- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.878
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.221
Evet canım idrar testiydi. 5. Gün embriyosuydu canım 2 adetcanmmm yaaa dur hemn üzülme.kan testi yapmadan vazgeçme.inşlh pozitiftir.kaçıncı gün embriyosu?birde evdeni test yaptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım idrar testiydi. 5. Gün embriyosuydu canım 2 adetcanmmm yaaa dur hemn üzülme.kan testi yapmadan vazgeçme.inşlh pozitiftir.kaçıncı gün embriyosu?birde evdeni test yaptın?
Bir sorun bence, birçok yerde var. Benimki de donmuş blasttı bu aradaBence de %10 çok iyi bir oran gerçekten. Bana da dondurulmuş embriyo %10 arttırıyor demişti. Acaba bu embriyo yapıştırıcı dedikleri şey burda da var mıdır![]()
6.gün erken ya kan testi daha kesin sonuc verir .2gün daha sabret şimdiden üzülme.ben şahsen 6.gün test yapmazdımEvet canım idrar testiydi. 5. Gün embriyosuydu canım 2 adet
Burdaki merkeze tarif edebilmek amaçlı soruyorum, bu embriyo yapıştırcısı dedikleri iğne midir nasıl birşey tam olarak canımBir sorun bence, birçok yerde var. Benimki de donmuş blasttı bu arada
Çıkan arkadaşlar var ama daha 5. Günden6.gün erken ya kan testi daha kesin sonuc verir .2gün daha sabret şimdiden üzülme.ben şahsen 6.gün test yapmazdım
Yani ben daha önce 2gebeşk gecirdm doğal yolla 6.hafta idrarda gördüm.yani ümit olsn die sölemiyrm ama herkesin 5.gün çıkar die bir kaide yok.umarımki pozitif cıkar .ama az daha bekle granti snc al.şüphede kalmak daha cok yıpratır seniÇıkan arkadaşlar var ama daha 5. GündenDaha sonra çoklar mı ki olsa çıkmaz mıydı
![]()
Anladım canım.. nasip kısmetYani ben daha önce 2gebeşk gecirdm doğal yolla 6.hafta idrarda gördüm.yani ümit olsn die sölemiyrm ama herkesin 5.gün çıkar die bir kaide yok.umarımki pozitif cıkar .ama az daha bekle granti snc al.şüphede kalmak daha cok yıpratır seni
Olur olur annesi buraya kadar güzel gitti benimde kalbimden ikiz geçiyor hayırlı evlat olsunlarHele dur kız daha kese meşe kalp atışı hiçbir şey yok ortada![]()
Yapma dicem ama insan heyecan yapar yani birde bu durumda inslalah en guzel sekilde gorursunHepimiz için ediyorm canım rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah. Amin canım inşallah mideme kramplar giriyor heycandan![]()
Ya insallah vardir canim benimde 6.gunum bugun dun yapmistim hic golge dahi yoktu inslalah devami artarak gelirYaa bende de böyle çıkmıştııı![]()
yani varmı yok mu kesinlk yok.oyüzden çok erken test yapmamak lazm.şun daha cok stres yaptığından eminim.kendine eziyet oldu şuan;( çok gerginlk yaşatıyrsa bu durum bi kan ver.için rahat etsinAnladım canım.. nasip kısmetBakalım aynen şuan öyle bir tereddütteyim ki anlatamam
Var görünüyor yaa tebrik ederim inşallah sağlıklı ilerlerYa insallah vardir canim benimde 6.gunum bugun dun yapmistim hic golge dahi yoktu inslalah devami artarak gelir![]()
Ay keşke öyle bi şansım olsa ya.. burda öyle ben geldimm kan vercem hamile miyim bi bakın diyemiyosunyani varmı yok mu kesinlk yok.oyüzden çok erken test yapmamak lazm.şun daha cok stres yaptığından eminim.kendine eziyet oldu şuan;( çok gerginlk yaşatıyrsa bu durum bi kan ver.için rahat etsin
Benim dünkü böyle görünüyor demiştim ya akşam verdiğim testte hcg'm 46 çıkmıştıYa insallah vardir canim benimde 6.gunum bugun dun yapmistim hic golge dahi yoktu inslalah devami artarak gelir![]()
aa dgru sen yurtdışındasn.ah be kuzum böle bir imkanın yok erkenden de test yapıp kendi canını sıktın.olmuş artık .test gününü beklemekten baska yol yok.ama ltfn artk test yapma.her kadının hcg salgılaması aynı gün aynı oranda başlamaz.inşlh sonuc gzl olur dua edicem senin içinAy keşke öyle bi şansım olsa ya.. burda öyle ben geldimm kan vercem hamile miyim bi bakın diyemiyosungıcıklar git merkezine der bana. Evet keşke hiç yapmasaymışım pişmanım
Transferimin olduğu gün bana ne sordular biliyor musun yollamadan önce. Testi kendin mi yaparsın yoksa burda mı yapalımyani varmı yok mu kesinlk yok.oyüzden çok erken test yapmamak lazm.şun daha cok stres yaptığından eminim.kendine eziyet oldu şuan;( çok gerginlk yaşatıyrsa bu durum bi kan ver.için rahat etsin
Canmm nasılsın sen ne durumdasın?Ya insallah vardir canim benimde 6.gunum bugun dun yapmistim hic golge dahi yoktu inslalah devami artarak gelir![]()
Amin inslalah 2 gun sonra tekrar yaparim inslalah yanlis gormemisimdir hatali falan degildirVar görünüyor yaa tebrik ederim inşallah sağlıklı ilerler![]()
İnşallah canım allah razı olsunnaa dgru sen yurtdışındasn.ah be kuzum böle bir imkanın yok erkenden de test yapıp kendi canını sıktın.olmuş artık .test gününü beklemekten baska yol yok.ama ltfn artk test yapma.her kadının hcg salgılaması aynı gün aynı oranda başlamaz.inşlh sonuc gzl olur dua edicem senin için![]()
Evt okumustum mesajlari canim benim daha 7 sinde test gunum beklerim.kan icin hafta sonu zaten yasak anca pazartesiBenim dünkü böyle görünüyor demiştim ya akşam verdiğim testte hcg'm 46 çıkmıştı![]()