Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Anladım canım hayırlı olsun inşallah benim az vardi toplamı 3 tane olunca riske atmadı 3.gun dondurdular iki tane 3.gun transfer olacak bakalim icim hep olumlu hissediyor ama olumlu dusunmekten de korkuyor insan 5.6 gunler tutmazken senin 3.gunlere güvenme diyor bir yanım 36 yaşındayım bir de kısmet artık insan çok karmaşık duygular yaşıyormuş bu dönemde
Merhaba, ben de 36 yasindayum. Aynen benim de 3 yumurtam embriyo oldu,yarın transfer var. Ben de senin gibi düşünüyordum 3. Gün iyi değildir diye ama embriyolog dedi ki, yumurta sayısı az olunca beklemiyoruz riske atmamak için,iyi olmadığından değil dedi. Yarın bı aksilik olmazsa 1 tane transfer 2 si de donsun istiyorum.takilma böyle şeylere

Gunaydin kızlar 💕
Ben dün transferimi oldum çift embriyo koyuldu. Hafif kasık ağrıları var sol tarafımda batma hissi var. İlk transferimde hiç bir şey hissetmemiştim. İnsallahh tutunuyorlrdir 🙏🏻💜
günaydınnnn
canım 5 inci gün embryosu ilk 2 günde mi tutunuyordu . benim de bugün azıcık kasık agrım var. ben gece yatarken cok korkuyorum zarar vercem diye . bir de ates basmaları oluyor akşam azıcık. vücut cok ısınmaması gerekiyor diye arada üstümü acıp serinlettim kendimi.

Canım sıkılıyor çay yok kahve yok bitki çayı yok. Kendime bi çay koyuyorum bardağın yarısı limon.
valla bende yumurta toplamadan teansfere kadar çay içmedim .
bugün otelde bişiler yicektim . eşime dedim azıcık sallama çay içeyim dedim .
evde olsam mandalina nar sıkardım da . burada hiş bişi yapamıyorum. :):)

valla bende yumurta toplamadan teansfere kadar çay içmedim .
bugün otelde bişiler yicektim . eşime dedim azıcık sallama çay içeyim dedim .
evde olsam mandalina nar sıkardım da . burada hiş bişi yapamıyorum. :):)
Sahlep icsek olur mu ki acaba🤔 su içmekten de sıkıldım. Eşim çocuklar boğulacak yeter diyor😂

F fly beybi görmedin mi beni sen? Nasıl geçti transfer? Ne alemdesin? Bebekker ne yapıyor 😊

Sahlep icsek olur mu ki acaba🤔 su içmekten de sıkıldım. Eşim çocuklar boğulacak yeter diyor😂
bende dün su içmemiştiö cok bugün başladım :) ben opudan sonra içtigim suyu ömrümde toplasan o kadar içmemişimdir:) 30 dk da bir tuvalete gidiyordum iş yerimde :)
şansıma çalışma saatlaride 10-16 oldu inş bebişlerim tutunur rahat rahat hamilelik geçiririm

senin şuanda kullandığın bir ilaç var mı
Evet işte estrofem verdi ilk 3 gün sabah akşam sonra 4 gün sabah öğle akşam kullandım şimdi Sabah 2 akşam 2 kullanıyorum akşam prednol bir de günde 1 adet kan sulandırıcı devit ve B12 kullanıyorum cuma günü kontrol var sonrasına bakacagiz
senin şuanda kullandığın bir ilaç var mı

Back