• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

12.gün kan verinde 14.gun kesin tekrar isterler mi peki? Değer yüksek çıkarsa haftaya kese görmeye gel deme ihtimalleri var mı?
Genelde 2 kan istiyorlar, artışa bakmak için ve devam ediyor mı görmek için, 14. Günden sonra haftaya kese için gel derler, kese 1000-1500 lü betalarda görülüyor canım, inşallah hepsini sağlıkla tecrübe edersin, yazarsın bize de🥰

Ay sabahtan beri girmedim neler olmuş, kız nerdeyse doğuracakmışsın az daha girmeseymişim😂 çok güzel testin maşallah sana maşallah bebişine 🧿 ikiz mi tek embriyo muydu🍀🦋💐
Kız Allah iyiliğini versin 😂 cift embriyoydu

Decavit hayatım. Sadece vitamin değil mineral ve eser miktarda gerekli elementler de var icinde. Fiyati da cok uygun.
Eczanelerde bulabilirim demi benimde vardi pregronomarin bitmek uzere ondan alirim zaten cogu ayni benimki hem pahali hemde kokusunu hic sevmiyorum

Eczanelerde bulabilirim demi benimde vardi pregronomarin bitmek uzere ondan alirim zaten cogu ayni benimki hem pahali hemde kokusunu hic sevmiyorum
Benim eczanede yoktu 😁 aman benimkine bakma, ne arasam yok 😶 15 lira diye hatirliyorum. 30 tane var icinde. 2. Kutuyu 60'lık aldık ama şuan kullanamiyorum. Covid ilacı içerken başka ilaç içme dedi dr. Sormayı unuttum. Vitamin de dahil mi diye? Yarın aile hekimi arayınca sorarım artık.

Decaviti bir tek gebelere reçete edince karşılıyormuş devlet bende almıştım başlayınca tedaviye sanırım 27 tl’idi.

Benim eczanede yoktu 😁 aman benimkine bakma, ne arasam yok 😶 15 lira diye hatirliyorum. 30 tane var icinde. 2. Kutuyu 60'lık aldık ama şuan kullanamiyorum. Covid ilacı içerken başka ilaç içme dedi dr. Sormayı unuttum. Vitamin de dahil mi diye? Yarın aile hekimi arayınca sorarım artık.
Tamam ben sorayim yarin okula da gidecem ordaki eczanelere bi sorarim benim kullangim 70 tl civarlarındaydi 2 aydir kullanıyom zaten hemen hemen hepsii ayni 😊😊vitamin birsey olmaz herahlde yinede sor nasil ilaclar etkilimi

Merhaba sevgili anne adayları. Benim de 8-9 Aralık gibi transferim olacak. Transfer zor mu? İdrara sıkışık olmak çok rahatsız ediyor mu? Transferden ne kadar sonra idrarı boşaltabilşyoruz :)) yanıtlarsanız sevinirim. Gebe olan arkadaşlar idrar testi yapmış mıydınız?

Merhaba sevgili anne adayları. Benim de 8-9 Aralık gibi transferim olacak. Transfer zor mu? İdrara sıkışık olmak çok rahatsız ediyor mu? Transferden ne kadar sonra idrarı boşaltabilşyoruz :)) yanıtlarsanız sevinirim. Gebe olan arkadaşlar idrar testi yapmış mıydınız?
Transfer de çok değilde transfer den sonra duramamıştır sürgü istedim doktor geldi kalabilirsin dedi bende transfer den 10 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim sorun olmadı canım ama bazı yerler yarım saat kaldırmadan sürgü veriolarmış

Tamam ben sorayim yarin okula da gidecem ordaki eczanelere bi sorarim benim kullangim 70 tl civarlarındaydi 2 aydir kullanıyom zaten hemen hemen hepsii ayni 😊😊vitamin birsey olmaz herahlde yinede sor nasil ilaclar etkilimi
Tek ilaç verdiler. Ilk gün sabah 8 akşam 8 iciyosun 😳 tabletten 8 tane cikarttim. Intihar ediyomusum gibi geldi 🤣 sonra sabah 3 aksam 3. Biraz fazla iciyosun. Ondan herhalde 🤷‍♀️ etkisini bilemiyorum. Gece yine atesim cikti. bugün öksürüğüm epey azaldi. Ama çok çabuk yoruluyorum. Bi iyiyim bi kötü. Degisik bi hastalikmiş.

Tek ilaç verdiler. Ilk gün sabah 8 akşam 8 iciyosun 😳 tabletten 8 tane cikarttim. Intihar ediyomusum gibi geldi 🤣 sonra sabah 3 aksam 3. Biraz fazla iciyosun. Ondan herhalde 🤷‍♀️ etkisini bilemiyorum. Gece yine atesim cikti. bugün öksürüğüm epey azaldi. Ama çok çabuk yoruluyorum. Bi iyiyim bi kötü. Degisik bi hastalikmiş.
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaa tez zamanda şifa bulursun inşallah.. En kısa zamanda şu nusibetten kurtuluruz inşallah

Dogrudur inanki kolay degil sonucta bi virus daha agir atlatanlar oluyo Allah korusun insallah tahribatsiz guzelce atlatirsin canim dikakt et kendine bol limonlu corbalar ic meyve ye inslalah gecer biran once 😊😊

Back