- 17 Ağustos 2019
- 7.497
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.201
Hepimiz için ediyorm canım rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah. Amin canım inşallah mideme kramplar giriyor heycandanInsallah canim dua et sen hamilesin duan kabul olur inslalahsende imslalah keseyi gorursun guzelce
OyEvet ben de aynı yerde yaptırdım, 7 Kasımda. Pozitifi gördüm bugün de kalbini duydum miniğimin
Birçok faktör var tabi ama yadsınamaz bir etkisi olduğu da açık bence. 10% kadar artırır ihtimali demişlerdi ki iyi bir oran..Oymaşallah canımm çok sevindim inşallah herşey yolunda ilerler sizin merkez yapıştırıcılarla baya güzel başarı elde ediyor acaba keramet onda mı
Senin o güzel heyecanına kurbann yaHepimiz için ediyorm canım rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah. Amin canım inşallah mideme kramplar giriyor heycandan
İnşlh güzel gider.sıkma canını drlar en ufak şeyleri dikkate alıyorlar korkma birşey olmaz inşlhBirçok faktör var tabi ama yadsınamaz bir etkisi olduğu da açık bence. 10% kadar artırır ihtimali demişlerdi ki iyi bir oran..
Teşekkür ederim ama biraz kese şeklinde anormallik var dedi doktorum bugün, canım sıkılmadı değil ona..
Onlar herşeyi söyleyip bazen fazla kötüsüne alıştırıyorlar insanı sen canını sıkma canım. Pozitif düşün ki güzel ilerlesin tamam mıBirçok faktör var tabi ama yadsınamaz bir etkisi olduğu da açık bence. 10% kadar artırır ihtimali demişlerdi ki iyi bir oran..
Teşekkür ederim ama biraz kese şeklinde anormallik var dedi doktorum bugün, canım sıkılmadı değil ona..
Bence de %10 çok iyi bir oran gerçekten. Bana da dondurulmuş embriyo %10 arttırıyor demişti. Acaba bu embriyo yapıştırıcı dedikleri şey burda da var mıdırBirçok faktör var tabi ama yadsınamaz bir etkisi olduğu da açık bence. 10% kadar artırır ihtimali demişlerdi ki iyi bir oran..
Oo çok uzun sürmüş canım dolu dolu mu geliyorHamile olan tüm arkdşlara hayırlı olsun.bende yarn dr şa görüşçem.regl olamıyorum derken bitti sanırken bir başladı 7gündr regl oluyrm ilaçlar dengemi bozdu.yrn bakalm ne dicek dr efendi
Amin canım rabbim isteyen bütün kullarına versin ayrıca tabiii korkuyorum daSenin o güzel heyecanına kurbann yaallah hepimize yaşatsınn böyle güzel mutlu heyecanlar güzel annelerim benim
Ya sorma 3gün az oldu dedmki stresten azaldı yıkandm bitti derken bir başladı vücudum çekildi resmen çok oldu bu seferdeOo çok uzun sürmüş canım dolu dolu mu geliyor
Oyy maşallah rabbim banada o günleri görmeyi nasip etsinCanim benim hic belirtim yok kese gordum hala belirtim yok kalp atisi icin pazartesi gidicem bekliyorum
Allah allah ya baksın bi doktor merak ettim ben de bi anormallik yoktur inşallah canımYa sorma 3gün az oldu dedmki stresten azaldı yıkandm bitti derken bir başladı vücudum çekildi resmen çok oldu bu seferde
İlaç duyarlılığım olduğu için çok etkiledi beni ondandır die düşünüyrm umarım.yrn transfer için görüşçez ultrasnda bişe vrsa çıkar herhalde.olmuyo die dertlenirken şimdide bitmio die dertleniyrmAllah allah ya baksın bi doktor merak ettim ben de bi anormallik yoktur inşallah canım
Biter o biter korkma olmamasından iyidir demiİlaç duyarlılığım olduğu için çok etkiledi beni ondandır die düşünüyrm umarım.yrn transfer için görüşçez ultrasnda bişe vrsa çıkar herhalde.olmuyo die dertlenirken şimdide bitmio die dertleniyrm
Yani orası öyle tabiBiter o biter korkma olmamasından iyidir demi
Benim dün transfer hariç 6. Günümdü canım test yaptım bas baya negatiftiYani orası öyle tabisen be yaptın cnm ne durumdasn çok sık giremediğim için kaçırıyorum muhabbetleri
canmmm yaaa dur hemn üzülme.kan testi yapmadan vazgeçme.inşlh pozitiftir.kaçıncı gün embriyosu?birde evdeni test yaptın?Benim dün transfer hariç 6. Günümdü canım test yaptım bas baya negatiftiyarından sonra test günüm
Yaa bende de böyle çıkmıştıııalkalonshem canim bende dayanamadim 6.gun ilk idrar degil ama oglden sonra yaptim cok sivi tuketmeden sence varmi bu ilk 5 dakikalik sonuctu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?