- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.461
Aynen öle yaparım artıkBence tamam2 gün sonra devam edersin bebek yoksa
![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Bouquet :bouquet: 💐](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f490.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öle yaparım artıkBence tamam2 gün sonra devam edersin bebek yoksa
![]()
Hadi inşallahKan verdim kalbim ağzımda atıyo sonuca bakamıyorum
Sanki yükselmedi düştü gibi geliyo yine kalpten gidecem ya allahım sen yardım etHadi inşallahhayırlı haberlerini bekliyorim
![]()
Iyi düşün bacım stres yok panik yok her sey güzel olacak. Ne zaman çıkacak sonuç?Sanki yükselmedi düştü gibi geliyo yine kalpten gidecem ya allahım sen yardım et
Anladım canım hayırlı olsun inşallah benim az vardi toplamı 3 tane olunca riske atmadı 3.gun dondurdular iki tane 3.gun transfer olacak bakalim icim hep olumlu hissediyor ama olumlu dusunmekten de korkuyor insan 5.6 gunler tutmazken senin 3.gunlere güvenme diyor bir yanım 36 yaşındayım bir de kısmet artık insan çok karmaşık duygular yaşıyormuş bu dönemdebenim 4 tane 5.gün - 2 tane de 6.gün embriyom var canım muhtemelen 6.gün embriyosunu transfer edecekler
Canım aynıyız korkma inşallah birsey olmaz bende cok telaş yapmistim ama normalmişKızlar bişi sölücem ben 4 gün önce kanda gebeliği öğrendim ya alt karın bölgesinde batma ve arada ağrı oluyor böle olan varmı korkuyorum bende
İnşallah canım çok fazla hareket etmiyorum gaz da olabilir mi acaba diye aklıma gelmedi değil ama biraz fazla ayakta kalıp iş yapsam ağrı oluyorCanım aynıyız korkma inşallah birsey olmaz bende cok telaş yapmistim ama normalmiş
Evet ayağa kalkınca oluyor ilk oturdugunda oluyor yataga gectiginde oluyor dimi.. Sanki rahmin sıyrılıyor adet geldim geliyom diyor sanki dimiİnşallah canım çok fazla hareket etmiyorum gaz da olabilir mi acaba diye aklıma gelmedi değil ama biraz fazla ayakta kalıp iş yapsam ağrı oluyor
Ben adet ağrımı hep hissettim hatta 9. Günden sonra daha yoğun hissetmiştimBenim acayip siddetli adet sancim ve bel agrim var suan resmen hissediyorum adet olucam onun sikintisi var üzerimde psikolojik olarak da o kafadayim sinirliyim ve gergin. Transfer sonrasi 7. gün bugün böyle hisseden oldu mu hic bu zamanlarda?
Anladim canim Ben simdi test yaptim bugün Transfer haric 8. gün maalesef negatif zaten yarin da test günümdü kan vermeye gitcektim ama belli oldu artikBen adet ağrımı hep hissettim hatta 9. Günden sonra daha yoğun hissetmiştim
Evet birde batma var umarım normaldirEvet ayağa kalkınca oluyor ilk oturdugunda oluyor yataga gectiginde oluyor dimi.. Sanki rahmin sıyrılıyor adet geldim geliyom diyor sanki dimi![]()
Bi kanda baktırsan keşke canımAnladim canim Ben simdi test yaptim bugün Transfer haric 8. gün maalesef negatif zaten yarin da test günümdü kan vermeye gitcektim ama belli oldu artik
Bende de oluyor tatlım. Her seferinde birşey mi oldu endişesini yaşıyorum. Dün mesela tüm gün sürdü.Kızlar bişi sölücem ben 4 gün önce kanda gebeliği öğrendim ya alt karın bölgesinde batma ve arada ağrı oluyor böle olan varmı korkuyorum bende
Çıktı canım 1430 çıkmış cok şükür rabbime cuma kese için çağardı hocaIyi düşün bacım stres yok panik yok her sey güzel olacak. Ne zaman çıkacak sonuç?
İyi bari sorun olmasında canım okadar şey yaşadık bunları da yaşarız yeterli sorun olmasınBende de oluyor tatlım. Her seferinde birşey mi oldu endişesini yaşıyorum. Dün mesela tüm gün sürdü.
Yarin gitcem canimBi kanda baktırsan keşke canım
Ooo süper nezaman gideceksin canım kese içinÇıktı canım 1430 çıkmış cok şükür rabbime cuma kese için çağardı hoca
Cuma çağardı ama erken değilmi daha 16 günüm bugun benimOoo süper nezaman gideceksin canım kese için