Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Gunaydin kızlar 💕
Ben dün transferimi oldum çift embriyo koyuldu. Hafif kasık ağrıları var sol tarafımda batma hissi var. İlk transferimde hiç bir şey hissetmemiştim. İnsallahh tutunuyorlrdir 🙏🏻💜
Bu 3. Yazışım 🤤 nasıl geçti transfer? Hayırlı bereketli olsun. Pozitifler gelsin inşaallah 🤲

Merhaba, ben de 36 yasindayum. Aynen benim de 3 yumurtam embriyo oldu,yarın transfer var. Ben de senin gibi düşünüyordum 3. Gün iyi değildir diye ama embriyolog dedi ki, yumurta sayısı az olunca beklemiyoruz riske atmamak için,iyi olmadığından değil dedi. Yarın bı aksilik olmazsa 1 tane transfer 2 si de donsun istiyorum.takilma böyle şeylere
Hadi İnşallah olumlu olur çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı 🙏 bana 2 tane koyacağım dedi doktor ısrarla bakalım olumlu haberlerini bekliyorum

bende dün su içmemiştiö cok bugün başladım :) ben opudan sonra içtigim suyu ömrümde toplasan o kadar içmemişimdir:) 30 dk da bir tuvalete gidiyordum iş yerimde :)
şansıma çalışma saatlaride 10-16 oldu inş bebişlerim tutunur rahat rahat hamilelik geçiririm
Tutunur tutunur inşallah annesi 🤗

Bu 3. Yazışım 🤤 nasıl geçti transfer? Hayırlı bereketli olsun. Pozitifler gelsin inşaallah 🤲
3. Yaziisn mi ben ilk defa görüyorum canım 😁güzel geçti canım doktor da güzel dedi inşallah Bu defa dış gebelik olmaz diye de dalga geçti 😂 inşallah pozitifi görürum. Darısı senin başına 🙏🏻 ama yine kötü sıkıştım sürgüye yapamadım 20 dakika sonra wc ye gittim doktorun haberi yok tabi 😁

Aynı gün geçti şikayetlerim progestan biraz ağır geliyor gibime geliyor covid olacak bi ortama girmedim ama bilemedim şimdi
Geçtiyse geçmiştir canım. Ben de 2 haftadır dışarı çıkmıyordum. Ya eşim taşıyıcı, yada paradan, market malzemesinden falan bi yerden geldi. Yataklari bile ayırmıştık. Şok oldum pozitifi görünce.

Benim 2. Çocuk için embriyom kalmıştı 3 tane. Çözdürdüm sadece 1 tanesi transfer edilebilecek durumdaydı. Sonra o da orta kalite düşük ihtimal dediler. Ama tuttu. İlk değerim 6 çıkmıştı çok azdı yavaş arttı sonra kanamayla düşük oldu. Herşeyin hayırlısı canım o yüzden ben de sıfırdan başladım. 40 altında tekrar denersin 2

3. Yaziisn mi ben ilk defa görüyorum canım 😁güzel geçti canım doktor da güzel dedi inşallah Bu defa dış gebelik olmaz diye de dalga geçti 😂 inşallah pozitifi görürum. Darısı senin başına 🙏🏻 ama yine kötü sıkıştım sürgüye yapamadım 20 dakika sonra wc ye gittim doktorun haberi yok tabi 😁
Ne kadar yatirdilar ki seni? Bizim merkez yarım saat yatiriyormuş.

Benim 2. Çocuk için embriyom kalmıştı 3 tane. Çözdürdüm sadece 1 tanesi transfer edilebilecek durumdaydı. Sonra o da orta kalite düşük ihtimal dediler. Ama tuttu. İlk değerim 6 çıkmıştı çok azdı yavaş arttı sonra kanamayla düşük oldu. Herşeyin hayırlısı canım o yüzden ben de sıfırdan başladım. 40 altında tekrar denersin 2. Yi😀
Eşime kalsa 1 tane yeter diyor. O yüzden 2. Ye tüp bebeğe yanaşmaz. Hayırlısı 1 tanesi sağlıkla hayırla olsun da gerisi de Allah Kerim ☺️

Geçtiyse geçmiştir canım. Ben de 2 haftadır dışarı çıkmıyordum. Ya eşim taşıyıcı, yada paradan, market malzemesinden falan bi yerden geldi. Yataklari bile ayırmıştık. Şok oldum pozitifi görünce.
Darısı gebelik testinin başına. Inşallah aynı şoku gebelik testinde yaşarsın 😊

Ben hastanede çalışıyorum, bugün sürekli temas ettiğim birinin (aynı birimde çalışıyoruz. Birlikte yemek yediğim tek insan.) pozitif olabileceğini öğrendim. Belirtileri bire bir tutuyor, sabah sürüntü verdi. Eğer o pozitifse ben karantinaya girebilirim. Belki de sağlıkçıyım diye çalıştırırlar bilmiyorum. Benim merak ettiğim; olur ki ben de pozitifsem transfer falan ertelenir mi?
cuma günü adet olmayı bekliyordum. transfer için ilaçlara başlayacaktık. Planlasam böyle denk getiremezdim heralde. :KK17:

Back