- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.581
Oo ne iyisin tabi durter oyle evdeki testler bile durtuyoHa yok idrara gerek duymadım kanda çıktıktan sonra tekrarlamaya gerek yok. Ben acilin karşısında oturuyorum kan vermek 5 dklik is 45 dakikada da e nabiza yansıyor zaten. Dün bi aklım dedi git kan ver.. Sonra vazgeçtim sabırlı olmalıyım dimi
Sen hic kan vermedinmi henüz? Ben verdin diye hatırlıyorumOo ne iyisin tabi durter oyle evdeki testler bile durtuyobenimde saglik ocagi yakin yurume mesafesinde ama ben pazartesi tup bebk merkezinde yaptırmayı düşünüyorum
Anladim canim bakalim kismet hayirlisi artik vardir rabbimin bir bildigi o ne eylerse güzel eyler.. dua etmekten baska yapabilirim biseyim yokNormalde gec dollenme oluyo cok ama tup bebekte nasildir bilmem ama zaten 8.gun de erken yani kimsiinin idrarda cikmiyo kanda cikiyo
Yok vermedim dun bi test yapmistim idrar oda emin olamiyorim bugun bi daha yaptim ama kuruma cizgisi olabilir diye sevinemiyom c kalin bi cizgi ya normalde t cok ince cikiyor kuruma olurmukiSen hic kan vermedinmi henüz? Ben verdin diye hatırlıyorum
Insallah katlanmistir canim allahin izniyle güzel sonuc alirsin, ne zaman gitceksin vermeyeBugün 2. Kan testimi vericem cok heyecanlıyım transferin 6. Günün de 46 çıkmıştı. Bugün 8. Günü duanıza talibim
Atsana bakalımYok vermedim dun bi test yapmistim idrar oda emin olamiyorim bugun bi daha yaptim ama kuruma cizgisi olabilir diye sevinemiyom c kalin bi cizgi ya normalde t cok ince cikiyor kuruma olurmuki
Allah razı olsun canim inşallahInsallah katlanmistir canim allahin izniyle güzel sonuc alirsin, ne zaman gitceksin vermeye
Canim degildir kurumus cizgisi o. Bi daha yaptin mi testYok vermedim dun bi test yapmistim idrar oda emin olamiyorim bugun bi daha yaptim ama kuruma cizgisi olabilir diye sevinemiyom c kalin bi cizgi ya normalde t cok ince cikiyor kuruma olurmuki
Kuruma çizgileri genelde pembe olmaz sarıya dönük gibi oluyor. Hafifte olsa pembelik varsa gebesindirnYok vermedim dun bi test yapmistim idrar oda emin olamiyorim bugun bi daha yaptim ama kuruma cizgisi olabilir diye sevinemiyom c kalin bi cizgi ya normalde t cok ince cikiyor kuruma olurmuki
Hadi bismillahAllah razı olsun canim inşallahsaat 16 gibi vermis olurum diye düşünüyorum. Isten çıkıp gdcem
Oyoe tabiki canim dualarimdasin her zamanAnladim canim bakalim kismet hayirlisi artik vardir rabbimin bir bildigi o ne eylerse güzel eyler.. dua etmekten baska yapabilirim biseyim yok
Ne yazmıştın canım ben yeni görüyorum şuan mesajınıburada yazdığım şeyler görünmüyor mu ya da insan yerine mi konulmuyorum anlamadım ama neyse
Senin yazılarını okudukça kendimin hiç birşey bilmediğini farkettimTabii büyüyor annesi. Artık beslenmek icin göbek kordonunu kullanıcak
Görülmemis olabilir canim tekrar yazarsin öyle bir durumda cevap verir misiniz diye.. bile isteye kimse kimseyi kirmaz burdaburada yazdığım şeyler görünmüyor mu ya da insan yerine mi konulmuyorum anlamadım ama neyse
Şuan adetin kaçıncı günün desin canım hayrılı uğurlu olsun donmuş embriyo sanırmsimdi doktordan ciktim esteirofem yazdi bi de vitamin 11 aralikta tekrar muayene var sonrada transfer icin gun verileck sanrim
Sizlerde öyle canimm rabbim yüzümüze gülsün insallahOyoe tabiki canim dualarimdasin her zaman
Kuşburnu için onay aldım benKızlar bize şimdi bitki çayı yasak ya. Ihlamur içebiliyor muyuz?
Atsana bakalım
Atiyorum canim ilki dunku digeri de ayni anda yaptim farkli marka testler sabah yaptim
Nedense içimdeki ses diyorki annee ben burdayımHadi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?