• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar aranizda hamile olup karni şiş olan var mi? Benim opudan beri karnim cok sis gram inmedi hala ayni sekilde. İgne ilaclardan sebep olablr belki ama baya sis yani tedirgin olmali miyim acaba
Benimde şiş canım bugün 8. Günüm test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama karnım felaket şiş kabızlık sorunum var aşırı

İçim rahatladı brz günlk hayatıma devam edebilcem en azından birde ne kadara alıosun bebişim🥰sorular sorular
Aynen canim elinde guzelce isitip cok yavas yavas vurursun bi 5sn bekle sonra igneyi cikarirsin rahat oluyo inan canim transferden 5 gun omce basladim 17 gunluk almistim toplam 5 kutu 7 tane cikiyo içinden 170 tl tanesi 800 ksuurlerde para vermistim

Eklentiler

• 20201202_095504.jpg
    20201202_095504.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 45
Aynen canim elinde guzelce isitip cok yavas yavas vurursun bi 5sn bekle sonra igneyi cikarirsin rahat oluyo inan canim transferden 5 gun omce basladim 17 gunluk almistim toplam 5 kutu 7 tane cikiyo içinden 170 tl tanesi 800 ksuurlerde para vermistim
cok saol cnm ya bu bilgiler çok işime yarayacak.ve cidden pahalıymış.kim bilir daha ne kdr süre kullandıracak dr Allah sabrını versin inşlh.bu arada çizgiyide görmüşün hayırlı olsun balım böcüşüm😍🥰

Sende yapsana canım test belki çıkar
Nasıl belirtilerin vardı canım aynı tarihte transfer olmuşuz ben test yapamadım direkt kanı bekliyorum
Valla ne yalan söyleyeyim hiçbir belirtim yok doğru düzgün adet öncesi gibi göğüslerim ağrıyor kasıklarım arada sızlıyor işim gereği sürekli dışardayım ama o yüzden üşüttüğüm içinde sızlıyor olabilir bide transferden beri aşırı kabızlık sorunum var yani o kadar ama bu sıkıntılar dediğim gibi bende hep oluyordu ondan hamilelik belirtisi olarak hiç algılamadım

Valla ne yalan söyleyeyim hiçbir belirtim yok doğru düzgün adet öncesi gibi göğüslerim ağrıyor kasıklarım arada sızlıyor işim gereği sürekli dışardayım ama o yüzden üşüttüğüm içinde sızlıyor olabilir bide transferden beri aşırı kabızlık sorunum var yani o kadar ama bu sıkıntılar dediğim gibi bende hep oluyordu ondan hamilelik belirtisi olarak hiç algılamadım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bizde bu güzel haberi alabiliriz idrar testi yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum

Ben 250 ye aliyorum hep 🙈 siz nerden aliylrsunuz bana baya pahali denk gelms

Back