• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sıkıntı yapma canım 2 kaçtır artmış birde önceki gebeliğin de kaçıncı gün 50 çıkmıştı ilk testin
Onda da tedavi görmüştüm. Yumurta çatlayıp ilişki olduktan sonra 14. Gunde yapmıştım yani tam adet günümdü.. İnşallah öyledir.. Bi aklım diyor ki git muayene ol karın boşluğunda rahimde anormallik varmi baktir

Heh şimdi oldu vermediler deyince ben de ona istinaden dedim nasıl vermezler diye,o zaman acaba doktor mu bilemedi net yazmıyorsa🤷🏻‍♀️Taze transfer bir de 5.günse 5.gün embriyosudur bence
Evet doktor zaten pek birşey anlamadım ama anladığım kadarıyla. 3 .gün embriyosu dedi .
Bunu bile bilemiyorsa ben doktorla nasıl devam ediyim

transfer olduğum yerde verilmedi . ikinci gittiğim doktorum kağıt istedi hastaneden aldım ve doktro bunlar 3.gün embriyosu dedi. transfer olduğum yeri aradım bunlar 3 gün embriyosuymuş dediğim de bana içimin rahat olmasını embriyoların kaliteli ve 5.gün embriyosu old.söylediler . ne yapacağımı şaşırdım valla
Canim transfer edilen embriyolarin resimleri yok mu elinde?

Eki Görüntüle 2731707 kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı 😔😔  transferin 6 ve 8. Günleri
8. Gün 93 cıktı ve sen düşük mü diyorsun 😳 soğuk bir şaka olmalı bu 🤪 şahane gidiyor canım. Tam gaz devam 😎

Duyduğun kalp sesine odaklanır mısın? Boşver gerisini. Dr takibe almış işte. 12. Haftadan sonra rahimden ayrılıyor bebek. 12. Haftaya kadar yat dinlen bol bol. Bişey olmaz inşaallah 🤲
Çok teşekkür ederim inşallah bir şey olmaz, ilk başta bir korktum şokla tabi ama pozitif düşünüyorum. Kafama takarak meyi değiştirebilirim ki..

Onda da tedavi görmüştüm. Yumurta çatlayıp ilişki olduktan sonra 14. Gunde yapmıştım yani tam adet günümdü.. İnşallah öyledir.. Bi aklım diyor ki git muayene ol karın boşluğunda rahimde anormallik varmi baktir
Canım bende kimyasal geçirdim doğal yolla ama bende su filan toplanmadı herkes de farklı o yüzden bekle 2 gün sonra tekrar kan verirsin ama ben bişi olacağını sanmıyorum zaten erken test yaptın sıkıntı yapma

Back