Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla ben kahveyi azalttım ama kesmedim çayı da içiyorum korktum şimdi keseyim bari 🤔
Arkadaşım hamileliğin de 9 ay boyunca telvesine kadar içti. Bi problem olmadı gayet sağlıklı hatta fırlama bir oğlu var 😂 iki günde bir fincanın bi zarari olacağını düşünmüyorum ki bende içiyorum yani kesmedim. Sadece suvariden fincana düşürdüm 😊

Arkadaşım hamileliğin de 9 ay boyunca telvesine kadar içti. Bi problem olmadı gayet sağlıklı hatta fırlama bir oğlu var 😂 iki günde bir fincanın bi zarari olacağını düşünmüyorum ki bende içiyorum yani kesmedim. Sadece suvariden fincana düşürdüm 😊
Yani aslında gerilmemek önemli sanırım onu yapma bunu yapma da gerginlik sebebi ve stres en kötüsü çayı açık limonlu kahveyi de iki üç günde bir icebiliriz bence 🥰

Evet işte estrofem verdi ilk 3 gün sabah akşam sonra 4 gün sabah öğle akşam kullandım şimdi Sabah 2 akşam 2 kullanıyorum akşam prednol bir de günde 1 adet kan sulandırıcı devit ve B12 kullanıyorum cuma günü kontrol var sonrasına bakacagiz
bende estrofem kullanıyorum canım dün 3 öğün kullanmaya başladım seninki gibi 2 -2 kullanmaya başlayacağım sanırım iki gün sonraydı. estrofem beni çok şişirdi sende durum nedir

Evet canim ciplak gözle bakinca Daha belli. Foto cekerken zor cekiyorum ☹️ Evet bu maviymis
Bak canim ben kendiminkinden de cok korkuyorudm kuruma cizgisi vs diye gorumceme yaptirdim bekar evde onu atayim sana hic golge bile yok o yuzden seninkinde belli mavilik var inslalah artar guzelce gelir kan sonucu

Eklentiler

• 20201202_130100.jpg
    20201202_130100.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 47
Bak canim ben kendiminkinden de cok korkuyorudm kuruma cizgisi vs diye gorumceme yaptirdim bekar evde onu atayim sana hic golge bile yok o yuzden seninkinde belli mavilik var inslalah artar guzelce gelir kan sonucu
Bu kacinci günündenki canim? Benim transfer haric 8. gün bugün ve ilk idrarla yaptim. Evet hic yokmus bu resimde

bende estrofem kullanıyorum canım dün 3 öğün kullanmaya başladım seninki gibi 2 -2 kullanmaya başlayacağım sanırım iki gün sonraydı. estrofem beni çok şişirdi sende durum nedir
Ben zaten sigarayı bırakınca almıştım bir 4 kilo sonra opu öncesi iğnelerle de 2 kg aldım estrofem gaz/şişkinlik yapıyor biraz ben ayrıca kortizon da kullandığım için sistim zaten rahatsız oluyorum ama napalim el mahkum..estrofem bende ilk birkaç gün çok fazla baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı ama en kötüsü o oldu.

Insallah canim umarim artar. Gec tutunma falan gibi birsey duydunuz mu acaba var mi ki öyle bisey.. öyleyse yeni cikiyordur dicem ama bilemiyorum

Saglamistir inslalah test yaptinmi bi daha idrar
Ha yok idrara gerek duymadım kanda çıktıktan sonra tekrarlamaya gerek yok. Ben acilin karşısında oturuyorum kan vermek 5 dklik is 45 dakikada da e nabiza yansıyor zaten. Dün bi aklım dedi git kan ver.. Sonra vazgeçtim sabırlı olmalıyım dimi😂

Back