- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.601
Bugünkünü de atsana canimYok vermedim dun bi test yapmistim idrar oda emin olamiyorim bugun bi daha yaptim ama kuruma cizgisi olabilir diye sevinemiyom c kalin bi cizgi ya normalde t cok ince cikiyor kuruma olurmuki
O zaman o ses yanilmazz canimmNedense içimdeki ses diyorki annee ben burdayım
A atmistim yuklenmemis 1.si dünkü diger 2 si bugun sabah yaptimBugünkünü de atsana canim
Sen buna kuruma cizgisimi demiştinA atmistim yuklenmemis 1.si dünkü diger 2 si bugun sabah yaptim
Attim canim altta hemenRabbimnasip6103 canim attinmi ben mi görmedim?
Bunlar kuzuma cizgisi falan degil canim basbaya pembis gebe cizgilerii masallah subhanallahA atmistim yuklenmemis 1.si dünkü diger 2 si bugun sabah yaptim
Ay ne bileyim ya hayatimda hic 2.çizgiyi gormedimki benSen buna kuruma cizgisimi demiştin
Ayy agzindan bal damliyo sen beni mutlu ettin RABBIM de seni mutlu etsin inslalahBunlar kuzuma cizgisi falan degil canim basbaya pembis gebe cizgilerii masallah subhanallah
Yaa kıyamamAy ne bileyim ya hayatimda hic 2.çizgiyi gormedimki bent cizgisi incecik digeri kalin olunca endiselendim endiselenince evde bekar gorumcem vardi bi testi onun icin harcamdim ona da yaptim
Ben üç günde dört günde bir Türk kahvesi içtim, bazı günlerde 3 bardak açık çay bu kadarı için sorun olmaz demişlerdi.Valla ben kahveyi azalttım ama kesmedim çayı da içiyorum korktum şimdi keseyim bari
Benim ki daha beter denk geldi. Transfer hazırlığındaki son kontrolden 1 gün önce testim pozitif çıktı. Tahminen dün transfer olucaktım. Şimdi adet bekliyorumBen hastanede çalışıyorum, bugün sürekli temas ettiğim birinin (aynı birimde çalışıyoruz. Birlikte yemek yediğim tek insan.) pozitif olabileceğini öğrendim. Belirtileri bire bir tutuyor, sabah sürüntü verdi. Eğer o pozitifse ben karantinaya girebilirim. Belki de sağlıkçıyım diye çalıştırırlar bilmiyorum. Benim merak ettiğim; olur ki ben de pozitifsem transfer falan ertelenir mi?
cuma günü adet olmayı bekliyordum. transfer için ilaçlara başlayacaktık. Planlasam böyle denk getiremezdim heralde.
Ama kuşum ne kadar koyu çizgi çıkabilir ki 6. GünAy ne bileyim ya hayatimda hic 2.çizgiyi gormedimki bent cizgisi incecik digeri kalin olunca endiselendim endiselenince evde bekar gorumcem vardi bi testi onun icin harcamdim ona da yaptim
Yaa kıyamamkuzum hamilesin maşallah Bu da gorumceminkiyle karsilastirma benimki de 2 saat falan olmustu ama yinede karsilastirdimYaa kıyamamkuzum hamilesin maşallah
Çok da lazım bilgiler değil boşver sen bana bakma. Ben illa herşeyi bilicem psikopatlık benim kiSenin yazılarını okudukça kendimin hiç birşey bilmediğini farkettim
Ne bileyim ya azicik da oldu umutlaniyorum sonra diyorum bu cizgi incecik kuruma gibi vs vs insanoglu iste ne olsa memnun olmuyo gibi Rabbime binlerce şükür silik de olsa gordum yine dilerim devami doguncaya kadar gelirAma kuşum ne kadar koyu çizgi çıkabilir ki 6. Güncok güldürdün beni
Çok belirgin canım. Gözünaydin .A atmistim yuklenmemis 1.si dünkü diger 2 si bugun sabah yaptim
7.günü canim 5 yaptim hic golge dahi yoktu 6 yaptim buda 7 sabah yapmistimÇok belirgin canım. Gözünaydin .Transferin kaçıncı günü bugün
Evet hayatım biz kadınlar hep kuruntuluyuz böyle. Çizgi az mı? Kese görülür kese küçük mü? Kalbi duyulur az mı atıyo? Tarama testlerini uykusuz gecelerde bekleriz falan filan falan filan.... cinsimiz bu yapacak bişey yokNe bileyim ya azicik da oldu umutlaniyorum sonra diyorum bu cizgi incecik kuruma gibi vs vs insanoglu iste ne olsa memnun olmuyo gibi Rabbime binlerce şükür silik de olsa gordum yine dilerim devami doguncaya kadar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?