Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay inslalah canim kuruma cizgisi falan olabilirmiki cok ince bi cizgi diger c gibi kalin degil.. ama dun yaptigimda hic bi sekilde golge bile yoktu.. inslalah koyulasarak devam eder.. umitlenmek istemiyorum ama umutsuzda olmak istemiyorum ne gelirse Rabbimden..
Kuruma çizgisi mi hiç sanmıyorum canım ben daha hiç kuruma çizgisi falan görmedim 😍

Masallah carsamba 25 indemi oldun transfer bende oyle oldum ama cesaretim yok dun yapmistim hic silik bile cikmamisti varmiydi belirtilerin
Çok teşekkür ederimm evet 25inde transfer oldum
Adet olacakmış gibi ağrılarım dışında ki ilaçlar ve iğneler yapıyor zaten bir farklılık yoktu
Ama adet dönemimde de hiç ağrımayan bel ağrım var sanki tutulmuş gibiyim transferden beri hatta ertesi gün başladı.
transfer sırasında acaba kasıldım da tutuldu mu diye düşündüm onun dışında hiç bir fark hissetmedim aslında.
sabah idrarımla bi cesaret geldi diyeyim burda 6. Gün silik çizgi görenlerden cesaret aldm umarım sende görürsün en kısa zamanda :)
Benim de ilaç etkisidir diye de korkmuyor değilim yarın kan testi yaptıracağım 🙈

Önemli değil hiç sayılara kafanı yorma 1 tane iyi olması yeterli ki sende 3 tane varmış 👌
Bence de hiç önemi değil 1 tanesi bile yeterli bebişimiz olmasına benim 13 yumurta toplandı 9 u döllendi ama 5. Güne 1 tane kaldı dondurmaya yedek kalmadı diye üzülmüştüm ama bu sabahta transferin 6. Günü silik çizgiyi gördüm ben darısı başına 😍
Kizlar bugun 7. gun ama sabahki testim yine negatif. Artik yavas yavas umutsuzluğa kapilmaya baslayabilirim sanirim 😔
merhaba ben çizgi görüyorum başka arkadaşlarda görmüş sanırım
siz teste bi tekrar bakın atmadıysanız koyulaşmıştır belki 😍
Ve testi tekrarlayın derimm

Back