Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Uydurma bir oran olabilir mi? Nerden bilecek ki daha ilk kese muayenemi yapmıyor adamlar. En cok pozitif sonucu biz veriyoruz diyorlar ama, o bebek doğuyor mu bilmiyoruz

Bende şaşırdım yemek yedikten sonra yaptım hemen zaten ovulasyon testide doğru sonuç gösteriyor haberiniz olsun diyorlardı inanmıyordum
Nasıl yani ovulasyon testi mi bu? Bence gebelik testi yap. Lh kiti bu. Ve bir kadinin vücudunda lh her zaman vardır. Iki çizgi çıkması çok normal.

Kabızlık için incir ye canım iyi geliyor

Bu
Nasıl yani ovulasyon testi mi bu? Bence gebelik testi yap. Lh kiti bu. Ve bir kadinin vücudunda lh her zaman vardır. Iki çizgi çıkması çok normal.
gebelik testi canım yaptığım . Dün evde yoktu bende ovulasyon yapmıştım meraktan Oda aşırı koyu çıkıyor yumurta çatlama günüymüş gibi

Bu

gebelik testi canım yaptığım . Dün evde yoktu bende ovulasyon yapmıştım meraktan Oda aşırı koyu çıkıyor yumurta çatlama günüymüş gibi
Iyi bari sevindim. Gebelik de olabilirdi tabii yine de ama olmayada bilirdi. Sonradan üzülecektin boş yere gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşaallah

Ben 250 ye aliyorum hep siz nerden aliylrsunuz bana baya pahali denk gelms
Kız girdiğin ilk eczaneden niye aliyosun? Sor soruş. Birine gir azcık indirim yapın, ben uzun süre kullanicam, sizden alırım falan de. Aaaa ama kızıyorum

Kız girdiğin ilk eczaneden niye aliyosun? Sor soruş. Birine gir azcık indirim yapın, ben uzun süre kullanicam, sizden alırım falan de. Aaaa ama kızıyorum
Bende normalde teyzemden aliyordum da korona oldular onlarda ailecek bende ilk girdigimden aldim ama arada baya fark var yani ezcanelerde cok farkediyo fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…