Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selamlar kızlar, evet bu sabah transfer oldum. Şimdi ne yapıyoz ne yapmıyoz ☺️ bir hafta yatma fırsatı bulduğum bu süreci nasıl geçirmeliyim?
Yat bacım keyfini çıkar. Bırak kocan yapsın toplasin temizlesin 😂
Meyve ye yattığın yerden çerez ye. Yer fıstığı çok yeme tsh yükseltiyormuş. Ilaclarini düzenli kullan, buraya takıl, bir de bol bol dua et. Hayırlısıyla pozitif al inşallah 🤗

Eklentiler

• CFDB3474-3351-49D8-8A56-EFA830446FAD.jpeg
    CFDB3474-3351-49D8-8A56-EFA830446FAD.jpeg
    276,1 KB · Görüntüleme: 53
Canim az once test sonucum geldi 339 cikti sevineyimmi :) galiba hamileyim kizlar carsamba tekrar test edicekmisim 18de ultrason Allah izin verirse.. darisi bu platformdaki tum arkadaslarima :KK200: :KK68:
Aaa çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz kaçıncı gün embriyosu canım çift transfer mi bird e bugün kaçıncı günün😅 Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲

Bana da geçmiyor daha 2. Günümdeyim öğrenmeme 7 gün daha var. Sürekli de kasıklarıma batma oluyor. İyice psikopata bağladım😂 keşke hemen tutunup tutunmadığını gösteren bişey olsaydı 💭💭💭
Aynen keşke hemen öğrenmenin bi yolu olsa hem mutluyum hem hüzünlü üstelik hem umutluyum hem umutsuz karmakarışık birşey gene de inanmaktan vazgeçmiyorum ☺️

Canim az once test sonucum geldi 339 cikti sevineyimmi :) galiba hamileyim kizlar carsamba tekrar test edicekmisim 18de ultrason Allah izin verirse.. darisi bu platformdaki tum arkadaslarima :KK200: :KK68:
Çok güzel çıkmış sonucun maşallah 🧿 kaçıncı gün embriyosuydu ve kaö tane koyulmuştu? İkiz mi acaba yüksek geldi bana 🥰

Aaa çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz kaçıncı gün embriyosu canım çift transfer mi bird e bugün kaçıncı günün😅 Allah tamamına erdirsin inşallah 🤲
Cok sukur canim tek transferim oldu 6.gun embryosuydu 19 kasim transferim oldu 24 kasim da test yapmaya basladim hergun biraz cizikler koyulasmaya basladi bugunde kan daki deger 339 cikti hayirlisi bakalim

Çok güzel çıkmış sonucun maşallah 🧿 kaçıncı gün embriyosuydu ve kaö tane koyulmuştu? İkiz mi acaba yüksek geldi bana 🥰
sagol canim yok arkadasimin ikizleri oldu onda ilk testte 700 cikmisti yani benimki onun yarisi.. ikiz olmasi mumkun degil :KK48:birde tek embryomuz transfer edildi tek umudumuzdu Rabbime sukurler olsun sorun hamilelikte degildi dusuyordu hep

Back