- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.961
Bende gobekten oluyorum canim belki gobekten olan farklı kalcadan farklidir benimkide progesteron markasıProgesteron kalçadan mı yapılıyor dedinizbenim çılgın doktor bana onu göbekten verdi
Hiçbir fikrim yok beybiKızlar benim cuma progesterona bakacaklarmış ona göre çarşamba transfer dediler. Progesteron kaç olmalı ki bilen var mı?
Ay geçmiş olsun canım. Evet sen yine insaflısına denk gelmişsin. O kadar fark olur mu ya ayıpBende normalde teyzemden aliyordum da korona oldular onlarda ailecek bende ilk girdigimden aldim ama arada baya fark var yani ezcanelerde cok farkediyo fiyat
Sagol canim teyzem de dedi gelme buraya ne olur ne olmaz deyince bende oyle rastgele aldim getirttiler depodan interntten bakiyorum satis fiyati 177 diyor nasil 220lerde satiyorlar bilmemAy geçmiş olsun canım. Evet sen yine insaflısına denk gelmişsin. O kadar fark olur mu ya ayıp
ehehheheheheBebişler saçlı olacak annesi
Bana doktor 1’in altında olduğu için transfer yaptı canım. Benim 0,8 di.Kızlar benim cuma progesterona bakacaklarmış ona göre çarşamba transfer dediler. Progesteron kaç olmalı ki bilen var mı?
Benimkinin de markası aynı. Ama doktoruma özellikle sordum tıp merkezine gidip iğne olmamak için. Mutlaka kalçadan dediBende gobekten oluyorum canim belki gobekten olan farklı kalcadan farklidir benimkide progesteron markası
Cok fark ya insaf. Keske internetten bakip gözüne soksaymış arkadaşSagol canim teyzem de dedi gelme buraya ne olur ne olmaz deyince bende oyle rastgele aldim getirttiler depodan interntten bakiyorum satis fiyati 177 diyor nasil 220lerde satiyorlar bilmem
Ne saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?Bana doktor 1’in altında olduğu için transfer yaptı canım. Benim 0,8 di.
Abla vucut yüksek olduğu zman bebeği ilk başta kabul etmiyormuş düşük olması daha iyiymiş transferden önce benım 0.64 meselaNe saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?
Valla bende bilmiyorum banada test yapmışlardı 0.600lerde çıkmıştı doktoruma dedim progesteron düşük çıkmış dedim oda zaten öyle olmasını istiyoruz dedi bende bilmiyorum nedenNe saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?
Bende şimdi baktım progesteron 0.590 E2 de 479Abla vucut yüksek olduğu zman bebeği ilk başta kabul etmiyormuş düşük olması daha iyiymiş transferden önce benım 0.64 mesela
Evet canım genelde düşük olması lazımBende şimdi baktım progesteron 0.590 E2 de 479
Artık bekleyip görcez prof kofiArtık o kadarını da dr ayarlayacakhersey güzel giderse sadece fitile de dönebilir. Ben geçen sefer sadece fitil kullanmıştım.
Ama transferden önce son kontrole gidince progesteron başlıyolar yavrum. O nasıl oluyoAbla vucut yüksek olduğu zman bebeği ilk başta kabul etmiyormuş düşük olması daha iyiymiş transferden önce benım 0.64 mesela
Vücut yüksek olursa embriyoyu kabul etmiyormuş. Transferden önce başlatıyolarValla bende bilmiyorum banada test yapmışlardı 0.600lerde çıkmıştı doktoruma dedim progesteron düşük çıkmış dedim oda zaten öyle olmasını istiyoruz dedi bende bilmiyorum neden
Abla bilmiyorum ki o zmana kadar dengeliyor demek ki ben aynı gün başkası da transfer olacaktı ona yapmadılar çünkü onun ki 12 mi ne çıkmıştı iptal oldu transferAma transferden önce son kontrole gidince progesteron başlıyolar yavrum. O nasıl oluyo
Canim dedigin vitamin buydu demi yanlış almayayimCok fark ya insaf. Keske internetten bakip gözüne soksaymış arkadaş
Bu hayatımCanim dedigin vitamin buydu demi yanlış almayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?