• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transfer de çok değilde transfer den sonra duramamıştır sürgü istedim doktor geldi kalabilirsin dedi bende transfer den 10 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim sorun olmadı canım ama bazı yerler yarım saat kaldırmadan sürgü veriolarmış
Benim transferden sonra en az 3,4 saat yatırdı lar sürgü sürdüler kesinlikle lavaboya kalkmaya izin verilmediydi🤷🏽‍♀️

Valla dün ben tutmak zorunda kaldım, eşimin işyerinde. Yatana kadar çıkartamadım küsmüş bana🤣 vurdu ama kasıklara o yüzden ortamdan kaçmak lazım
Bazen kaçacak yer de olmuyor kötü olan o işte. Canlı dersteyken sıkıştırıyor bazen, mikrofon açık, çocuklar 5 saniye konuşmasam öğretmenim sesiniz gitti diye bağırıyor 😂

Hanımlar bisey sorcam sag kulak ve boğazımın sağ tarafı giciklaniyor bir enfeksiyon vakasi olabilir acaba diyorum bal zencefil zerdecal karisimi yapıp yutsam bi sıkıntı yapar mi uada ne yapabilirim bu süreçte?

Hanımlar bisey sorcam sag kulak ve boğazımın sağ tarafı giciklaniyor bir enfeksiyon vakasi olabilir acaba diyorum bal zencefil zerdecal karisimi yapıp yutsam bi sıkıntı yapar mi uada ne yapabilirim bu süreçte?
Zencefil kullanma kan sulandırıyor

Benim transferden sonra en az 3,4 saat yatırdı lar sürgü sürdüler kesinlikle lavaboya kalkmaya izin verilmediydi🤷🏽‍♀️
Ya onu yapanda var ama kesin kanıtı yok işte ben hemen kalktım hatta tuvaletten sonra sandalyede oturdum sonra da eve geldik şükürler olsun pozitif ağır kaldırma yeter die biliyorum yatmadım da hiç

Çocuklarında diline düşme zaten 🤪
Ay bi kere ders yapıyorum eşim horluyor ses bana kadar geliyor. Bi tane öğrenci öğretmenim sizin orda yağmur mu yağıyor gök gürleme sesi geliyor demişti 😂😂 eşimin bundan hala haberi yok😂

Herkese iyi akşamlar yarın 2 de transferim var 5.gün dondurulmuş 2 tane çok iyi kalitede embriyolrm. Ne olursunuz dua edin son olsun bu🤲🏽 sağlıklı 1 tane istiyrm rabbimden ikincisi de tutarsa cektigimizin hediyesi olsun 🤲🏽🥰 ismim şule allah razı icin dua istyrm kimin kime duasının kabul olacağı belli olmazmış 💐 hepinize teşekkürler yarın transfer sonrası yazarım artık🙏

Eklentiler

• 20201129_222402.jpg
    20201129_222402.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 30
Herkese iyi akşamlar yarın 2 de transferim var 5.gün dondurulmuş 2 tane çok iyi kalitede embriyolrm. Ne olursunuz dua edin son olsun bu🤲🏽 sağlıklı 1 tane istiyrm rabbimden ikincisi de tutarsa cektigimizin hediyesi olsun 🤲🏽🥰 ismim şule allah razı icin dua istyrm kimin kime duasının kabul olacağı belli olmazmış 💐 hepinize teşekkürler yarın transfer sonrası yazarım artık🙏
Rabbim nasip etsin inşallah gönlünde ne varsa.. Bu defa tutar inşallah Rabbim mahrum koymasın Şule bacım 🤲🤲♥️

Allah kabul etsin okudım cnm herşey gönlünce olsun🤲👼

Okudum canım inşallah allahım nasip etsin amin 🤲

Back