• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İlk testten 5 gün sonra gördüm. Bu arada ilk testi transfer dahil 10.günde yaptırmıştım, bu hesaba göre transfer dahil 15 gün sonra keseyi gördüm. Keseden 10 gün sonra gittiğimde de kalp atışını duydum.
Benim de 9.gün test sonucum 791 cıktı. Doktor ikinci teste gerek görmedi, yarın kese görmeye çağırdı. Yarın 12 günüm. Keseyi görür müyüm görmez miyim onu hesaplıyorum kendimce😂

cok saol cnm ya bu bilgiler çok işime yarayacak.ve cidden pahalıymış.kim bilir daha ne kdr süre kullandıracak dr Allah sabrını versin inşlh.bu arada çizgiyide görmüşün hayırlı olsun balım böcüşüm😍🥰
Alalh razi olsun canim evet gordum simdilik minik bi cizgi inslalah devami gelir😊😊

Hayırlı uğurlu olsun inşallah bizde bu güzel haberi alabiliriz idrar testi yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum
Yap bence ben yaptım üstüne peçete örttüm bakamıcaktım o kadar heyecanlıydım sonra eşim dayanamadı ben bakcam dedi ve açtı şok oldum ne hissedeceğimi bilemedim allah herkese nasip etsin bence yap kurtul ama çok huzurlu oluyorsun

Benim de 9.gün test sonucum 791 cıktı. Doktor ikinci teste gerek görmedi, yarın kese görmeye çağırdı. Yarın 12 günüm. Keseyi görür müyüm görmez miyim onu hesaplıyorum kendimce😂
Aa harika o zaman değerlerimiz neredeyse aynı. Bence görürsün keseyi ama kalp atışını duyamayabilirsin, duyarsan sürpriz olur ama duyamazsan üzülme🥰 hala aynı yerde mi yaptırıyosun gebelik takibini?

Aa harika o zaman değerlerimiz neredeyse aynı. Bence görürsün keseyi ama kalp atışını duyamayabilirsin, duyarsan sürpriz olur ama duyamazsan üzülme🥰 hala aynı yerde mi yaptırıyosun gebelik takibini?
Kalp atışı zaten beklemiyorum kese görsem yeter şimdilik. Doktorumla devam ediyorum şimdilik. Bir yıldır aynı doktora gidiyorum zaten bir aksilik olmazsa devam ederim.

İlk testten 5 gün sonra gördüm. Bu arada ilk testi transfer dahil 10.günde yaptırmıştım, bu hesaba göre transfer dahil 15 gün sonra keseyi gördüm. Keseden 10 gün sonra gittiğimde de kalp atışını duydum.
bu tahminlere göre kalpmatışı dogum günüme denk gelecek .
kalbim çızladı . inş olunlu olur da bana hediyesini verir miniklerim

Kalp atışı zaten beklemiyorum kese görsem yeter şimdilik. Doktorumla devam ediyorum şimdilik. Bir yıldır aynı doktora gidiyorum zaten bir aksilik olmazsa devam ederim.
Ben sonucu aldım whatsapptan ilettim ve merkezle işimiz resmen bitti. Transfer sonrasında kese için ilk muayeneyi rutinde yapmadıklarını söylediler. Kendi yaşadığım şehirde başka bir doktorla devam ediyorum artık.

Ben sonucu aldım whatsapptan ilettim ve merkezle işimiz resmen bitti. Transfer sonrasında kese için ilk muayeneyi rutinde yapmadıklarını söylediler. Kendi yaşadığım şehirde başka bir doktorla devam ediyorum artık.
He ben merkeze haber vermeyi unutmuşum bugün onlar aradı 😂
Bu konudan bahsetmiştin hatırlıyorum. Adam bir yerde diyor ki, bana gelen hamile kalir gerisine karışmam. Ben eve canli bebek götürme oranını da hesaba kattıklarını düşünmüyorum ayrıca. Sonucu öğrenince dediğin gibi takip yok.

bu tahminlere göre kalpmatışı dogum günüme denk gelecek .
kalbim çızladı . inş olunlu olur da bana hediyesini verir miniklerim
Olur, olduğunu düşünün ve başka hiçbir şey düşünmeyin. Sizin için 2020 yılının en güzel günü doğum gününüz olur inşallah🙏🏻🍀 Başka pek güzel günler göremedik malesef bu sene ama her şeyde bir hayır var🙂

He ben merkeze haber vermeyi unutmuşum bugün onlar aradı 😂
Bu konudan bahsetmiştin hatırlıyorum. Adam bir yerde diyor ki, bana gelen hamile kalir gerisine karışmam. Ben eve canli bebek götürme oranını da hesaba kattıklarını düşünmüyorum ayrıca. Sonucu öğrenince dediğin gibi takip yok.
Kesinlikle benim de aklıma bu geldi biliyo musun.. herhalde ilettiğimiz pozitif beta hcg sonucu tarihini kaydedip tahmini doğum zamanını hesaplayıp o sıra bizi arayıp doğurdun mu diye sormayacaklardır😂 ama ilk muayenede eve canlı bebek götürme oranımız şudur budur diye bahsetmişlerdi, anlam veremedim ona hala.

Back