- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.561
Arkadaşım hamileliğin de 9 ay boyunca telvesine kadar içti. Bi problem olmadı gayet sağlıklı hatta fırlama bir oğlu varValla ben kahveyi azalttım ama kesmedim çayı da içiyorum korktum şimdi keseyim bari
Yani aslında gerilmemek önemli sanırım onu yapma bunu yapma da gerginlik sebebi ve stres en kötüsü çayı açık limonlu kahveyi de iki üç günde bir icebiliriz benceArkadaşım hamileliğin de 9 ay boyunca telvesine kadar içti. Bi problem olmadı gayet sağlıklı hatta fırlama bir oğlu variki günde bir fincanın bi zarari olacağını düşünmüyorum ki bende içiyorum yani kesmedim. Sadece suvariden fincana düşürdüm
bende estrofem kullanıyorum canım dün 3 öğün kullanmaya başladım seninki gibi 2 -2 kullanmaya başlayacağım sanırım iki gün sonraydı. estrofem beni çok şişirdi sende durum nedirEvet işte estrofem verdi ilk 3 gün sabah akşam sonra 4 gün sabah öğle akşam kullandım şimdi Sabah 2 akşam 2 kullanıyorum akşam prednol bir de günde 1 adet kan sulandırıcı devit ve B12 kullanıyorum cuma günü kontrol var sonrasına bakacagiz
Burda var gösteriyor kendini ama bu test hangi marka çok silik çıkmışBilmiyorum canim belki de öyledir cok cok az derinlerde var gibi ayni o günkü gibi sanki bence de kimyasal olmus olabilir
Yanii bence de..Yani aslında gerilmemek önemli sanırım onu yapma bunu yapma da gerginlik sebebi ve stres en kötüsü çayı açık limonlu kahveyi de iki üç günde bir icebiliriz bence
Ay hadi inslalah guzel degerler cikar canimBugün 2. Kan testimi vericem cok heyecanlıyım transferin 6. Günün de 46 çıkmıştı. Bugün 8. Günü duanıza talibim
Aminnn inşallah.. Bu süreç içinde hep pozitif oldum bakalım fayda sağlamış mıAy hadi inslalah guzel degerler cikar canim
Bak canim ben kendiminkinden de cok korkuyorudm kuruma cizgisi vs diye gorumceme yaptirdim bekar evde onu atayim sana hic golge bile yok o yuzden seninkinde belli mavilik var inslalah artar guzelce gelir kan sonucuEvet canim ciplak gözle bakinca Daha belli. Foto cekerken zor cekiyorumEvet bu maviymis
Yabanci bir marka canim yurtdisindayim ya ben burdan aldimBurda var gösteriyor kendini ama bu test hangi marka çok silik çıkmış
Saglamistir inslalah test yaptinmi bi daha idrarAminnn inşallah.. Bu süreç içinde hep pozitif oldum bakalım fayda sağlamış mı
Bu kacinci günündenki canim? Benim transfer haric 8. gün bugün ve ilk idrarla yaptim. Evet hic yokmus bu resimdeBak canim ben kendiminkinden de cok korkuyorudm kuruma cizgisi vs diye gorumceme yaptirdim bekar evde onu atayim sana hic golge bile yok o yuzden seninkinde belli mavilik var inslalah artar guzelce gelir kan sonucu
Ben zaten sigarayı bırakınca almıştım bir 4 kilo sonra opu öncesi iğnelerle de 2 kg aldım estrofem gaz/şişkinlik yapıyor biraz ben ayrıca kortizon da kullandığım için sistim zaten rahatsız oluyorum ama napalim el mahkum..estrofem bende ilk birkaç gün çok fazla baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı ama en kötüsü o oldu.bende estrofem kullanıyorum canım dün 3 öğün kullanmaya başladım seninki gibi 2 -2 kullanmaya başlayacağım sanırım iki gün sonraydı. estrofem beni çok şişirdi sende durum nedir
Insallah canim umarim artar. Gec tutunma falan gibi birsey duydunuz mu acaba var mi ki öyle bisey.. öyleyse yeni cikiyordur dicem ama bilemiyorumBak canim ben kendiminkinden de cok korkuyorudm kuruma cizgisi vs diye gorumceme yaptirdim bekar evde onu atayim sana hic golge bile yok o yuzden seninkinde belli mavilik var inslalah artar guzelce gelir kan sonucu
Ha yok idrara gerek duymadım kanda çıktıktan sonra tekrarlamaya gerek yok. Ben acilin karşısında oturuyorum kan vermek 5 dklik is 45 dakikada da e nabiza yansıyor zaten. Dün bi aklım dedi git kan ver.. Sonra vazgeçtim sabırlı olmalıyım dimiSaglamistir inslalah test yaptinmi bi daha idrar
Amiiin inşaallah canımDarısı gebelik testinin başına. Inşallah aynı şoku gebelik testinde yaşarsın
Aynen canım hatta doktorun işi varmış bekleyin dediler daha çok yattım ama bu arada 3 kere wc ye gittimOooo merkez değil otel mubarak
Benim degil canim bu gorumcemin bekar yanimda yardima gelmisti kendiminden şüphelwnince ona yaptim kuruma cizgisi vs cikar diye korkuyordumBu kacinci günündenki canim? Benim transfer haric 8. gün bugün ve ilk idrarla yaptim. Evet hic yokmus bu resimde
Normalde gec dollenme oluyo cok ama tup bebekte nasildir bilmem ama zaten 8.gun de erken yani kimsiinin idrarda cikmiyo kanda cikiyoInsallah canim umarim artar. Gec tutunma falan gibi birsey duydunuz mu acaba var mi ki öyle bisey.. öyleyse yeni cikiyordur dicem ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?