- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.501
Simdi bi tane daha cektim yapali 35 dk falan olduYaptinmi hic golge bile mi yok vardir belki at buraya bakalim senin taa 4.gun yaptığında bile hafif var gibiydi kimsayal mi oldu acaba
İnşallah hayırlısı olsun hakkında canım güzel haberler bekliyoruzGünaydın arkadaşlar. Yarın transfere çağırdılar. 3 embriyo döllenmiş. 1ini transfer ettirecegim,2 si de 5. Güne giderse donduracagim
Evet canim yArin vercemEvt cok hafif golge var gibi bilmiyorum ki kaset cizgisi de olabilir en iyisi kan yarin vereceksin demi
Bende silik gördüm gibi aynen yarın kanda belli olurSimdi bi tane daha cektim yapali 35 dk falan oldu
Ağlayışlarimiz sevinçten olsun ağla kızBende ağlamak istiyorum
Ya sen öncekine de yok dedin Tuğçe var işte sen silik çizgiyi niye adamdan saymiyorsun yaaSimdi bi tane daha cektim yapali 35 dk falan oldu
Varsa bile bu kimyasaldir muhtemelen canim cok cok az Bhcg baksanaYa sen öncekine de yok dedin Tuğçe var işte sen silik çizgiyi niye adamdan saymiyorsun yaanegatif olsa o çizgi asla çıkmazdı gözünü seveyim
Sen farklı farklı testlerden yapıyorsun aralarında illa fark olabilir.. Az kaldı yarını bi bekleyelim inşallah sağlıklıdır ve Birsen gibi sende sevinçten ağlarsınVarsa bile bu kimyasaldir muhtemelen canim cok cok az Bhcg baksanaSaglikli bi gebelik olsa simdiye cok daha net olurdu diye düsünüyorum. Ama yarin kan testi buna son noktayi koyacak
Ay insallah canim insallahh Ben yaniliyorumdur mutluluktan aglarim aminnnSen farklı farklı testlerden yapıyorsun aralarında illa fark olabilir.. Az kaldı yarını bi bekleyelim inşallah sağlıklıdır ve Birsen gibi sende sevinçten ağlarsın
Sey canim bizim burda kaset test yok. O ilk yaptigimi türkiyeden almistim evde duruyordu. Bu yaptigim erken gebelik testi de degil adet tarihinden itibaren yapilabilir yaziyordu üzerinde deSen farklı farklı testlerden yapıyorsun aralarında illa fark olabilir.. Az kaldı yarını bi bekleyelim inşallah sağlıklıdır ve Birsen gibi sende sevinçten ağlarsın
arkadaşım nasipten öteye yol olmaz. hiç öyle 5.gün tutmazken sen 3.güne güvenme diyerek kendini yiyip bitirme listemize bakarsan pozitif gören 3.gün embriyosu anneleri de var. Allahtan ümit kesilmez. nasibimizin bizi nerede nasıl bulacağını bilemeyiz ki. her zaman olumlu düşün bol bol dua et, bende kendimi çok olumlu hissediyorum ve her zamanda olumlu düşünmek istiyorum. zaten çok fazla bir seçenek yok ya olacak ya olmayacak. kendimi olumsuzluğa kaptırarak üzmek istemiyorumAnladım canım hayırlı olsun inşallah benim az vardi toplamı 3 tane olunca riske atmadı 3.gun dondurdular iki tane 3.gun transfer olacak bakalim icim hep olumlu hissediyor ama olumlu dusunmekten de korkuyor insan 5.6 gunler tutmazken senin 3.gunlere güvenme diyor bir yanım 36 yaşındayım bir de kısmet artık insan çok karmaşık duygular yaşıyormuş bu dönemde
Tabii büyüyor annesi. Artık beslenmek icin göbek kordonunu kullanıcakYaaa öylemihergün yeni birşey öğreniyorum
Aynen gayet silik çizgi yani belli canım yarın kan ver bakalım belki o testler 100 hchden sonrasını algılıyor bilemiyorsun ki buradakiler daha erken saptıyorda bende merak ettimSimdi bi tane daha cektim yapali 35 dk falan oldu
Çok haklısın arkadaşım zaten olmasa da vardır bir hayır sağlığımız huzurumuz olsun da hergunume şükürler olsunarkadaşım nasipten öteye yol olmaz. hiç öyle 5.gün tutmazken sen 3.güne güvenme diyerek kendini yiyip bitirme listemize bakarsan pozitif gören 3.gün embriyosu anneleri de var. Allahtan ümit kesilmez. nasibimizin bizi nerede nasıl bulacağını bilemeyiz ki. her zaman olumlu düşün bol bol dua et, bende kendimi çok olumlu hissediyorum ve her zamanda olumlu düşünmek istiyorum. zaten çok fazla bir seçenek yok ya olacak ya olmayacak. kendimi olumsuzluğa kaptırarak üzmek istemiyorum
Belki de canim. Daha önce de almistim ama bu muydu emin degilim de. Bakalim yarin olsa bir an önce keskeAynen gayet silik çizgi yani belli canım yarın kan ver bakalım belki o testler 100 hchden sonrasını algılıyor bilemiyorsun ki buradakiler daha erken saptıyorda bende merak ettim
benimde dualarım seninle , inşallah birbirimize pozitif haberlerimizi verebilmek nasip olsun ♥Çok haklısın arkadaşım zaten olmasa da vardır bir hayır sağlığımız huzurumuz olsun da hergunume şükürler olsunbol bol dua edeceğim senin için de
bu arada şimdi gördüm bu yorumunu canım, benim 22.güne denk geldiMerhaba canım çok sevindim ee adet başlangıcından kaç gün sonraya geliyor transfer senin bu durumda? Ben de ne zaman olur merak ediyorum da
Yaaa ben de şey sanmıştımİçime doğmadı tabiki belirtilerine dayanarak söyledimcovidlilerin içindeyiz bi zahmet o kadarı da olsun
senin şuanda kullandığın bir ilaç var mıÇok haklısın arkadaşım zaten olmasa da vardır bir hayır sağlığımız huzurumuz olsun da hergunume şükürler olsunbol bol dua edeceğim senin için de
Tamam işte canım.. Zaten ben erken gebelik testine güvenmiyorum.. Hele bi yarın olsun hayırlısıyla güzel haberler duyariz inşallahhhSey canim bizim burda kaset test yok. O ilk yaptigimi türkiyeden almistim evde duruyordu. Bu yaptigim erken gebelik testi de degil adet tarihinden itibaren yapilabilir yaziyordu üzerinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?