- Emoji Skoru
- 7.576
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.401
Kasımdı aralık oldu. Şimdi ocak oldu. Bakalım kısmet ne zamanaOlursun kuzum nıe olamayasın
Ooo süper canımBen 11.gğnde yaptırdım(3.gün embiryosu çift) 400lü bir rakam çıktı
Her şer de bir hayır her hayırda bir şer vardır. Bu da hayırlı gelir inşallahKasımdı aralık oldu. Şimdi ocak oldu. Bakalım kısmet ne zamana
Yarın kontrolum varr bakalımMaşallah ikiz tutmuş galiba
Abla sen gündüz pek gözükmüyorsun nedenKasımdı aralık oldu. Şimdi ocak oldu. Bakalım kısmet ne zamana
Bende öyleyim canım çok sık uyanıyorum bi deKızlar iki gündür uykulu bi hal var bende erken oldugunu düşünüyorum hamilelilte nezaman baslar bilgim yok benim gibi olan varmı merak ettim böle uyumasamda gözlerim uyuşuk hep bi uyku hali gibi progestan fitil olarak alıyorum yutsam o yapıyor dicemde anlamadım gitti bide hiç sevmem uyumayı
Ewet idrara cok cıkıyoruzya uyanıyorum sürekli ozaman hamilelikten oluyo bu uyku hali çok yeniyiz ama ay keşke uyku yapsa kalkmam yayarım bare cok kurtluyum ben hiç oturamıyorum çok hareket edince kasıklarda ağrı yapıyor mu sende ben dün akşam kardeşimin cocukla biraz haşor neşir oldum kucagıma almasamda yinede gece baya bi ağrım oldu korkuyorum inşallah bişe olmamıştırBende öyleyim canım çok sık uyanıyorum bi de
Kanama yoksa korkma Canım benim doktor kasık ağrısana normal diyor dinlen yine de tabii suyu çok içmek gerekiyormuş canımEwet idrara cok cıkıyoruzya uyanıyorum sürekli ozaman hamilelikten oluyo bu uyku hali çok yeniyiz ama ay keşke uyku yapsa kalkmam yayarım bare cok kurtluyum ben hiç oturamıyorum çok hareket edince kasıklarda ağrı yapıyor mu sende ben dün akşam kardeşimin cocukla biraz haşor neşir oldum kucagıma almasamda yinede gece baya bi ağrım oldu korkuyorum inşallah bişe olmamıştır
Su içmeye çekiniyorum ya sürekli lavaboya gidiyorum bu sefer kasık ağrısı değilde akşam adet sancısı oldu ama geçti zaten biraz eğilip kalksam ağrım olıyo kilom var belki ondan sıkışıyo çocuk kızıyoKanama yoksa korkma Canım benim doktor kasık ağrısana normal diyor dinlen yine de tabii suyu çok içmek gerekiyormuş canım
Yok kız ondan değilidirSu içmeye çekiniyorum ya sürekli lavaboya gidiyorum bu sefer kasık ağrısı değilde akşam adet sancısı oldu ama geçti zaten biraz eğilip kalksam ağrım olıyo kilom var belki ondan sıkışıyo çocuk kızıyo
Hımm olabilir normal de yok ama eğilip kalkınca cok hareket edince ağrı oluuo yoksa hiç anlamıyorum hamilemiyim değilmiyimYok kız ondan değilidirhamileliğin başında ağrı oluyormuş öyle
Tekrar ne zman gideceksin canım doktora senHımm olabilir normal de yok ama eğilip kalkınca cok hareket edince ağrı oluuo yoksa hiç anlamıyorum hamilemiyim değilmiyim
Canim bu kasik agrilari hamilelik boyunca oluyor, gerginlik seklinde böyle. Rahmin büyüdükce kaslar gerilicek ve agri yapmaya baslicak ara ara. Simdi de Rahim hazirlaniyor bebis olusmaya basliyor zor isler bunlarHımm olabilir normal de yok ama eğilip kalkınca cok hareket edince ağrı oluuo yoksa hiç anlamıyorum hamilemiyim değilmiyim
Ayyy canım resmen kendimi gördüm ben ilk günler tatlı tuzlu bile ayırt edemiyordum ve aynen dediğim gibi insan tarif bile edemiyor veee kaç kere yemek yaktım bende kokusu gelmediği için unutuyor insan neyse inşallah en kısa zamanda geçer canım benim 2 ayı gecti hala tam düzelmediIyiyim zeynoşum. Epey toparladım. Çabuk yoruluyorum şuan. Bide koku tat sıfır. Günlerdir hiçbir şey yememiş gibiyim. Mentollü şekerin bile tadı kokusu yok düşün. Ama sıfır yani nasıl anlatsam. Sanki eşya falan yiyorum. Dün tostları yaktım. Piştiğinde koku vuruyo ya ordan anlıyoruz. Beyin de buna kodlanmış. Bi baktım duman çıkıyo. Yanmış meger. Çorba diye sıcak su iciyorum sanki. Şu günlerde burnun ne çok işe yaradığını anladım. Şükrüm arttı inan. Sanki yaşamıyorum gibi. Tatlı yiyorum yiyorum tat almadığım icin kesmiyo. Şu sıralar hayat garip yani anlayacağın.
Çarşanba bidaha test istedi sonra nezaman çağırır bilmiyorumTekrar ne zman gideceksin canım doktora sen
AYnen öle miş ama tüp bebek anneleri hep tedirgin korkuyoruz işte bişe oldu diyeCanim bu kasik agrilari hamilelik boyunca oluyor, gerginlik seklinde böyle. Rahmin büyüdükce kaslar gerilicek ve agri yapmaya baslicak ara ara. Simdi de Rahim hazirlaniyor bebis olusmaya basliyor zor isler bunlar
Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eylerKasımdı aralık oldu. Şimdi ocak oldu. Bakalım kısmet ne zamana
Sen suan tam kac haftalık sın canmSu içmeye çekiniyorum ya sürekli lavaboya gidiyorum bu sefer kasık ağrısı değilde akşam adet sancısı oldu ama geçti zaten biraz eğilip kalksam ağrım olıyo kilom var belki ondan sıkışıyo çocuk kızıyo
Sen yine odana gecebilmissin canim, beni doktorun odasina cagirdilar hemen bikac sey söyleyip direk yolladilar. Yani Transfer icin geldim ciktim 12-13dk bisi sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?