Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Oy 🧿 maşallah canımm çok sevindim inşallah herşey yolunda ilerler🥰 sizin merkez yapıştırıcılarla baya güzel başarı elde ediyor acaba keramet onda mı 🤩
Birçok faktör var tabi ama yadsınamaz bir etkisi olduğu da açık bence. 10% kadar artırır ihtimali demişlerdi ki iyi bir oran..
Teşekkür ederim ama biraz kese şeklinde anormallik var dedi doktorum bugün, canım sıkılmadı değil ona..

Birçok faktör var tabi ama yadsınamaz bir etkisi olduğu da açık bence. 10% kadar artırır ihtimali demişlerdi ki iyi bir oran..
Teşekkür ederim ama biraz kese şeklinde anormallik var dedi doktorum bugün, canım sıkılmadı değil ona..
İnşlh güzel gider.sıkma canını drlar en ufak şeyleri dikkate alıyorlar korkma birşey olmaz inşlh

Onlar herşeyi söyleyip bazen fazla kötüsüne alıştırıyorlar insanı sen canını sıkma canım. Pozitif düşün ki güzel ilerlesin tamam mı 🥰 zaten takip de edicekmiş bu da çok güzel bişey

Bence de %10 çok iyi bir oran gerçekten. Bana da dondurulmuş embriyo %10 arttırıyor demişti. Acaba bu embriyo yapıştırıcı dedikleri şey burda da var mıdır 🙄🙄

Hamile olan tüm arkdşlara hayırlı olsun.bende yarn dr şa görüşçem.regl olamıyorum derken bitti sanırken bir başladı 7gündr regl oluyrm ilaçlar dengemi bozdu.yrn bakalm ne dicek dr efendi:KK66:
Oo çok uzun sürmüş canım dolu dolu mu geliyor

Allah allah ya baksın bi doktor merak ettim ben de bi anormallik yoktur inşallah canım
İlaç duyarlılığım olduğu için çok etkiledi beni ondandır die düşünüyrm umarım.yrn transfer için görüşçez ultrasnda bişe vrsa çıkar herhalde.olmuyo die dertlenirken şimdide bitmio die dertleniyrm☺️☺️

İlaç duyarlılığım olduğu için çok etkiledi beni ondandır die düşünüyrm umarım.yrn transfer için görüşçez ultrasnda bişe vrsa çıkar herhalde.olmuyo die dertlenirken şimdide bitmio die dertleniyrm☺️☺️
Biter o biter korkma olmamasından iyidir demi😆

Kızlar sadece görün diye bilin diye sizinle bişey paylaşıcam. Sadece çalışma saatlerinden bile türkiyede işin ne kadar daha fazla ciddiye alındığını görebilirsiniz buyurun ilk resim Maslak Acıbadem, diğeri de benim Avusturya daki merkezim

Eklentiler

• 9A4C00EC-6D6A-4AEA-9AA0-9723685CDCC1.png
    9A4C00EC-6D6A-4AEA-9AA0-9723685CDCC1.png
    207,6 KB · Görüntüleme: 41
  • D15EB81D-C1B1-4EB3-9A44-790CDD89A6B0.png
    D15EB81D-C1B1-4EB3-9A44-790CDD89A6B0.png
    276,8 KB · Görüntüleme: 52
Back