Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar iki gündür uykulu bi hal var bende erken oldugunu düşünüyorum hamilelilte nezaman baslar bilgim yok benim gibi olan varmı merak ettim böle uyumasamda gözlerim uyuşuk hep bi uyku hali gibi progestan fitil olarak alıyorum yutsam o yapıyor dicemde anlamadım gitti bide hiç sevmem uyumayı

Bende öyleyim canım çok sık uyanıyorum bi de

Bende öyleyim canım çok sık uyanıyorum bi de
Ewet idrara cok cıkıyoruzya uyanıyorum sürekli ozaman hamilelikten oluyo bu uyku hali çok yeniyiz ama ay keşke uyku yapsa kalkmam yayarım bare cok kurtluyum ben hiç oturamıyorum çok hareket edince kasıklarda ağrı yapıyor mu sende ben dün akşam kardeşimin cocukla biraz haşor neşir oldum kucagıma almasamda yinede gece baya bi ağrım oldu korkuyorum inşallah bişe olmamıştır

Kanama yoksa korkma Canım benim doktor kasık ağrısana normal diyor dinlen yine de tabii suyu çok içmek gerekiyormuş canım

Kanama yoksa korkma Canım benim doktor kasık ağrısana normal diyor dinlen yine de tabii suyu çok içmek gerekiyormuş canım
Su içmeye çekiniyorum ya sürekli lavaboya gidiyorum bu sefer kasık ağrısı değilde akşam adet sancısı oldu ama geçti zaten biraz eğilip kalksam ağrım olıyo kilom var belki ondan sıkışıyo çocuk kızıyo

Yok kız ondan değilidir hamileliğin başında ağrı oluyormuş öyle

Hımm olabilir normal de yok ama eğilip kalkınca cok hareket edince ağrı oluuo yoksa hiç anlamıyorum hamilemiyim değilmiyim
Canim bu kasik agrilari hamilelik boyunca oluyor, gerginlik seklinde böyle. Rahmin büyüdükce kaslar gerilicek ve agri yapmaya baslicak ara ara. Simdi de Rahim hazirlaniyor bebis olusmaya basliyor zor isler bunlar

Ayyy canım resmen kendimi gördüm ben ilk günler tatlı tuzlu bile ayırt edemiyordum ve aynen dediğim gibi insan tarif bile edemiyor veee kaç kere yemek yaktım bende kokusu gelmediği için unutuyor insan neyse inşallah en kısa zamanda geçer canım benim 2 ayı gecti hala tam düzelmedi

Canim bu kasik agrilari hamilelik boyunca oluyor, gerginlik seklinde böyle. Rahmin büyüdükce kaslar gerilicek ve agri yapmaya baslicak ara ara. Simdi de Rahim hazirlaniyor bebis olusmaya basliyor zor isler bunlar
AYnen öle miş ama tüp bebek anneleri hep tedirgin korkuyoruz işte bişe oldu diye

Sen suan tam kac haftalık sın canm

Sen yine odana gecebilmissin canim, beni doktorun odasina cagirdilar hemen bikac sey söyleyip direk yolladilar. Yani Transfer icin geldim ciktim 12-13dk bisi sürdü
ben kıbrısta yaşıyorum canım, doktor geldi transferden 10 dk sonra,istediğin zaman kalkabilirsin, istediğin herşeyi yapabilirsin, hatta ben senin yerinde olsam denize bile girerim hava çok sıcak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…