Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

banada transferden sonra simdi alisveris merkezine gidip gezebilirsin demisti
Yok artık bunu normalleştirmek için ne diyeceklerini şaşırdılar iyice.değiliz işte, keşke normal olsak da ellerine hiç düşmesek, doğal yoldan gebe kalan bile dikkat ediyor hareketlerine

Yok artık bunu normalleştirmek için ne diyeceklerini şaşırdılar iyice.değiliz işte, keşke normal olsak da ellerine hiç düşmesek, doğal yoldan gebe kalan bile dikkat ediyor hareketlerine
tup bebek yaptirip umursamadan gezip tozan varmidir acaba!!! varsa bana ozelden yazsin yatmayi artik tavsiye etmiyorlar tamam ama denize gir, dukkan dukkan gez de uç nokta

Tat koku mu düzelmedi 2 aydır sana da çok geçmiş olsun balım

Ay evet , Bi de kocamın yanında ,hiç kalkmayacaksıntemizliği yemeği kocan yapsın sen hiç bişeye elini sürme, kendini yorma demesini beklerken, deniz dedi havuz dedi yaa
Şansımıza benim doktorum da öyle neyse olsun tutunda bütün işi yaparız

Gebeliğin başında ishal olunması normal mi yoksa anormal bir durum oldugunu mu gösterir acaba kızar

salı günü akşam çatlatma iğnemi vurulmuştum perşembe opu oldum .cumartesi günü ignenin etkisi gectimi diye baktım gecmemiş. t cizgisi vardı. bugün sabah ilk idrarımla baktm . t cizgisi yok artık :) o kadar su içtim ki kendime gelmek iğnelerin etkisini atmak için . inş opu dan rahmim etkilenmemiştir.

Etkilense transfer yapmazlar canım onu kafana takma

Ay inşallah dualarım senle be buradaki tüm arkadaşlar ile hayırlı haberlerini alırız inşallah canım belirtilerin varmış bize yol göster sen
Bacım benim her şeyim var sadece belirtiyle kalsa iyi senin kaç embriyon var? Dondurulmus transfer mi olacaksın?

Bacım benim her şeyim var sadece belirtiyle kalsa iyi senin kaç embriyon var? Dondurulmus transfer mi olacaksın?
8 yurtsa toplandı canım 5tanesi donduruldu benimde dondurulmuş transfer olacak allah kısmet ederse allahım bizlerinde kucağını doldursun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…