Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya cok sevindim maslalah kacinci gunundu bugun birde idrar testleri kacinci gun sabah ilk idrarlami yaptın
En üstteki 4. Gün gece yapmıştım cok az çizgi vardı kala kala silinmis ortadaki 5. Gün ikinci idrar. Sondaki de 6. Gün yani bugün ikinci idrar canım

En üstteki 4. Gün gece yapmıştım cok az çizgi vardı kala kala silinmis ortadaki 5. Gün ikinci idrar. Sondaki de 6. Gün yani bugün ikinci idrar canım
Acilmiyorresim canim Ben de sen bisey demeyince yapmadin sandim kani bekliyormussun meger masallah diyelim canim katlnarak cogalsn insallah

Evet ya bizde Diyarbakıra git gel yapa yapa hem maddi hemde manevi yorulduk. Onu araştırdım canim Timur hoca genelde Ankarada oluyormuş yerine başka bi hoca bakıyormuş genelde ondan dolayı tercih etmedim. Arastirdigim kadar en iyi aslinda Bahçeci canim valla bilmiyorum ya birazsda şans faktörü var aslında.

Hadi hayirlsii canim inslalah devamida artarak gelir 2.idrar ya sibi tuketmeden mi yaptın bende 5.gunundeyim bakalim evde bi tane vardi ikindiden sonra yaptim cok su ve cay icmistim ama kocaman bi tek cizgi cikti moralim.bozuldu ama nasip kismet bakalim bi daha da yapmam artik cuma falan kan veririm

Ben acamiyorum koydugun resmi canim hata cikiyor sürekli allah allah
Kaldirdi yada sildi galiba ben gordum de aimdi acilmiyo bende 5.gun evde olan bi testle yaptim cok su icmistim birde 2 bardak falan cay negatif cikti nasip kismet bilmiyorum ama moralim bozuldi daha erken biliyorumda ama iste yapmayacaktim.gozume batti o test sonucu da gormus oldum 2.çizginin golgesi bile yok

Erken daha canım boşuna sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…