• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

images (8).jpeg

Selam kızlar yabancı bi tüp bebek sitesinden alıp ekledim bu görüntüyü
Blastosist embriyo 5 ya da 6 gün sonra zardan kurtuluyor.
6 ya da 7 gün sonra rahimde yerini buluyor
7 ya da 8 gün sonra rahime tutunma başlıyor hcg salınımı başlıyor.
8 ya da 9 gün sonra yerleşme oluyor ve artık kanda hamileliği gösterecek yeterli hcg birikiyor.
Bu günler bazı yerlerde 10 11 güne kadar çıkıyor yani diyeceğim şu kişiye göre değişimler gözönüne alındığında bize ortalama gün olarak 12 diyorlar.. Kanda düşük hcg alsak üzülüyoruz almasak yine üzülüyoruz bebek özlemi çok sabırsız yapıyor bizleri 😒
İnşallah biraz olsun yol gösterir bu görsel öpüyorum güzel anne adaylarını 💕

Yazar. Benimde bitti ben yarın acilden yazdiracagim. Sen tüp bebek yaptırdığını ve kullanman gerektiğini söylersen ve gosterirsen bi sıkıntı olmaz kimi doktor direkt yazıyor kimisi de sorguluyor
Cok sagol canm oyle yapayım dunyanın parasını verdim su zamana kadar hıc kafam calısmamıs 🙈

Dur kiz daha bisi belli degil ki tuttu mu tutmadi mi daha göremedik ki kan testi vaar, belirgin 2. cizgi vaar kesede bebegim görüp kalp atisini duymak var 😌 hatta 11-12. haftada ayrintili taramaya kadar yokmus gibi davranicam. Cünkü orda saglikli mi degil mi net bi sekilde cikiyor
Oyhh inşallahhhhh o günlerini de görürsün aminnn 😍😍

Dogrudur inanki kolay degil sonucta bi virus daha agir atlatanlar oluyo Allah korusun insallah tahribatsiz guzelce atlatirsin canim dikakt et kendine bol limonlu corbalar ic meyve ye inslalah gecer biran once 😊😊
Maşallah diyim bağışıklık sistemim çok güzel savaştı. Ilk günden beri burnum akıyo. Öksürük, ateş, ter. Hepsini hastalığı atmak için yapıyor. Canım bağışıklık sistemim 😘😘😘😁 Tat almaya baslasam hic sorun kalmicak 😑 mentollü şekerin bile ne kokusu var ne tadı. Ağzımda düğme ceviriyorum sanki 😶

Doğrudur.. Toplumumuzda bilinçsiz ilac kullanan çok.. Benim aneanem şuram ağırdı eczacidan ilac al buram ağırdı eczacidan ilac al.. Doktora gitmezdi ama kutu kutu ilaclar icti.. Simdi siroz oldu oksijen cihazi olmadan nefes alamıyor.. Zamanında ictiklerinden diyorum bana inanmıyor..
Bazı ilaçlar böbrek ten bazıları karaciğerden süzülür ben hep dikkat ederim farklı doktorlara gittiğimde ağır ilaçlar kullanacaksam yada çok ila içmem gerekiyorsa sorarım bi organa yüklenince hasar çıkıyor. Ama siroz hepatit b yada c den de kaynaklanıyor varmıydı hepatit nüks edince de siroz olur amcam organ nakli oldu ordan biliyorum

Nasıl oldun Kofi
Iyiyim zeynoşum. Epey toparladım. Çabuk yoruluyorum şuan. Bide koku tat sıfır. Günlerdir hiçbir şey yememiş gibiyim. Mentollü şekerin bile tadı kokusu yok düşün. Ama sıfır yani nasıl anlatsam. Sanki eşya falan yiyorum. Dün tostları yaktım. Piştiğinde koku vuruyo ya ordan anlıyoruz. Beyin de buna kodlanmış. Bi baktım duman çıkıyo. Yanmış meger. Çorba diye sıcak su iciyorum sanki. Şu günlerde burnun ne çok işe yaradığını anladım. Şükrüm arttı inan. Sanki yaşamıyorum gibi. Tatlı yiyorum yiyorum tat almadığım icin kesmiyo. Şu sıralar hayat garip yani anlayacağın.

Bazı ilaçlar böbrek ten bazıları karaciğerden süzülür ben hep dikkat ederim farklı doktorlara gittiğimde ağır ilaçlar kullanacaksam yada çok ila içmem gerekiyorsa sorarım bi organa yüklenince hasar çıkıyor. Ama siroz hepatit b yada c den de kaynaklanıyor varmıydı hepatit nüks edince de siroz olur amcam organ nakli oldu ordan biliyorum
Olabilir tam bilmiyorum detaylarını inan ki ama fazla ilacın verdiği zarar olduğunu düşünüyorum. Çünkü diyorum ya ben kendimi bildm bileli aneanem sürekli ilac icer ama bi kere hastahaneye gitmez. Dışarıdan yemek siparişi verir gibi eczaneye sipariş verirdi. Aylık bağlamıştı her ayın bi tarihinde toplu ödeme yapardı.. Ben bu yüzden tüp bebegi de ilaclardan dolayı hep erteledm belki olur diye bekledm ama kaçamadım

Iyiyim zeynoşum. Epey toparladım. Çabuk yoruluyorum şuan. Bide koku tat sıfır. Günlerdir hiçbir şey yememiş gibiyim. Mentollü şekerin bile tadı kokusu yok düşün. Ama sıfır yani nasıl anlatsam. Sanki eşya falan yiyorum. Dün tostları yaktım. Piştiğinde koku vuruyo ya ordan anlıyoruz. Beyin de buna kodlanmış. Bi baktım duman çıkıyo. Yanmış meger. Çorba diye sıcak su iciyorum sanki. Şu günlerde burnun ne çok işe yaradığını anladım. Şükrüm arttı inan. Sanki yaşamıyorum gibi. Tatlı yiyorum yiyorum tat almadığım icin kesmiyo. Şu sıralar hayat garip yani anlayacağın.
Rabbim sifa versin canm
Bu arada halsızlıge alıs nasıl olsa transferden sonra bebıs bol bol halsizlik yapacak🥰🥰

Maşallah diyim bağışıklık sistemim çok güzel savaştı. Ilk günden beri burnum akıyo. Öksürük, ateş, ter. Hepsini hastalığı atmak için yapıyor. Canım bağışıklık sistemim 😘😘😘😁 Tat almaya baslasam hic sorun kalmicak 😑 mentollü şekerin bile ne kokusu var ne tadı. Ağzımda düğme ceviriyorum sanki 😶
O cok kotu birşeydir ya benimde var akrabalarimdan tat koku kaybi olan biraz zaman aliyo gecmesi ama gecer inslalah😊🤗🤗

Olabilir tam bilmiyorum detaylarını inan ki ama fazla ilacın verdiği zarar olduğunu düşünüyorum. Çünkü diyorum ya ben kendimi bildm bileli aneanem sürekli ilac icer ama bi kere hastahaneye gitmez. Dışarıdan yemek siparişi verir gibi eczaneye sipariş verirdi. Aylık bağlamıştı her ayın bi tarihinde toplu ödeme yapardı.. Ben bu yüzden tüp bebegi de ilaclardan dolayı hep erteledm belki olur diye bekledm ama kaçamadım
Evet bende hormon ilaçlarından hep korkmuşumdur ama yapcak bişi yok hayırlısı hakkımızda

Back