Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba canım yarın transferim var Allahın izni ile sen nasılsın belli oldu mu senin tarih
aaa hiç de söylemiyorsun aşk olsun :) bende yarın kontrole gideceğim muhtemelen haftaya da ben transfer olacağım ama net tarih yarın belli olacak :) senin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edilecek

aaa hiç de söylemiyorsun aşk olsun :) bende yarın kontrole gideceğim muhtemelen haftaya da ben transfer olacağım ama net tarih yarın belli olacak :) senin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edilecek
Canım yazdım buraya ama sen görmedin sanırım 5. Gün embriyosu doktor embriyolar cozulunce kalitesi iyi ise 2 tane dedi yarın belli olur

ah canım benim muhtemelen aynı gün olacak transferimiz tabii tam tarihim yarın belli olacak :) kaçıncı gün emriyosu bide kaç tane olacak
5. Gün embriyosu benm 6 tane donmuşum var. Tek olur herhalde daha ilk deneme 2 aylık menepoz iğnesi yaptım bitti etkisi ilaçlara başladım 3 aralık kontrolum 8 aralık transferim var. Eşim azospermi o yuzden başladık doktorunuz kim

benimde 6 embriyom var :) benim doktorum eray çalışkan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…