- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.781
Allah bin kere razı olsun herbirinizden ve şunu bilin benim olduyda herkesin olur...doktor ilk gittik zor bi hastasınız dedim neye ugradığımı şaşırdım erkek faktör ml 2,4 milyon sperm morfoloji koca bir SIFIR hız desen ara bi degerdi ben hiç normal gebe kalamadım küçük bi yerde yaşıyordum insanlardan kaçtım tayin istedimGözlerim dolarak okudum. Allah nasip edince ediyor demekki yazdıkların çok doğru hemen hemen her birimizin duygularını dile getirmişsin. Çok ama çok sevindim artık zaman senin zamanın Allah bir gün ağlatıyprsa bir gün de güldürüyor demekki sağlıcakla kucağına al inşallah
Maşallah içim açıldı haberinle çok sevindim gerçektenKuzum 5.gün bebeleri 10.gün 508 12.gün 1061 cıktı ve tek belirti kasık batması ve deli gibi bel ağrısıydı şimdi yeni yeni gögüs ucum kararıyor batmalarım bitti atesim hep 35.7 idi adetten önce artar ya artmadı bu sefer
Evet ben Gaziantepliyim ama eşimin görevi nedeniyle Urfada ikamet ediyorum. Umayi bende araştırdım hatda sgk da geçerli orada. Ama ilk denemeyi diyarbakirda Diyarlifeta yaptırdım malesef negativ. Şimdi ikinci denemeyi Diyarbakır Bahçecidemi yaptırsam Umayda mi yaptırsam kararsızım acikcasi. Haberleşelim arada bir birimizi bilgilendiririz hepSelammm. Sende mi urfada oturuyorsun bende urfadayım karaköprü de bende Antep umayda yaptırdım. Bugün Bi arkadaşla daha denk geldik oda urfadan
Teşekkür ederim bende yaptırırım belkiRica ederimbahçecide tedavi görüyorum ben orada 2000 bin civarında ama Cem bey özel hastanelerde yapıyor araştır demişti 650 TL ye özle bir hastane bulduk
Nasibinde varmış demekki binlerce şükür olsun Yaradana ne denirkiAllah bin kere razı olsun herbirinizden ve şunu bilin benim olduyda herkesin olur...doktor ilk gittik zor bi hastasınız dedim neye ugradığımı şaşırdım erkek faktör ml 2,4 milyon sperm morfoloji koca bir SIFIR hız desen ara bi degerdi ben hiç normal gebe kalamadım küçük bi yerde yaşıyordum insanlardan kaçtım tayin istedim
Valla bilmiyorum canim umudum pek yok.. suan hazirim herseye. Cok net bisey de cikmamisti aslinda Ben emin olamamistim. Ama herkes bisiler görmüstü Ben de anlamadim.dmeek ki yaniltici oldu. Sen ne yaptin yaptin mi bi daha test falanCanım senin pozitifti nasıl negatif oldu ki.. Cok emindim ben.. Tekrarla yine de çıkacaktır inşallah Rabbim nasip etsin
Öyle mii. Biz de normalde İstanbuldaydık ama eşim urfada görev yapıyor polis seninki de polistir belki. Ben de çok araştırdım hatta umaya Mehmet Ağar labaratuvarı iyi dedi tavsiye etti prof Hakan kıran hocaya gidin dedi. Hatta gunnur hoca var metrolife de ben ondan da onay aldım ona da sordum kendisi yıllar önce umayda çalışmış çok pozitif gönderdik oradan dedi. Akrabalarım hep eli dolu döndüler umayda diyince ben ikna oldum. Açıkcası merkezi beğendim hoca çok iyi önerebilirim. Benim 3 embriyom 5. Güne gitti 1 tane transfer yaptı ama kimyasal gebelik oluştu ilk denememdi yinede bu bile iyi Bi başlangıç diyorum. Ocakta 2. İçin gidicem bu sefer çift embriyo konulacakEvet ben Gaziantepliyim ama eşimin görevi nedeniyle Urfada ikamet ediyorum. Umayi bende araştırdım hatda sgk da geçerli orada. Ama ilk denemeyi diyarbakirda Diyarlifeta yaptırdım malesef negativ. Şimdi ikinci denemeyi Diyarbakır Bahçecidemi yaptırsam Umayda mi yaptırsam kararsızım acikcasi. Haberleşelim arada bir birimizi bilgilendiririz hep
