıyor adamlar. En cok pozitif sonucu biz veriyoruz diyorlar ama, o bebek doğuyor mu bilmiyoruz 😂

Bende şaşırdım yemek yedikten sonra yaptım hemen zaten ovulasyon testide doğru sonuç gösteriyor haberiniz olsun diyorlardı inanmıyordum
Nasıl yani ovulasyon testi mi bu? Bence gebelik testi yap. Lh kiti bu. Ve bir kadinin vücudunda lh her zaman vardır. Iki çizgi çıkması çok normal.

Valla ne yalan söyleyeyim hiçbir belirtim yok doğru düzgün adet öncesi gibi göğüslerim ağrıyor kasıklarım arada sızlıyor işim gereği sürekli dışardayım ama o yüzden üşüttüğüm içinde sızlıyor olabilir bide transferden beri aşırı kabızlık sorunum var yani o kadar ama bu sıkıntılar dediğim gibi bende hep oluyordu ondan hamilelik belirtisi olarak hiç algılamadım
Kabızlık için incir ye canım iyi geliyor😋

Bu
Nasıl yani ovulasyon testi mi bu? Bence gebelik testi yap. Lh kiti bu. Ve bir kadinin vücudunda lh her zaman vardır. Iki çizgi çıkması çok normal.
gebelik testi canım yaptığım . Dün evde yoktu bende ovulasyon yapmıştım meraktan Oda aşırı koyu çıkıyor yumurta çatlama günüymüş gibi

Bu

gebelik testi canım yaptığım . Dün evde yoktu bende ovulasyon yapmıştım meraktan Oda aşırı koyu çıkıyor yumurta çatlama günüymüş gibi
Iyi bari sevindim. Gebelik de olabilirdi tabii yine de ama olmayada bilirdi. Sonradan üzülecektin boş yere 😖 gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşaallah 🤲♥️

Ben 250 ye aliyorum hep 🙈 siz nerden aliylrsunuz bana baya pahali denk gelms
Kız girdiğin ilk eczaneden niye aliyosun? Sor soruş. Birine gir azcık indirim yapın, ben uzun süre kullanicam, sizden alırım falan de. Aaaa ama kızıyorum 😂😂😂

Kız girdiğin ilk eczaneden niye aliyosun? Sor soruş. Birine gir azcık indirim yapın, ben uzun süre kullanicam, sizden alırım falan de. Aaaa ama kızıyorum 😂😂😂
Bende normalde teyzemden aliyordum da korona oldular onlarda ailecek bende ilk girdigimden aldim ama arada baya fark var yani ezcanelerde cok farkediyo fiyat 😊😊

Back