- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.881
Kaç çıkmış canım ben 10 yıldır ilaç kullanıyorum sürekli bakılıyor kendi kendine düşmez ilaç kullanman lazımKızlar benim transfer iptal olabilirtsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
ben dibine kadar yasiyorum :) dondurulmuslarim var ama tsh in durumuna gore yapip yapmamaya karar verecekler. gecmis olsun sen rahat ol duser ins hayirlisiyla. ilac kullaniyor musun, tsh oranini soylediler mi sanaKızlar benim transfer iptal olabilirtsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
Tamam canim sagol test günüm 9. gündü zaten bekliyim artikOlabilir çıkmayan çok var önce kana sonra idrar a geçiyor bekle 8. Gün kan verirsin
Aynen ya bekle kendinizde strese sokmaTamam canim sagol test günüm 9. gündü zaten bekliyim artik
Diger seyler icin daha erken canim zatenn baslar 2 haftaya ancaBilmiyorum batma filan var ama başka da bişi yok
Tiroidin kac canim?Kızlar benim transfer iptal olabilirtsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
Tmm canim inslalah oyle yaparim artik sirf var diye gozume batti yaptimBende de yoktu canım bildiğin tek çizgi gerisi bembeyazdı o yüzden sıkıntı yapma 8. Yada 10 günde sende kanda bak direk bende daha idrar yapıcam die inat ettim sinir oldum. Elimde de 1 idrar testi vardı ona rağmen yapmadım
troid hormonu vucutta bircok seyi etkiledigi icin tedavi oncesinde bircok kadin dogumcu tsh dengesine de bakiyor. seninkine de bakmislardir ama normal old icin aciklama vs yapmamislardir.Canım transfer için tsh a baktıklarını bilmiyordum. Bana e2 ve progesteron testi yapmıştı. Hatta progesteron 1’in altında olduğu için taze transfer yaptı. Yoksa doktorum rahim dinlendirme istiyordu ben bastırdım illa bu ay olsun diye
İnş sağlıklı devam etsinde bişi istemiyorum hayırlısı hakkımızdaDiger seyler icin daha erken canim zatenn baslar 2 haftaya anca
Ben çok uzun yıllardır haşimato hastasıyım problemin alasını yaşıyorum ne yazık ki. Eğer 3 olmamışsa çok dert etmiyorlar ama genelde 2 altı olsun isteniyorKızlar benim transfer iptal olabilirtsh ım çok yüksek çıkmış. İnşallah transfer gününe kadar düşer. Tsh problemi yaşayan oldu mu aranızda?
Evet canim aminn insallahİnş sağlıklı devam etsinde bişi istemiyorum hayırlısı hakkımızda
Ne kadar bozuluyo ki kalitesi acaba?Canım yazdım buraya ama sen görmedin sanırım5. Gün embriyosu doktor embriyolar cozulunce kalitesi iyi ise 2 tane dedi yarın belli olur
Wuhuuuuuu ikizzz mi acaba 2 tanemiydi canım çok sevindimKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791
Büyük gün geldi desene. Hadi hayırlısı olsun. Bi iki ne kadar evlat varsa, topla gelMerhaba canım yarın transferim var Allahın izni ilesen nasılsın belli oldu mu senin tarih
Evet canım çiftti. Dün burda 100 150 dedik şok oldum resmen. Bu kadar yüksek çıkacağını hic düşünmemiştimWuhuuuuuu ikizzz mi acaba 2 tanemiydi canım çok sevindim
Valla bilmiyorjm canım cozulunce kalitesinin azalma ihtimali var azda olsa insallh benim iyi çıkar 2 taneyi kapar gelirimNe kadar bozuluyo ki kalitesi acaba?
Hayırlı olsun ikiz galibaKızlar benim kan sonucum cıktı. 9.gün 791
Aynen o yüzden dedim bende çok şaşırdım hadi hayırlısı canım ya valla çok mutlu oldumEvet canım çiftti. Dün burda 100 150 dedik şok oldum resmen. Bu kadar yüksek çıkacağını hic düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?