O kadar iyi anlıyorum ki üstelik gözlerim dolarak okudum Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al meleğini inşallahBen bu bebekleri tam 5 yıldır ağlaya ağlaya aradım insanların sorularından benden cocuklarını kaçırmalarından artık kalbim cok acımıştı nerdeyse evliliğimi bitirme noktasına gelmişti bu psikolojik durum ama Rabbim sonunda onca tedaviden sonra feraha ulaştırdı bi güneş doğdurdu kalbime haneme...şimdi tek duammm yaşamayan bilmez Rabbim en kısa zamanda bebek arzusuyla yanıp tutuşan tüm kader dostlarıma sizlere çifter çifter en kısa zamanda bu duyguyu yaşatması bizlerde sağlıkla kucagımıza alalımBiliomsunuz gebelik takvimi yaptım öğrenince sonra sildim çünkü eskiden ben cok üzülürdüm başkasını görünce sizleri o kadar cok iyi anlıyorım ki tüm kalbim sizlerle canım arkadaslarım
Benim eşim öğretmenÖyle mii. Biz de normalde İstanbuldaydık ama eşim urfada görev yapıyor polis seninki de polistir belki. Ben de çok araştırdım hatta umaya Mehmet Ağar labaratuvarı iyi dedi tavsiye etti prof Hakan kıran hocaya gidin dedi. Hatta gunnur hoca var metrolife de ben ondan da onay aldım ona da sordum kendisi yıllar önce umayda çalışmış çok pozitif gönderdik oradan dedi. Akrabalarım hep eli dolu döndüler umayda diyince ben ikna oldum. Açıkcası merkezi beğendim hoca çok iyi önerebilirim. Benim 3 embriyom 5. Güne gitti 1 tane transfer yaptı ama kimyasal gebelik oluştu ilk denememdi yinede bu bile iyi Bi başlangıç diyorum. Ocakta 2. İçin gidicem bu sefer çift embriyo konulacak
Senin kacinci gün canim benim artik 6,5 gün olcak
Transferden sonra nezle burun akıntısı yaşayan var mı arkadaşlar çok ilginç bi haldeyim
Hadi canim insallah güzel Haber verirsin bekliyorumAyniyiz canim seninle daha once de yazmistimMoral bozmak yok. Ben yarin sabah yine deneyecegim.
Kızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
Canım yarın ilk idrar ile yapsana? Henüz emin değiliz sonuçta.. Dondurulmuş embriyon varmiydi peki inşallah? Ben kan verdim bugün kuzumValla bilmiyorum canim umudum pek yok.. suan hazirim herseye. Cok net bisey de cikmamisti aslinda Ben emin olamamistim. Ama herkes bisiler görmüstü Ben de anlamadim.dmeek ki yaniltici oldu. Sen ne yaptin yaptin mi bi daha test falan
Tebrik ederim sağlıcakla dogarlar inşallahhKızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
Hayır bence gayet iyi önemli olan düzenli artmasıÖlemi diyosun burda uçuk rakamlar grünce ilk üzülmüştüm ama herkezin farklı oluyo sanırım
Aaa ne zaman verdinn ay cok heycanlandim bak simdi senin Adina lütfen güzel haber gelsinnCanım yarın ilk idrar ile yapsana? Henüz emin değiliz sonuçta.. Dondurulmuş embriyon varmiydi peki inşallah? Ben kan verdim bugün kuzum
Kan sonucum 45 dakika da çıktı kuzum hcg 46,11.. Ya hemen ümidini kesme bak kan veremiyorsun emin olamıyorsun. Bi idrar testiyle bilemeyiz dimi ilk idrarla yap amaAaa ne zaman verdinn ay cok heycanlandim bak simdi senin Adina lütfen güzel haber gelsinnHic yapamasim kalmadi artik canim belki yarindan sonra yaparim ne zaman cikcak kan sonucun canim
Ay hayırlısı olsun inşallah bi çok yerde okudum belirtilmiş burun akıntısı nezle grip.. Peki kaçıncı gündesin canım kaç embriyo transfer edildi?Sabahtan beri burnum akiyor benim de hic durmadi. Hatta bir ara atesim 37.3'e kadar cikti. Hayirlara vesile olsun insallah
Eğer rapor çıkarma şansın varsa iyi olur gerçekten. Kalacak yerinde varmış ne güzelBenim eşim öğretmenAslında ben rapor çıkartacam tup bebek icin. Ümaya gitsem orada gecerli ve maddi olarak ta bizi yıpratmaz orada kalacak yerimde var. Inşallah 2 inci denemende tutar canım Bende merkez konusunda kararlaştirirsam umaya gelirim aralık gibi bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?