- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.521
Amin çok aminnnAy insallah canim insallahh Ben yaniliyorumdur mutluluktan aglarim aminnn![]()
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok aminnnAy insallah canim insallahh Ben yaniliyorumdur mutluluktan aglarim aminnn![]()
Teşekkür ederim canımİnşallah hayırlısı olsun hakkında canım güzel haberler bekliyoruz![]()
Aynen canım ya çok heyecanlı hbr ver mutlakaBelki de canim. Daha önce de almistim ama bu muydu emin degilim de. Bakalim yarin olsa bir an önce keske![]()
Merhaba, ben de 36 yasindayum. Aynen benim de 3 yumurtam embriyo oldu,yarın transfer var. Ben de senin gibi düşünüyordum 3. Gün iyi değildir diye ama embriyolog dedi ki, yumurta sayısı az olunca beklemiyoruz riske atmamak için,iyi olmadığından değil dedi. Yarın bı aksilik olmazsa 1 tane transfer 2 si de donsun istiyorum.takilma böyle şeylereAnladım canım hayırlı olsun inşallah benim az vardi toplamı 3 tane olunca riske atmadı 3.gun dondurdular iki tane 3.gun transfer olacak bakalim icim hep olumlu hissediyor ama olumlu dusunmekten de korkuyor insan 5.6 gunler tutmazken senin 3.gunlere güvenme diyor bir yanım 36 yaşındayım bir de kısmet artık insan çok karmaşık duygular yaşıyormuş bu dönemde
günaydınnnnGunaydin kızlar
Ben dün transferimi oldum çift embriyo koyuldu. Hafif kasık ağrıları var sol tarafımda batma hissi var. İlk transferimde hiç bir şey hissetmemiştim. İnsallahh tutunuyorlrdir![]()
Normalde içilebilşyor gebeliğin ilerleyen zamanlarında ama başlarında içiliyormu bilmiyorum canımKızlar bize şimdi bitki çayı yasak ya. Ihlamur içebiliyor muyuz?
içme bence hiç riske atma . gerekirse sıcak su da limon içKızlar bize şimdi bitki çayı yasak ya. Ihlamur içebiliyor muyuz?
Ukaderu nasılsın canım. GörünmüyorsunDiğer 2 tanesi güzel güzel ilerler inşallah 5. Güne gelirler![]()
Canım sıkılıyor çay yok kahve yok bitki çayı yok. Kendime bi çay koyuyorum bardağın yarısı limon.içme bence hiç riske atma . gerekirse sıcak su da limon iç
valla bende yumurta toplamadan teansfere kadar çay içmedim .Canım sıkılıyor çay yok kahve yok bitki çayı yok. Kendime bi çay koyuyorum bardağın yarısı limon.
Aynen canımAğlayışlarimiz sevinçten olsun ağla kız![]()
Insallah canim benim cok tesekkür ederimmTamam işte canım.. Zaten ben erken gebelik testine güvenmiyorum.. Hele bi yarın olsun hayırlısıyla güzel haberler duyariz inşallahhh![]()
Tabii veririm can yoldaslarimAynen canım ya çok heyecanlı hbr ver mutlaka
Sahlep icsek olur mu ki acabavalla bende yumurta toplamadan teansfere kadar çay içmedim .
bugün otelde bişiler yicektim . eşime dedim azıcık sallama çay içeyim dedim .
evde olsam mandalina nar sıkardım da . burada hiş bişi yapamıyorum. :):)
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallahÇıktı canım 1430 çıkmış cok şükür rabbime cuma kese için çağardı hoca
bende dün su içmemiştiö cok bugün başladım :) ben opudan sonra içtigim suyu ömrümde toplasan o kadar içmemişimdir:) 30 dk da bir tuvalete gidiyordum iş yerimde :)Sahlep icsek olur mu ki acabasu içmekten de sıkıldım. Eşim çocuklar boğulacak yeter diyor
![]()
Evet işte estrofem verdi ilk 3 gün sabah akşam sonra 4 gün sabah öğle akşam kullandım şimdi Sabah 2 akşam 2 kullanıyorum akşam prednol bir de günde 1 adet kan sulandırıcı devit ve B12 kullanıyorum cuma günü kontrol var sonrasına bakacagizsenin şuanda kullandığın bir ilaç var mı
senin şuanda kullandığın bir ilaç var mı