Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaptinmi hic golge bile mi yok vardir belki at buraya bakalim senin taa 4.gun yaptığında bile hafif var gibiydi kimsayal mi oldu acaba
Simdi bi tane daha cektim yapali 35 dk falan oldu

Eklentiler

• D461A6AF-A860-4A6D-98A6-8D1E9487AACE.jpeg
    D461A6AF-A860-4A6D-98A6-8D1E9487AACE.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 59
Ya sen öncekine de yok dedin Tuğçe var işte sen silik çizgiyi niye adamdan saymiyorsun yaa 😊 negatif olsa o çizgi asla çıkmazdı gözünü seveyim 🙈🙈
Varsa bile bu kimyasaldir muhtemelen canim cok cok az Bhcg baksana ☹️ Saglikli bi gebelik olsa simdiye cok daha net olurdu diye düsünüyorum. Ama yarin kan testi buna son noktayi koyacak

Varsa bile bu kimyasaldir muhtemelen canim cok cok az Bhcg baksana ☹️ Saglikli bi gebelik olsa simdiye cok daha net olurdu diye düsünüyorum. Ama yarin kan testi buna son noktayi koyacak
Sen farklı farklı testlerden yapıyorsun aralarında illa fark olabilir.. Az kaldı yarını bi bekleyelim inşallah sağlıklıdır ve Birsen gibi sende sevinçten ağlarsın 🤗

Sen farklı farklı testlerden yapıyorsun aralarında illa fark olabilir.. Az kaldı yarını bi bekleyelim inşallah sağlıklıdır ve Birsen gibi sende sevinçten ağlarsın 🤗
Sey canim bizim burda kaset test yok. O ilk yaptigimi türkiyeden almistim evde duruyordu. Bu yaptigim erken gebelik testi de degil adet tarihinden itibaren yapilabilir yaziyordu üzerinde de

Anladım canım hayırlı olsun inşallah benim az vardi toplamı 3 tane olunca riske atmadı 3.gun dondurdular iki tane 3.gun transfer olacak bakalim icim hep olumlu hissediyor ama olumlu dusunmekten de korkuyor insan 5.6 gunler tutmazken senin 3.gunlere güvenme diyor bir yanım 36 yaşındayım bir de kısmet artık insan çok karmaşık duygular yaşıyormuş bu dönemde
arkadaşım nasipten öteye yol olmaz. hiç öyle 5.gün tutmazken sen 3.güne güvenme diyerek kendini yiyip bitirme listemize bakarsan pozitif gören 3.gün embriyosu anneleri de var. Allahtan ümit kesilmez. nasibimizin bizi nerede nasıl bulacağını bilemeyiz ki. her zaman olumlu düşün bol bol dua et, bende kendimi çok olumlu hissediyorum ve her zamanda olumlu düşünmek istiyorum. zaten çok fazla bir seçenek yok ya olacak ya olmayacak. kendimi olumsuzluğa kaptırarak üzmek istemiyorum

arkadaşım nasipten öteye yol olmaz. hiç öyle 5.gün tutmazken sen 3.güne güvenme diyerek kendini yiyip bitirme listemize bakarsan pozitif gören 3.gün embriyosu anneleri de var. Allahtan ümit kesilmez. nasibimizin bizi nerede nasıl bulacağını bilemeyiz ki. her zaman olumlu düşün bol bol dua et, bende kendimi çok olumlu hissediyorum ve her zamanda olumlu düşünmek istiyorum. zaten çok fazla bir seçenek yok ya olacak ya olmayacak. kendimi olumsuzluğa kaptırarak üzmek istemiyorum
Çok haklısın arkadaşım zaten olmasa da vardır bir hayır sağlığımız huzurumuz olsun da hergunume şükürler olsun 🙏 bol bol dua edeceğim senin için de 🤗

Aynen gayet silik çizgi yani belli canım yarın kan ver bakalım belki o testler 100 hchden sonrasını algılıyor bilemiyorsun ki buradakiler daha erken saptıyorda bende merak ettim
Belki de canim. Daha önce de almistim ama bu muydu emin degilim de. Bakalim yarin olsa bir an önce keske☺️

Sey canim bizim burda kaset test yok. O ilk yaptigimi türkiyeden almistim evde duruyordu. Bu yaptigim erken gebelik testi de degil adet tarihinden itibaren yapilabilir yaziyordu üzerinde de
Tamam işte canım.. Zaten ben erken gebelik testine güvenmiyorum.. Hele bi yarın olsun hayırlısıyla güzel haberler duyariz inşallahhh 🤲🤲🤲

Back