Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende normalde teyzemden aliyordum da korona oldular onlarda ailecek bende ilk girdigimden aldim ama arada baya fark var yani ezcanelerde cok farkediyo fiyat
Ay geçmiş olsun canım. Evet sen yine insaflısına denk gelmişsin. O kadar fark olur mu ya ayıp

Ay geçmiş olsun canım. Evet sen yine insaflısına denk gelmişsin. O kadar fark olur mu ya ayıp
Sagol canim teyzem de dedi gelme buraya ne olur ne olmaz deyince bende oyle rastgele aldim getirttiler depodan interntten bakiyorum satis fiyati 177 diyor nasil 220lerde satiyorlar bilmem

Ne saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?
Abla vucut yüksek olduğu zman bebeği ilk başta kabul etmiyormuş düşük olması daha iyiymiş transferden önce benım 0.64 mesela

Ne saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?
Valla bende bilmiyorum banada test yapmışlardı 0.600lerde çıkmıştı doktoruma dedim progesteron düşük çıkmış dedim oda zaten öyle olmasını istiyoruz dedi bende bilmiyorum neden

Valla bende bilmiyorum banada test yapmışlardı 0.600lerde çıkmıştı doktoruma dedim progesteron düşük çıkmış dedim oda zaten öyle olmasını istiyoruz dedi bende bilmiyorum neden
Vücut yüksek olursa embriyoyu kabul etmiyormuş. Transferden önce başlatıyolar

Ama transferden önce son kontrole gidince progesteron başlıyolar yavrum. O nasıl oluyo
Abla bilmiyorum ki o zmana kadar dengeliyor demek ki ben aynı gün başkası da transfer olacaktı ona yapmadılar çünkü onun ki 12 mi ne çıkmıştı iptal oldu transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…