- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.541
Bu 3. YazışımGunaydin kızlar
Ben dün transferimi oldum çift embriyo koyuldu. Hafif kasık ağrıları var sol tarafımda batma hissi var. İlk transferimde hiç bir şey hissetmemiştim. İnsallahh tutunuyorlrdir
Hadi İnşallah olumlu olur çok teşekkür ederim biraz içim rahatladıMerhaba, ben de 36 yasindayum. Aynen benim de 3 yumurtam embriyo oldu,yarın transfer var. Ben de senin gibi düşünüyordum 3. Gün iyi değildir diye ama embriyolog dedi ki, yumurta sayısı az olunca beklemiyoruz riske atmamak için,iyi olmadığından değil dedi. Yarın bı aksilik olmazsa 1 tane transfer 2 si de donsun istiyorum.takilma böyle şeylere
Tutunur tutunur inşallah annesibende dün su içmemiştiö cok bugün başladım :) ben opudan sonra içtigim suyu ömrümde toplasan o kadar içmemişimdir:) 30 dk da bir tuvalete gidiyordum iş yerimde :)
şansıma çalışma saatlaride 10-16 oldu inş bebişlerim tutunur rahat rahat hamilelik geçiririm
Aynı gün geçti şikayetlerim progestan biraz ağır geliyor gibime geliyor covid olacak bi ortama girmedim ama bilemedim şimdiHalsizlik de var mı? Benim covid testim pozitif çıktı. Bu yazdığın belirtiler vardı Allah korusun
3. Yaziisn mi ben ilk defa görüyorum canımBu 3. Yazışımnasıl geçti transfer? Hayırlı bereketli olsun. Pozitifler gelsin inşaallah
Ben de görüyorum derinlerde var bişeyler. Bakalım yarın kaç çıkıcak beta? Hakkında hayırlısı olsun inşaallahBilmiyorum canim belki de öyledir cok cok az derinlerde var gibi ayni o günkü gibi sanki bence de kimyasal olmus olabilir
Amin canimBen de görüyorum derinlerde var bişeyler. Bakalım yarın kaç çıkıcak beta? Hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Geçtiyse geçmiştir canım. Ben de 2 haftadır dışarı çıkmıyordum. Ya eşim taşıyıcı, yada paradan, market malzemesinden falan bi yerden geldi. Yataklari bile ayırmıştık. Şok oldum pozitifi görünce.Aynı gün geçti şikayetlerim progestan biraz ağır geliyor gibime geliyor covid olacak bi ortama girmedim ama bilemedim şimdi
Benim 2. Çocuk için embriyom kalmıştı 3 tane. Çözdürdüm sadece 1 tanesi transfer edilebilecek durumdaydı. Sonra o da orta kalite düşük ihtimal dediler. Ama tuttu. İlk değerim 6 çıkmıştı çok azdı yavaş arttı sonra kanamayla düşük oldu. Herşeyin hayırlısı canım o yüzden ben de sıfırdan başladım. 40 altında tekrar denersin 2
Ne kadar yatirdilar ki seni? Bizim merkez yarım saat yatiriyormuş.3. Yaziisn mi ben ilk defa görüyorum canımgüzel geçti canım doktor da güzel dedi inşallah Bu defa dış gebelik olmaz diye de dalga geçti inşallah pozitifi görürum. Darısı senin başına ama yine kötü sıkıştım sürgüye yapamadım 20 dakika sonra wc ye gittim doktorun haberi yok tabi
Cok hafif mavilik var gozle daha görünüyordur herhalde genelde kirmiziya alisinca mavi farkli geldiSimdi bi tane daha cektim yapali 35 dk falan oldu
Eşime kalsa 1 tane yeter diyor. O yüzden 2. Ye tüp bebeğe yanaşmaz. Hayırlısı 1 tanesi sağlıkla hayırla olsun da gerisi de Allah KerimBenim 2. Çocuk için embriyom kalmıştı 3 tane. Çözdürdüm sadece 1 tanesi transfer edilebilecek durumdaydı. Sonra o da orta kalite düşük ihtimal dediler. Ama tuttu. İlk değerim 6 çıkmıştı çok azdı yavaş arttı sonra kanamayla düşük oldu. Herşeyin hayırlısı canım o yüzden ben de sıfırdan başladım. 40 altında tekrar denersin 2. Yi
2 saatNe kadar yatirdilar ki seni? Bizim merkez yarım saat yatiriyormuş.
Darısı gebelik testinin başına. Inşallah aynı şoku gebelik testinde yaşarsınGeçtiyse geçmiştir canım. Ben de 2 haftadır dışarı çıkmıyordum. Ya eşim taşıyıcı, yada paradan, market malzemesinden falan bi yerden geldi. Yataklari bile ayırmıştık. Şok oldum pozitifi görünce.
Evet canim ciplak gözle bakinca Daha belli. Foto cekerken zor cekiyorumCok hafif mavilik var gozle daha görünüyordur herhalde genelde kirmiziya alisinca mavi farkli geldi
Valla ben kahveyi azalttım ama kesmedim çayı da içiyorum korktum şimdi keseyim bariSahlep icsek olur mu ki acabasu içmekten de sıkıldım. Eşim çocuklar boğulacak yeter diyor
Vardir canim yeni karisiyordur daha 8.gün inslalah yarin kanda guzel bi deger cikarEvet canim ciplak gözle bakinca Daha belli. Foto cekerken zor cekiyorumEvet bu maviymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?