- Emoji Skoru
- 2.357
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.381
Tutmayın zaten sonra kasıklar ağrıyorAy he ya. Hem de öyle bir gaz ki asla tutamıyorsun kaçıyor valla.
![Confounded face :confounded: 😖](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f616.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmayın zaten sonra kasıklar ağrıyorAy he ya. Hem de öyle bir gaz ki asla tutamıyorsun kaçıyor valla.
Amin çok şükür ki bi ihtimalimz varEvet bende hormon ilaçlarından hep korkmuşumdur ama yapcak bişi yok hayırlısı hakkımızda
Olursun kuzum nıe olamayasınUmarım transfer olabilirim![]()
Aynen gazı tutmak hıc ıyı degil genelde kabızlık durumunda ortaya cikiyor kabız olmamaya calısmak gerekTutmayın zaten sonra kasıklar ağrıyorrahim tarafı
Elden gelmiyooorrTutmayın zaten sonra kasıklar ağrıyorrahim tarafı
Benim transferden sonra en az 3,4 saat yatırdı lar sürgü sürdüler kesinlikle lavaboya kalkmaya izin verilmediydiTransfer de çok değilde transfer den sonra duramamıştır sürgü istedim doktor geldi kalabilirsin dedi bende transfer den 10 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim sorun olmadı canım ama bazı yerler yarım saat kaldırmadan sürgü veriolarmış
Valla dün ben tutmak zorunda kaldım, eşimin işyerinde. Yatana kadar çıkartamadım küsmüş banaElden gelmiyooorr![]()
Bazen kaçacak yer de olmuyor kötü olan o işte. Canlı dersteyken sıkıştırıyor bazen, mikrofon açık, çocuklar 5 saniye konuşmasam öğretmenim sesiniz gitti diye bağırıyorValla dün ben tutmak zorunda kaldım, eşimin işyerinde. Yatana kadar çıkartamadım küsmüş banavurdu ama kasıklara o yüzden ortamdan kaçmak lazım
Çocuklarında diline düşme zatenBazen kaçacak yer de olmuyor kötü olan o işte. Canlı dersteyken sıkıştırıyor bazen, mikrofon açık, çocuklar 5 saniye konuşmasam öğretmenim sesiniz gitti diye bağırıyor![]()
Zencefil kullanma kan sulandırıyorHanımlar bisey sorcam sag kulak ve boğazımın sağ tarafı giciklaniyor bir enfeksiyon vakasi olabilir acaba diyorum bal zencefil zerdecal karisimi yapıp yutsam bi sıkıntı yapar mi uada ne yapabilirim bu süreçte?
Ya onu yapanda var ama kesin kanıtı yok işte ben hemen kalktım hatta tuvaletten sonra sandalyede oturdum sonra da eve geldik şükürler olsun pozitif ağır kaldırma yeter die biliyorum yatmadım da hiçBenim transferden sonra en az 3,4 saat yatırdı lar sürgü sürdüler kesinlikle lavaboya kalkmaya izin verilmediydi![]()
Ay bi kere ders yapıyorum eşim horluyor ses bana kadar geliyor. Bi tane öğrenci öğretmenim sizin orda yağmur mu yağıyor gök gürleme sesi geliyor demiştiÇocuklarında diline düşme zaten![]()
Ben 11.gğnde yaptırdım(3.gün embiryosu çift) 400lü bir rakam çıktıÇok güzel ya darısı bana maşallah canım kan değerin kaç çıkmıştı senin 9. Gün?
400lü bir rakamdıBugün tekrarladim
tekrarladım 17.60 cikti oda sanırim pregnyl vuruldum 2 gün önce onun etkisi . Sizin 11. Gün değeriniz kaç çıkmıştı?
Maşallah ikiz tutmuş galiba400lü bir rakamdı
Rabbim nasip etsin inşallah gönlünde ne varsa.. Bu defa tutar inşallah Rabbim mahrum koymasın Şule bacımHerkese iyi akşamlar yarın 2 de transferim var 5.gün dondurulmuş 2 tane çok iyi kalitede embriyolrm. Ne olursunuz dua edin son olsun busağlıklı 1 tane istiyrm rabbimden ikincisi de tutarsa cektigimizin hediyesi olsun
ismim şule allah razı icin dua istyrm kimin kime duasının kabul olacağı belli olmazmış
hepinize teşekkürler yarın transfer sonrası yazarım artık
![]()
Allah kabul etsin okudım cnm herşey gönlünce olsunHerkese iyi akşamlar yarın 2 de transferim var 5.gün dondurulmuş 2 tane çok iyi kalitede embriyolrm. Ne olursunuz dua edin son olsun busağlıklı 1 tane istiyrm rabbimden ikincisi de tutarsa cektigimizin hediyesi olsun
ismim şule allah razı icin dua istyrm kimin kime duasının kabul olacağı belli olmazmış
![]()
Okudum canım inşallah allahım nasip etsin aminHerkese iyi akşamlar yarın 2 de transferim var 5.gün dondurulmuş 2 tane çok iyi kalitede embriyolrm. Ne olursunuz dua edin son olsun busağlıklı 1 tane istiyrm rabbimden ikincisi de tutarsa cektigimizin hediyesi olsun
![]()