- 7 Ocak 2020
- 103
- 90
- 18
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.901
5. Gün embriyosu canım tek embriyo koydular 25 inde transfer oldum bugün sekizinci günüm oluyor heralde doktor cuma gel demiştiTek embyomu ciftmi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün embriyosu canım tek embriyo koydular 25 inde transfer oldum bugün sekizinci günüm oluyor heralde doktor cuma gel demiştiTek embyomu ciftmi![]()
Benimde şiş canım bugün 8. Günüm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama karnım felaket şiş kabızlık sorunum var aşırıKizlar aranizda hamile olup karni şiş olan var mi? Benim opudan beri karnim cok sis gram inmedi hala ayni sekilde. İgne ilaclardan sebep olablr belki ama baya sis yani tedirgin olmali miyim acaba
Gozunaydin varsa testinin fotosunu atarmisin![]()
Var ama dosya ekleme butonu çalışmıyor yapamadım eklemeyiGozunaydin varsa testinin fotosunu atarmisin![]()
Sende yapsana canım test belki çıkarEvtt ama 25 kasimda olduysan 7.gun bende 25 kasımda oldum![]()
Keseyi kaçıncı gün gördün peki?10. Gün baktırdım, 789’du
Aynen canim elinde guzelce isitip cok yavas yavas vurursun bi 5sn bekle sonra igneyi cikarirsin rahat oluyo inan canim transferden 5 gun omce basladim 17 gunluk almistim toplam 5 kutu 7 tane cikiyo içinden 170 tl tanesi 800 ksuurlerde para vermistimİçim rahatladı brz günlk hayatıma devam edebilcem en azından birde ne kadara alıosun bebişimsorular sorular
Nasıl belirtilerin vardı canım aynı tarihte transfer olmuşuz ben test yapamadım direkt kanı bekliyorumBende şaşırdım yemek yedikten sonra yaptım hemen zaten ovulasyon testide doğru sonuç gösteriyor haberiniz olsun diyorlardı inanmıyordum
Bende 25 inde transfer olmuştum transfes sayilmiyo 7.gun oluyo beni pazartesi cagirdi 12.gun5. Gün embriyosu canım tek embriyo koydular 25 inde transfer oldum bugün sekizinci günüm oluyor heralde doktor cuma gel demişti
Merak ettim olumca atarsinVar ama dosya ekleme butonu çalışmıyor yapamadım eklemeyi
Yapmistim canim ilki 6.gun digerleri bugunSende yapsana canım test belki çıkar
cok saol cnm ya bu bilgiler çok işime yarayacak.ve cidden pahalıymış.kim bilir daha ne kdr süre kullandıracak dr Allah sabrını versin inşlh.bu arada çizgiyide görmüşün hayırlı olsun balım böcüşümAynen canim elinde guzelce isitip cok yavas yavas vurursun bi 5sn bekle sonra igneyi cikarirsin rahat oluyo inan canim transferden 5 gun omce basladim 17 gunluk almistim toplam 5 kutu 7 tane cikiyo içinden 170 tl tanesi 800 ksuurlerde para vermistim
Sende yapsana canım test belki çıkar
Valla ne yalan söyleyeyim hiçbir belirtim yok doğru düzgün adet öncesi gibi göğüslerim ağrıyor kasıklarım arada sızlıyor işim gereği sürekli dışardayım ama o yüzden üşüttüğüm içinde sızlıyor olabilir bide transferden beri aşırı kabızlık sorunum var yani o kadar ama bu sıkıntılar dediğim gibi bende hep oluyordu ondan hamilelik belirtisi olarak hiç algılamadımNasıl belirtilerin vardı canım aynı tarihte transfer olmuşuz ben test yapamadım direkt kanı bekliyorum
Hepsinde çıkmış senin ki kaç embriyo kaçıncı gün embriyosu canımYapmistim canim ilki 6.gun digerleri bugun
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bizde bu güzel haberi alabiliriz idrar testi yapmamak için kendimi çok zor tutuyorumValla ne yalan söyleyeyim hiçbir belirtim yok doğru düzgün adet öncesi gibi göğüslerim ağrıyor kasıklarım arada sızlıyor işim gereği sürekli dışardayım ama o yüzden üşüttüğüm içinde sızlıyor olabilir bide transferden beri aşırı kabızlık sorunum var yani o kadar ama bu sıkıntılar dediğim gibi bende hep oluyordu ondan hamilelik belirtisi olarak hiç algılamadım
Aynen canim elinde guzelce isitip cok yavas yavas vurursun bi 5sn bekle sonra igneyi cikarirsin rahat oluyo inan canim transferden 5 gun omce basladim 17 gunluk almistim toplam 5 kutu 7 tane cikiyo içinden 170 tl tanesi 800 ksuurlerde para vermistim
İlk testten 5 gün sonra gördüm. Bu arada ilk testi transfer dahil 10.günde yaptırmıştım, bu hesaba göre transfer dahil 15 gün sonra keseyi gördüm. Keseden 10 gün sonra gittiğimde de kalp atışını duydum.Keseyi kaçıncı gün gördün peki?
Merak ettim olumca atarsin![]()
TamamMerak ettim olumca atarsin![]()
Aa neden? Proluton depot vermedi mi sana? Bana bunu verdi 3 günde bir kalçadan yaptırıyorumProgesteron kalçadan mı yapılıyor dedinizbenim çılgın doktor bana onu göbekten verdi
![]()
benim denemem negatif oldugu icin birakmostim hemen.simdi 2.denemedeyim bakalim dondurulmus hazirligicok saol cnm ya peki ne kdr süre kullanılıyor bu iğne baya pahalı ve sgk da karşılamıyormuş iğneyi