Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transferimin olduğu gün bana ne sordular biliyor musun yollamadan önce. Testi kendin mi yaparsın yoksa burda mı yapalım😠😠😠 iyi de ben size o parayı ne için ödüyorum acaba normal değil ya.. burda tabiki dedim ben de
Aaa o nasıl bir prosedür şaşırdım cidden yuh!! Nedemek senmi yaparsın.tam sinir olmalık durum.zaten merkezler yapmıyormus kan testi evde düzenek mi kuralım sonuc öğrenmek için.

@Fly3646 kızlar transferden cıkalı bi saar oluyor .
hersey güzel gecti 6 embryom kalmış 5 inci güne .
1 iyi bir orta kalite embryomtransfer edildi.
digerleri iyi kaliteymiş donduruldu 4 tanesi.
benim transfer sabah 8 de oldugu için dün akşam hemşire aradı sabah idrarını yapma öyle gel desi
ben yine bir bardak gibi boşaltıp sabah kahvaltıda bşr barsak su içtim tam yerinde sıkılmışaın dedler.
transferden cok korkuyordım sadece rahmi silerken kasıldım sonra bebişler verilirken hiç hissetmedigim bi his kapladı içimi . ve bi saat sonra sürgüye idrarımı yaptım
Oh bak mis gibi çiçek gibi geçmiş transferin 😍😍😍 güzel sonuçlar da alırsın inşaallah ♥️🤲

Ay keşke öyle bi şansım olsa ya.. burda öyle ben geldimm kan vercem hamile miyim bi bakın diyemiyosun😒 gıcıklar git merkezine der bana. Evet keşke hiç yapmasaymışım pişmanım
Hicbirsey için pişman olma canım hersey bir tecrübedir. Henüz net bir sonuç yok inşallah pozitif çıkar inşallahhh 🤲🤲🤲 yurt dışında olmanın verdiği eksiler var evet ama nolur karamsarlığa kapılma Iyi yönünden bakalım bir yavrun var çok şükür bi daha olacaktır hemde gencsin Rabbim yine verecek inşallah 🤲🤲🤲

F fly nerde benim transfer olmuş kankam 😁 nasıl geçti? Sıkıştın mı? Bez bağlattın mı kocana? Minikleri gördün mü? Ne alemdesin huuuuuu 😊

Canmm nasılsın sen ne durumdasın?
Iyiyim canim bende burda millet yapinca test gaza geldim yaptim evde de bi testim vardi dun 5.gundu tabi ki negatif golge dahi yoktu.. uzuldum moralim bozuldu haliyle bugunde eczaneden vitaminimi alacaktim gitmisken dedim test alayim evde yok aldim tabi duramadim ilk idrar degil ama ogleden sonra cok su icmeden yaptim bu sefer cok silik cikti sevindim ama tabi umitlenemiyorumda hayirlisi indallah devami gelir🤗🤗🤗

Iyiyim canim bende burda millet yapinca test gaza geldim yaptim evde de bi testim vardi dun 5.gundu tabi ki negatif golge dahi yoktu.. uzuldum moralim bozuldu haliyle bugunde eczaneden vitaminimi alacaktim gitmisken dedim test alayim evde yok aldim tabi duramadim ilk idrar degil ama ogleden sonra cok su icmeden yaptim bu sefer cok silik cikti sevindim ama tabi umitlenemiyorumda hayirlisi indallah devami gelir🤗🤗🤗
aceleci kızlar sizi 1hafta bile beklemeyin dimi🙃boş yere üzüyonz kendinizi neyse ama görmüşün çizgiyi;)az bekle inşlh glz sonucu alacaksın inanıyrm😍teyzoş olduk hepimiz

Hicbirsey için pişman olma canım hersey bir tecrübedir. Henüz net bir sonuç yok inşallah pozitif çıkar inşallahhh 🤲🤲🤲 yurt dışında olmanın verdiği eksiler var evet ama nolur karamsarlığa kapılma Iyi yönünden bakalım bir yavrun var çok şükür bi daha olacaktır hemde gencsin Rabbim yine verecek inşallah 🤲🤲🤲
Aynen canım zaten o iyi ki var her derdime devam nefesim bu gurbet elde tutunacak tek dalım eşimden sonra🤲🏼🤲🏼 Şükürler olsun her halimize

Kredi çekip eve lavoratuvar kurup ultrason aleti bide laborant felan almak lazım😂kimseye minnet etmemek için.evde testimizi yapar ultrasondada takip ederiz olur biter😂😂
Aynen her işlemi yaptırırız embriyoları falan da daha yapım aşamasında görür test eder onaylarız 😍

Amin canimm aminn Kiz canim 28 aylik 😍 kivircik kumral bi minnos ismi de Ahu Hilal 🧿🥰🤲🏼
Oyhhh maşallah eminim çook güzel bir kızdır Allah bağışlasın ya hemde daha bebek 2 bucuk bile değil.. Öp bizim yerimize fıstığı 😍😍😍 o dogal mı olmuştu peki yaşları yakın olsun diye mi hemen düşündün güzel anne🥰🥰

Back